Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Охорона це бонус від забудовника. Такий собі кіт в мішку. Я не платив і не буду платити казна за що. Ніхто мене не переконає за що я маю віддавати свої гроші. Тож не скажіться не платіть і все. Послуга ця не обов'язкова і заставити ніхто не зможе. Функцій немає і роботи теж. Все треба ТЕМУ ЗАКРИВАТИ.

2. Melluni

Melluni Well-Known Member

Той охоронець перевіряє чужих,сама бачила,але він небо і земля з тим,що теж вдень працює у інші тижні! Той встає.до нас кожен раз і на питання навіщо, сказав,що то його робота переконатись, що за кермом саме ви і що не загубили пропуск, оце я розумію працівник!

yarfil, zver79 и Victor нравится это.
  3. Sasha.m119

Sasha.m119 Active Member

а хтось вже ходив в ЖЕК з листом і протоколом по новим договорам? Як вони відреагували? Я просто ще не мав можливості занести і збираюсь завтра йти, хотілося б розуміти, чого чекати від них, якщо у когось вже був досвід.

Так, з усіх є один нормальний охоронець, що завжди всіх прискіпливо перевіряє, не так як ті що зараз, ворота постійно відкриті і пофіг хто там йде, чи їде

Последнее редактирование модератором: 13 окт 2015
    zver79 и yarfil нравится это.
  4. Melluni

А бухгалтерія домофонної фірми теж рахує гарно, мені не зарахували дві попередніх проплати, все в графі боргу.

5. Juliashka

Juliashka Active Member

А мне больше нравится то, что из-за подготовки квартир для АТОшников нашим ЖЕК, домофоны за 2 месяца работали отсилу неделю.... а платежка за полный период!a podymat?

Melluni и Клім71 нравится это.
  6. irri_79

irri_79 Well-Known Member

представитель домофона дает бесплатные ключи, так что ремонт для ато и постоянное ломание дверей -- всего лишь объясняется ленью жека

7. vlasya

vlasya Well-Known Member

Я вот через приват 24 плачу вроде долгов не нащитывают мне...

8. Ira02

Ira02 Member

Та кантора вже не працює(( телефон відключений, а офіс закритий. Їхні сусіди кажуть, що кудись з"їхали в невідомому напрямку. Сама шукаю фірму,яка б допомогла приписатися, бо стояти в чергах не хочу та і не маю можливості...Якщо щось дізнаєтесь, дайте знати)

А щодо нашого ЖЕО...скільки я до них виходила, я ні разу не почула ні однієї внятної відповіді на мої питання, ті дві молоді дівчинки, що там сидять, взагалі не орієнтуються в тому що роблять. Те що вони тупі, це мало сказано. Все треба робити самому, їздити, ходити по кабінетах...За який х... їм там гроші платять?! І доречі наші гроші!!! З цими боргами, теж вже заї..ли!! Поки там будуть сидіти такі некомпетентні спеціалісти, нічого не зміниться!!!

Vikusik_86 нравится это.
  9. Доброго дня!
    Вибачайте що трішки не по темі, хто зтикався з проблемою дістати блоки, які в нас використовуються в перегородках між кімнатами. чи можливо їх десь придбати в комплексі? Або в когось вони є після перепланування. потрібно в районі 10 шт.

Дякую!

Последнее редактирование модератором: 19 июл 2016
  10. Vika Cofiya Kiev

Vika Cofiya Kiev New Member

Контакт для прописки (050)430-8-430.
    Точно не пам'ятаю, Лепсе,18 (нова адреса фірми)

11. irri_79

Соседи, всем спасибо за отклик по двери! Дверка встала быстро и хорошо :) Если можно, поделитесь в личку ссылочками по кухням

Victor нравится это.
  12. Melluni

Пардон, позвонила домофонникам- треба вказувати особовий номер при оплаті в інтернеті ( від недавна це вказують на квитанції). Якщо не вказаати, то оплата висить у повітрі поки ви не зателефонуєте і не скажете, коли саме платили, вони тоді її знаходять і додають в базу.

13. Lawyer!

Lawyer! New Member

Дякую! Завтра зв'яжуся з ними

14. Andreych

Andreych Well-Known Member

Удалось связаться, какие у них условия?

15. Lawyer!

Lawyer! New Member

Номер поза зоною досяжності

16. gari73

gari73 Member

пришла платежка по домофону, домофона нет, кабеля нет.Договор не заключали, а ключи-брелки покупали у них за деньги. Ситуация не понятна.

17. Melluni

У всіх так, домофон мається на увазі на вхідних дверях

По моєму, договора у когось є, але у мене теж нема

18. irri_79

Договоры есть. Во всяком случае, в самом начале был выделен день, когда представитель этой конторы заключал договоры, потом приезжал мастер, устанавливал или просто отдавал девайсик тем, у кого ремонта не было. Также полагался один бесплатный ключик, остальные за деньги.

В лифтах висят телефоны представителей домофонной компании, мне показалось, что они быстро реагируют на звонки, думаю, у них можно попросить подписанный договор

Последнее редактирование: 7 окт 2015
  19. Vika Cofiya Kiev

Vika Cofiya Kiev New Member

Ось знайшла дані в своїх записах.
    Агенство недвижимости "Аршин" контакт с сайта:
    (044)404-8-404
    (050)404-8-404
    (067)209-8-209

Я з їх допомогою прописалась за 350 грн. Це було в липні.

20. Lawyer!

Lawyer! New Member

Дякую!

Поделиться этой страницей