ЖК Сакура

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Trump... Donald Trump!!!, 9 ноя 2014.

  1. VadymUsyk

    VadymUsyk Member

    Я смотрю на картинках (3д моделях) сакур вначале стало меньше. Дальше появился 4й дом,а все сакуры подменили на обычные деревья. Так к концу стройки комплекс нужно будет переименовать в ЖК "Клён".
     
    Yanasm нравится это.
  2. Сьогодні їздили в Сакуру, хотілось з близька подивитись, як іде будівництво. Зайшли в продажний відділ і запитали чи можемо якось подивитись свою майбутню квартиру, там дали номер ППО і сказали, що з відти нас обовязково поведуть на будівництво і все покажуть.Але не так то було, в ППО відмовились щось показувати, пославшись на заборону на перегляд квартир. Сказали що ми можемо звернутися в Дизайнум і там нам можуть розповісти що де робиться і що вони нам можуть в подальшому зробити в квартирі. Тобто в ППО нас культурно послали. На квартири ми ж все таки подивились завдяки начальнику відділу продажу. Я взагалі не розумію навіщо той ППО в якому сидить куча дівчаток які нічого не роблять, а лише теревенять між собою (це бачила на власні очі). Про будівництво можу сказати наступне: 1 будинок робота кипить , фасад уже утеплений, а тил ще ні. В 1-й секції вже стоять навіть двері, в 3-й залита стяжка на 4і 5 поверсі, стіни поштукатурені. По 2 будинку: 1 секція побудована, в квартирах є перестінки, а в 2-й перестінки лише на 1 і 2 поверсі. По другому будинку змінилася номерація, але в ППО додаткову угоду зараз не дали підписати, сказали що її підписувать треба буде при отриманні ключів, які планують давати десь в березні місяці.
     
    natali_happy нравится это.
  3. Yanasm

    Yanasm Active Member

    Ооооо, клены это вообще тема в ПК :D Прям тотемное дерево застройщика :super:
     
  4. anna_13.

    anna_13. Member

    Добрый день! А кто-то подписывал доп. соглашение на изменение номера квартиры по 1 дому? Или тоже при выдаче ключей подписываться будет?
     
  5. Kvitka0911

    Kvitka0911 Member

    На нашей Сакуре еще один домик прибавился))))
     
  6. kamedia

    kamedia Active Member

    Всем привет.
    Если честно это уже полный "капец". Сколько и что еще поменяется до сдачи Сакуры? Это еще + минимум на пол года территория жк Сакуры будет под строительством если на этом остановятся. Делая выбор многие смотрят на застрой самого ЖК, а по факту выходит вообще другая картина...Очень сильно поменялось мнение про застройщика :(
     
  7. Dadecc

    Dadecc New Member

    наверно локти грызут, что не успели нам дорисовать ещё 5 этажей.......
    ........а через пол года, на месте стоянки или непонятной СТО, нарисуют ещё пару недоразумений в клёнах))
    извините что без приветствия, но как такое на фасад можно было втулить?


    :wall: проект испортили, концепцию испортили, настроение испортили.....хорошо хоть окна в другую сторону выходят(пока что на берёзы, но боюсь и там какие-то жлобозастойщики высотки наклепают со временем, если наш жк клён ещё эту землю не купил)
     
    Последнее редактирование модератором: 16 окт 2015
  8. Troleybus

    Troleybus Active Member

    О... началось.... Рекламации от хейтеров и конкурентов )))
     
  9. natali_happy

    natali_happy Active Member

    Доброго вечора, Сакуряни! як на мене, темп будівництва хороший)) може, все-таки, закінчать перший будинок до кінця жовтня!) не встигли сьогодні подзвонити в Дизайнум, запитати на якому етапі внутрішні роботи( може хтось дзвонив- відгукніться))!
    на рахунок ще однієї висотки- теж не взахваті! і те тільки через те, що затягнеться будівництво((( В ній навіть є якісь плюси- наприклад, буде глушити шум з дороги))
    А клени?! Викорчуєм і посадимо Сакури))):p
     
  10. Tymy

    Tymy Active Member

    О так, з приводу ще одного будинку ніхто не взахваті,клени це не найхуже,що може бути...головне,щоб вчасно і якісно здалися будинки,ну це особисто моя думка.З приводу 1-го будинку,1-підізд всі роботи виконані,2-й теж,докрашували коридори,тільки двері не поставлені ще,3-й і 4-й йдуть внутрішні роботи,це ми були на днях там,то в ППО подивилися і сказали.P.S.думаю там ще не один будинок виросте і зі сторони стоянки і зі сторони поля кукурудзяного(в мене просто вікна виходять на ту сторону).Навіть якщо це не зробить Сакура,то хтось інший це точно....Так як і в самому Києві,там де були вільні шматочки землі-все позастроювали.
     
  11. anna_13.

    anna_13. Member

    Сегодня была в ПП, по 1 дому ключи планируют выдать в ноябре. Но возможно коммуникации не успеют подключить. Это зависит от погоды. Договор имущественных прав все-таки будет. Это большущий плюс.
     
  12. m@rtin

    m@rtin Well-Known Member

    :D:super:
     
  13. VadymUsyk

    VadymUsyk Member

    Раз всем идея с ЖК "Клен" понравилась, предлагаю перекличку, чтобы собраться потом подъездами, скинутся и нормальных сакур посадить. Каждый кто вкинет своих денег явно будет трепетно к дереву относиться...

    з.ы: а клены выкорчуем и застройщику в офис через окна позасовываем.
     
    КрошкаДи и Tanichka нравится это.
  14. Olha_13

    Olha_13 Member

    Всем привет.
    Звонили вчера в ПП и Дизайнум. В ПП нам сказали, что ключи по первому дому планируют выдавать в конце ноября- начале декабря. Во время выдачи ключей из документов выдадут только акт приема-передачи ключей, документы на квартиру спустя полтора месяца после выдачи ключей(как и ввод в эксплуатацию).
    Тут писали, что в первой секции уже стоят двери, в Дизануме же нам сказали что дверей еще нет. Нестыковка какая-то получается.
    Вам сказали что двери уже стоят или вы видели?
     
  15. Tymy

    Tymy Active Member

    На стільки я знаю,в перший будинок ні в яку секцію не пускають,так що побачити на своі очі наврядчи хтось міг,а в ППО кажуть іноді усім різне.А хтось знає як буде проходити видача ключів?
     
  16. anna_13.

    anna_13. Member

    Сказали, что смс рассылкой будут уведомлять о выдаче ключей.
     
  17. Sabbah

    Sabbah Active Member

    Хтось намагався потрапити на будівництво? Бо в ППВ кажуть, що ні на який будинок подивитись не можливо. Може все ж таки є якісь шляхи потрапити на будівництво?
     
  18. little_ketti

    little_ketti Member

    А чим вони пояснюють неможливість потрапити на будівництво?
     
  19. Sabbah

    Sabbah Active Member

    Пояснюють наказом керівництва. А наказ пояснюють тим, що по правилам безпеки забороняється пускати людей на будівництво.
     
  20. Ми хотіли подивитись на квартиру на 3 поверсі в 1 секції 1 будинку, але там по всій секції вже стояли двері, які були замкнуті, тож не лише бачила, а ще за ручки смикала. А в ППО і Дизайнумі права рука не знає що робить ліва. Вони там сидять тільки для мебелі.


    На будівництво можна потрапити тільки, якщо підняти хай в відділі продажу при потенційних нових покупцях
     
    Последнее редактирование модератором: 27 окт 2015

Поделиться этой страницей