Я смотрю на картинках (3д моделях) сакур вначале стало меньше. Дальше появился 4й дом,а все сакуры подменили на обычные деревья. Так к концу стройки комплекс нужно будет переименовать в ЖК "Клён".
Сьогодні їздили в Сакуру, хотілось з близька подивитись, як іде будівництво. Зайшли в продажний відділ і запитали чи можемо якось подивитись свою майбутню квартиру, там дали номер ППО і сказали, що з відти нас обовязково поведуть на будівництво і все покажуть.Але не так то було, в ППО відмовились щось показувати, пославшись на заборону на перегляд квартир. Сказали що ми можемо звернутися в Дизайнум і там нам можуть розповісти що де робиться і що вони нам можуть в подальшому зробити в квартирі. Тобто в ППО нас культурно послали. На квартири ми ж все таки подивились завдяки начальнику відділу продажу. Я взагалі не розумію навіщо той ППО в якому сидить куча дівчаток які нічого не роблять, а лише теревенять між собою (це бачила на власні очі). Про будівництво можу сказати наступне: 1 будинок робота кипить , фасад уже утеплений, а тил ще ні. В 1-й секції вже стоять навіть двері, в 3-й залита стяжка на 4і 5 поверсі, стіни поштукатурені. По 2 будинку: 1 секція побудована, в квартирах є перестінки, а в 2-й перестінки лише на 1 і 2 поверсі. По другому будинку змінилася номерація, але в ППО додаткову угоду зараз не дали підписати, сказали що її підписувать треба буде при отриманні ключів, які планують давати десь в березні місяці.
Добрый день! А кто-то подписывал доп. соглашение на изменение номера квартиры по 1 дому? Или тоже при выдаче ключей подписываться будет?
Всем привет. Если честно это уже полный "капец". Сколько и что еще поменяется до сдачи Сакуры? Это еще + минимум на пол года территория жк Сакуры будет под строительством если на этом остановятся. Делая выбор многие смотрят на застрой самого ЖК, а по факту выходит вообще другая картина...Очень сильно поменялось мнение про застройщика
наверно локти грызут, что не успели нам дорисовать ещё 5 этажей....... ........а через пол года, на месте стоянки или непонятной СТО, нарисуют ещё пару недоразумений в клёнах)) извините что без приветствия, но как такое на фасад можно было втулить? проект испортили, концепцию испортили, настроение испортили.....хорошо хоть окна в другую сторону выходят(пока что на берёзы, но боюсь и там какие-то жлобозастойщики высотки наклепают со временем, если наш жк клён ещё эту землю не купил)
Доброго вечора, Сакуряни! як на мене, темп будівництва хороший)) може, все-таки, закінчать перший будинок до кінця жовтня!) не встигли сьогодні подзвонити в Дизайнум, запитати на якому етапі внутрішні роботи( може хтось дзвонив- відгукніться))! на рахунок ще однієї висотки- теж не взахваті! і те тільки через те, що затягнеться будівництво((( В ній навіть є якісь плюси- наприклад, буде глушити шум з дороги)) А клени?! Викорчуєм і посадимо Сакури))):p
О так, з приводу ще одного будинку ніхто не взахваті,клени це не найхуже,що може бути...головне,щоб вчасно і якісно здалися будинки,ну це особисто моя думка.З приводу 1-го будинку,1-підізд всі роботи виконані,2-й теж,докрашували коридори,тільки двері не поставлені ще,3-й і 4-й йдуть внутрішні роботи,це ми були на днях там,то в ППО подивилися і сказали.P.S.думаю там ще не один будинок виросте і зі сторони стоянки і зі сторони поля кукурудзяного(в мене просто вікна виходять на ту сторону).Навіть якщо це не зробить Сакура,то хтось інший це точно....Так як і в самому Києві,там де були вільні шматочки землі-все позастроювали.
Сегодня была в ПП, по 1 дому ключи планируют выдать в ноябре. Но возможно коммуникации не успеют подключить. Это зависит от погоды. Договор имущественных прав все-таки будет. Это большущий плюс.
Раз всем идея с ЖК "Клен" понравилась, предлагаю перекличку, чтобы собраться потом подъездами, скинутся и нормальных сакур посадить. Каждый кто вкинет своих денег явно будет трепетно к дереву относиться... з.ы: а клены выкорчуем и застройщику в офис через окна позасовываем.
Всем привет. Звонили вчера в ПП и Дизайнум. В ПП нам сказали, что ключи по первому дому планируют выдавать в конце ноября- начале декабря. Во время выдачи ключей из документов выдадут только акт приема-передачи ключей, документы на квартиру спустя полтора месяца после выдачи ключей(как и ввод в эксплуатацию). Тут писали, что в первой секции уже стоят двери, в Дизануме же нам сказали что дверей еще нет. Нестыковка какая-то получается. Вам сказали что двери уже стоят или вы видели?
На стільки я знаю,в перший будинок ні в яку секцію не пускають,так що побачити на своі очі наврядчи хтось міг,а в ППО кажуть іноді усім різне.А хтось знає як буде проходити видача ключів?
Хтось намагався потрапити на будівництво? Бо в ППВ кажуть, що ні на який будинок подивитись не можливо. Може все ж таки є якісь шляхи потрапити на будівництво?
Пояснюють наказом керівництва. А наказ пояснюють тим, що по правилам безпеки забороняється пускати людей на будівництво.
Ми хотіли подивитись на квартиру на 3 поверсі в 1 секції 1 будинку, але там по всій секції вже стояли двері, які були замкнуті, тож не лише бачила, а ще за ручки смикала. А в ППО і Дизайнумі права рука не знає що робить ліва. Вони там сидять тільки для мебелі. На будівництво можна потрапити тільки, якщо підняти хай в відділі продажу при потенційних нових покупцях