ЖК Молодежный городок, Крюковщина, ул. Одесская

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Alenka 21, 8 апр 2012.

1. fumigator

fumigator Active Member

На олх багато пропозицій по Вишневому, є в Європейському містечку. Навіщо вам саме МГ, тут важко жити, некомфортно

2. Чепурный

Чепурный Active Member

А чому в МГ, важко жити? Воду та електроенергію в Європейському також часто відключають.

3. julia)))

julia))) Member

я тут вже живу))) і мені норм нехочу кудись переіжати)

Чепурный нравится это.
  4. БРУНО

БРУНО Well-Known Member

"Трохи набридає одне й те саме по 100 разів писати.
    Ніякого конструктиву і діалогу не виходить. Спробую ще раз"- гарно сказано.

1 Чому ми маємо платити по неофіційним тарифам електропостачання Вам? Ви ж окремме ТОВ?
    2 Небога особисто мені дозволив не платити до введення в експлуатацію нашої підстанції?
    3 Чому ви розвісили погрозливі оголошення про відключення? Це ж не Ваша компетенція?
    4 Чи не звязанна ця подія с акцією активістів ЖК "Не плати по завишенним тарифам" і листом з підписами до забудовника?

5. fumigator

fumigator Active Member

Для мене комфортне проживання включає в себе: наявність поблизу кількох магазинів, банків і т.д, базарчика, дитсадок і школа на відстані до 15 хв пішки, кілька маршруток в різні райони Києва, незнати що таке постійне відключення світла і води і т.д. Я так живу зараз і чомусь думав що в МГ буде так само і навіть краще. Жити то можна практично всюди, але ж хочеться поліпшення комфорту, а не навпаки

6. salmart

salmart Active Member

Что же вы покупали в таком некомфортном городке квартиру?) На периферии все таки. Можно было и предугадать всю некомфортность.

Evgeniy 1984 и Serjio нравится это.
  7. zver_SICH

zver_SICH Moderator

магази, базарчик, школа - 15 хв пішки.
    723, 812, 368,732.
    Світло останній місяць не виключали...
    В чому проблема?)))
    П.с. мої колеги в Києві гріють воду в каструльках і гріються електроприладами

Последнее редактирование: 3 окт 2015
    Опасная, salmart, Люси и 5 другим нравится это.
  8. fumigator

fumigator Active Member

А мені воду гріє бойлер, а батареї-ЖЕК, і я повністю задоволений їх роботою[/QUOTE]

9. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Вже гріє? з 14 жовтня включали завжди

10. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Хм, нова об"явка. Боржників по електриці і воді будуть відключати. Це перемога!

11. Люси

Люси Active Member

Я люблю Молодежный городокangel, местный в нем житель год!

12. Степанович

Степанович Active Member

ВсеПропалоНасЗливають....Отакої..."Халяви" не буде?

13. zver_SICH

zver_SICH Moderator

буде, по 1,35 коп закВтtiho-wa

14. Степанович

Степанович Active Member

У Вас дійсно "халява"(1,35 коп закВт):cool:...Для "новачків" тариф 1,5 грн/кВт....

15. zver_SICH

zver_SICH Moderator

24 будинок - 86 коп...
    А реально трохи більше 40...

16. Степанович

Степанович Active Member

1,35 коп!!!!!!:super:
    ...ключове слово "КОП"...

17. zver_SICH

zver_SICH Moderator

блін, 1,35 грн... 135 коп...

18. Степанович

Степанович Active Member

:D:D:D:D:D

Уппссссссссс........Камери відключили, щоб народ не задавав не зручних запитань?

На оф.сайті ММ в розділі "форум" вже тиждень висить ось таке:"Форум временно закрыт на техническое обслуживание. Пожалуйста, повторите попытку через несколько минут.

Администратор"

Последнее редактирование модератором: 12 окт 2015
  19. Чепурный

Чепурный Active Member

На оф. форумі, було багато негативної інформації щодо забудовника. Плюс посилання на цей форум, ось і відключили ...

20. Степанович

Степанович Active Member

Тут цікавий і дуже актуальний для нас матеріал їнайшов:

http://www.kanzas.ua/articles_newbu...nedobrosovestnymi-zastroischikami-20-08-2012/

Там багато написано, але я дещо хочу виділити:
    ..."
    Что делать инвестору?
    .....
    Действие договора инвестирования подпадает под Закон Украины «О защите прав потребителей». И согласно ч. 5 ст. 10 закона, в случае, если исполнитель не может выполнить или просрочивает выполнение работы (или же предоставление услуги), согласно договору, за каждый день просрочки потребителю уплачивается пеня в размере 3% стоимости работы или услуги, если иное не предусмотрено законодательством.

Главное, что ускорить судебный процесс можно только с помощью коллективного иска. «Такое обращение воспринимается судьями ответственней, – уверенна старший юрист международной юридической фирмы Integrites Мария Проценко. – И рассмотрение дела в хозяйственном суде займет меньше времени, чем в обычном районном. А это возможно при условии регистрации инициативной группы, которая будет представлять интересы владельцев квартир». Кроме этого, это обойдется дешевле. Ведь расходы на юридическое сопровождение (от 2 тыс. долл.) будут распределяться на всех истцов."...

Там багато цікавих речей написаних...Хотілось би почути,що думають про це сусіди-інвестори...

Поделиться этой страницей