Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. morion

morion Member

Добрый день, соседи!
    Подготовил ли ЖЭК дополнения к договорам в соответствии с протоколом разногласий, составленным инициативной группой?

2. kvito4ka1711

kvito4ka1711 Member

Добрий вечір, сусіди.
    Може хтось взнавав коли опалення буде включатись?
    А то щось холодновато стає...

Juliashka нравится это.
  3. irri_79

irri_79 Well-Known Member

Он не согласен с изменениями по договору на отопительные счетчики, но хотя бы мотивирует документацией кабмина.

Сказали, что в 20-х числах

Последнее редактирование модератором: 16 окт 2015
  4. Sasha.m119

Sasha.m119 Active Member

А з чим саме не згідний? А то як я запросив директора не було і сказала йому передадуть

Последнее редактирование модератором: 16 окт 2015
  5. irri_79

З тим, що є постанова кабміну, де вказано, що споживач не може вимкнути опалення. він дає свою редакцію не цей пункт, де по суті лишається те, що було, але з посиланням на нормативну документацію.

Крім того, в наших технічних документах від компанії, що встановлювала лічильник, вирахувано за якоюсь там схемою, як ми маємо оплачувати місця заг. користування. на мій метраж вийшло щось біля 50 грн на міс. Він сказав, що ми можемо власним коштом поставити на під.їзд лічильник й платити по ньому. Але я не уявляю, як домовитися із 45 квартирами...

Ну й тариф 700 з чимось ще не затверджено взагалі сільрадою...

6. Александр_1963

Александр_1963 Well-Known Member

Шановні мешканці ЖК "Софія Київська"!
    18 жовтня 2015 року в 15.00 біля дитячого майданчика за рішенням ініціатівної групи відбудуться загальні збори мешканців нашого ЖК. Порядок денний: вибір способів управління будинками нашого ЖК. Явка всіх власників квартир обов'язкова
    .

yarfil, Melluni, Victor и 2 другим нравится это.
  7. irri_79

Загалом склалося враження, що забудовник в усілякий спосіб буде намагатися заробити на опаленні, чи-то на тарифі, чи-то на чомусь іще

8. Justos

Justos Well-Known Member

Пока новый тариф не утверждён Сельсоветом, все расчёты будут вестись по старому тарифу, а он гораздо выгоднее, нам это только на руку.

Melluni и Victor нравится это.
  9. Палич

Палич New Member

Привіт сусіди,може хто недавно ставив вікна на балкони (квартири з двома балконами).Яка ціна виходить і де замовляли?

10. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

Доброго дня! Ніхто не знає контактів компаній, які займаються перевіркою вентиляційних каналів? отрібен акт перевірки. Дякую!

11. fox_19

fox_19 Active Member

А що у вас з вентиляцією?
    Не тягне???

12. vlasya

vlasya Well-Known Member

+380937029634 - Артем Витальевич
    Пару месяцев назад стеклил только у меня 1 балкон, вышло 6700. Я остался довольным

13. TatyanaM

TatyanaM New Member

Все зависит от того, какие окна вы захотите, мы ставили REHAU утепленный вариант. Обошолся в районе 10 тыс. (4 створки + одна широкая боковая) Фирма Твои окна. Работой и окнами довольны на 100%. Делали еще весной.

14. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

тягне, все нормально. просто у мене з газовиками "корпоративний конфлікт" і вони з першого разу не підключили, а зараз вимагають акт про перевірку вентиляції

15. доброго дня!
    Потрібно 2-3 мішки піску. Можливо в кого є зайвий. готовий купити. а то не хочеться винаймати автомобіль на таку кількість вантажу.
    Дякую!

Последнее редактирование модератором: 19 июл 2016
  16. Juliashka

Juliashka Active Member

Да... интересно, что они думают по этому поводу....
    В Киеве завтра начнут (http://gazeta.ua/articles/economics/_stalo-vidomo-koli-u-kiyevi-dadut-opalennya/652111).
    А нам 15 ждать, как и всей Украине???

17. irri_79

18. Juliashka

Juliashka Active Member

А месяц не уточнили??? :(

Я думаю чисто физически договориться можно было бы... Проблема в том, что не все с этих 45 куплены, а у некоторых возможно уже стоит счетчик!

Последнее редактирование модератором: 17 окт 2015
    Melluni нравится это.
  19. irri_79

речь о счетчике тепла на парадном,
    это помимо тех, что в квартире

Последнее редактирование модератором: 17 окт 2015
  20. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Тобіж ,ті мешканці у яких не було коштів на установку лічильника в квартиру тепер будуть скидуватись на лічильник у підїзд?Ну ну.

Поделиться этой страницей