поликлиника

Тема в разделе "Сервисы в Соф. Борщаговке (реклама, объявления)", создана пользователем Ксения Ганчук, 25 ноя 2010.

  1. маша32

    маша32 Well-Known Member

    Подскажите пожалуйста детского ортопеда.Спасибо
     
  2. drobashka

    drobashka Member

    я знаю хорошего ортопеда, он работает на Алишера Навои, он ортопед-хирург, не каждый ортопед может быть хирургом. Отзывы о нём очень хорошие, он приезжал к моей дочке, в последний раз в 2 годика прошлым летом, сейчас нам тоже надо на осмотр нам 3 года и моему сынишке 3 мес, хочу показать ортопеду на осмотр, мы можем скооперироваться чтоб он приехал, не только ко мне или вы можете ко мне прийти когда он приедет. он конечно не сразу вот завтра приедет, надо звонить и узнавать когда у него выходной, у него часто операции. я к нему и на Алишера ездила. от себя могу сказать врач хороший, у нас был треск в тазобедренном суставе, потом на ножке пальчик находит один на другой, потом воспалился сустав в коленке и ребёнок от боли падал он нам помог, я им довольна. если что пишите в личку.
     
    маша32 нравится это.
  3. Sway

    Sway Active Member

    Нам понравился Головатюк Дмитрий Владимирович. Он работает в Охматдете и пару раз в месяц в Добробуте принимает. Мы к нему ездили в Охматдет, очень довольны. Правда у нас у ребенка все в порядке, просто профилактически в 3 месяца и в 6 ему показывали. Если нужен телефон - я Вам сброшу в личку.
     
  4. smile_in_heart

    smile_in_heart Well-Known Member

    Dmitriy_Kiev
    А "у нас в амбулатории" это в Амеде или есть какая амбулатория в Соф. Борщаговке?
     
  5. маша32

    маша32 Well-Known Member

    спасибо.буду очень признательна
     
  6. Arien

    Arien Well-Known Member

    Підкажіть хорошого логопеда, що приймає в нашому районі.
     
  7. АнжелаАн

    АнжелаАн New Member

    И мне тоже пожалуйста, телефон логопеда у кого есть.

    Мы 1,5 года назад на Борщаговку ездили, но без машины неудобно добираться, а если на машине 10 мин. езды. Могу попробовать найти номер, кому надо... Зовут ее Леся, отчество не помню, мне очень понравилась, она работает в детском саду логопедом, нам помогла от заикания избавиться...вот так, сейчас просто надо пару звуков поставить, не критично, поэтому хочу найти в нашем городке.
     
  8. Arien

    Arien Well-Known Member

    Ми сходили в "Кольорову планету" на Лесі Українки, 20. У них логопед приймає кілька разів на тиждень. Враження від логопеда позитивні. Але висновки робити рано, ми поки що просто зайшли на консультацію.
     
  9. АнжелаАн

    АнжелаАн New Member

    Спасибо, надо будет сходить разведать! Сколько стоит прием?
     
  10. Arien

    Arien Well-Known Member

    Перший прийом 150 грн. Далі дешевше. 130, здається.
     
  11. best.designe.ua

    best.designe.ua New Member

    Хочу поділитись досвідом.
    Сьогодні робили щеплення інфанрікс ІПВ, в АМБУЛАТОРІЇ СОФ.БОРЩАГОВКА, вул. Леніна 53-б(55). Вчора приїхала заплатили за неї 500грн (ні чека, ні адекватного прейскуранту нам не показали). Попросила подивитися дитину (може горло червоне або ще якісь причини через які не можна робити завтра прививку). Сказали "завтра перед щепленням подивимося. Приходьте з 10, можете чуть раніше". Прийшли в 10. Показались що ми є і на щеплення, а не на огляд.
    Було декілька діток на огляд. Сиділо дві медсестри: Тетяна Миколаївна і ще з темним волоссям (імені не знаю, не доводилось з нею близько спілкуватись) + дівчина, на скільки я зрозуміла, педіатр. І ще одна нас дівчина оглядала.
    Було дві черги, одна на огляд, друга на щеплення. Ми прйшли в 10, а вийшли звідти в 11:30. Півтори години ні одна ні друга черга не рухалась(одна мамочка з хворим дитям пройшла)!!! Чим вони там займаються? Навіщо назачати час, незрозуміло!?
    Перед привівкою перевели нас в інші приміщення для очікування (Виявляється вони там є!!! Це повна халатність медсестер, тримати здорових і хворих разом!!!)
    Огляд педіатра. Пішли ми в кабнет щеплення.
    Тетяна Миколаївна зробила щеплення, попала в судину, приклала ватку і пішла говорити по телефону, ватка за декілька секунд набралась крові (кров текла рікою, без перебільшення!!!! Чесно кажучи перший раз бачу стільки крові після уколу). Біжу за нею, прошу дати вату і допомогти зупинити кров! Не відриваючись від телефону медсестра пішла, взяла вату не митими руками ПІСЛЯ ТЕЛЕФОНУ, ПІСЛЯ СВОЇХ НАСТІЛЬНИХ ДОКУМЕНТІВ! Намагалась взяти в неї ватку, а вона мовчки відштовхнула, приклала вату і пішла далі розмовляти по телефону.
    Невже не прийнято поспостерігати за дитиною хочаб декілька хвилин??? І руки мити, або хоча б надіти стерильні рукавиці? Все ж таки процедура з кров’ю!
    Більше туди не поведу свою дитину і вам не рекомендую! В цій амбулаторії немає професіоналів, немає там навіть мінімального людського відношення ні до діток, ні до їх батьків!! Одна БАЙЖУЖІСТЬ, ХАЛАТНІСТЬ І ХАМСТВО!!!! Разом зі щеплення дитина і я отримали величезний стрес!!!

    Я жалкую, що поїхала і не написала скаргу головному лікарю. Як тільки побачила стільки крові, переживання за дитину зашкалило і все відступило на другий план.
     
    Naty, blackpanterra и NP11_16 нравится это.
  12. EvgeniaVol

    EvgeniaVol New Member

    Світленька Таня Медсестра -це людина , яка без грошей вам нічого робити не буде. Ми платимо по 50 грн за прийом і нас гарно приймають. Мене так влаштовує. Тільки єдине про що жалкую, так це про витрачені кошти на масаж дитині там в амбулаторії . В дитини була вроджена травма ноги й її суставів, але Таню це не злякало і вона взялася за роботу. Виправити в неі не вдалося і як дізналися далі у професіонала з Охматдит , вона робила не вірно масаж. Масаж діткам роблять без масла та жиру . Такі вади виправляються вправами, а не легкими погладуючими рухами. Короче кажучи, якби не масаж повторно у спеціаліста Охматдит за ті самі гроші, що бере Таня і навіть додому ця людина приїздила , то нога була б кривою. Але зараз все гаразд.


    Хто знає, підкажіть графік прийому грудничків в амбулаторії ?


    Ось вам ціни в аптеках на вакцину , виходить, що собі вона 50 грн бере. Чому ж тоді таке скотське відношення ((( image.png
     
    Последнее редактирование модератором: 7 окт 2015
  13. best.designe.ua

    best.designe.ua New Member

    Надіюсь, вони не НП її доставляють. Зрозуміло, що вони не за безкоштовно працюють. Але така ХАЛАТНІСТЬ як "чекайте" півтори години разом з хворими дітьми, перед привівкою. Не обробляють руки перед прививкою. Не спостерігають за дитинкою після прививки хоча б пару хвилин. ВЗАГАЛІ ОБНАГЛІЛИ!!!


    Добре що ви звернулись до іншого лікаря. Будьте здорові!:)
     
    Последнее редактирование модератором: 7 окт 2015
    Naty нравится это.
  14. Lenok_85

    Lenok_85 Member

    Автор, возможно, еще не привезли вакцину, и вам всем пришлось ждать. Я все прививки своему ребенку делала в амбулатории. Тоже назначали на 10 утра приходить. И как только привозили холодильник с вакцинами, очередь моментально двигалась.
    Моего ребенка перед прививкой не смотрели. НО! Постоянно спрашивали, меряла ли я утром температуру, есть ли сопли, когда последний раз болела. Один раз я сказала, что у нас сопли и активный рост зубов. Нас отправили домой и сказали приходить, как покажутся зубы с десен и пройдут сопли.
    Все АКДС покупали.
    За каждый осмотр ребенка давали медсестре по 20 грн. Я считаю это копейки за хорошее отношение к нам.
     
  15. best.designe.ua

    best.designe.ua New Member

    Вакцину привезли. Ми питали і не тільки ми. Погодьтесь, що це халатність тримати здорових і хворих разом, тим більше що було ще приміщення де можна було зачекати. Перед привівкою огляд лікаря ОБОВЯЗКОВИЙ (ми ще й аналізи перед кожною здаємо, хоча це не обовязково)!!! Ви можете і не побачити того що ваша дитина починає хворіти. А те що вони питали, а не огядали, це знов ХАЛАТНІСТЬ, знімають з себе відповідальність. Перед вакциною в Києві підписували згоду, тут нічого такого не було.
    Ми також даємо 20-50 грн за огляд, є в сімї лікарі і знаємо яка у них ЗП. І щеплення, мабуть не 500 грн коштує, вони взяли своє(вище наведені ціни в аптеках), але відношення не покращало.
     
  16. Businka_V

    Businka_V Active Member

    Вы считаете нормой "покупать" хорошее отношение медсестры? Вообще-то осмотр ребенка входит в ее профессиональные обязанности. Она за свою работу получает зарплату.
     
    Kid_Nice, Vredinka, Naty и ещё 1-му нравится это.
  17. Lenok_85

    Lenok_85 Member

    я считаю нормой оставить "чаевые" за хорошо сделанную работу. Для меня это выглядит как благодарность, а не "покупать хорошее отношение". Почему разносчику пиццы все оставляют 10 грн, а медсестре, которая хорошо сделала прививку моему ребенку - нет?
     
    Kid_Nice и Мила0608 нравится это.
  18. Businka_V

    Businka_V Active Member

    Потому что "хорошо сделать прививку" - это прямая профессиональная обязанность медработника. И если мы и дальше будем поощрять и стимулировать их к работе при помощи денежных вознаграждений, они и не посмотрят в нашу сторону без этих самых денежных вознаграждений.
    Девочки, это замкнутый круг.
     
    Kid_Nice, Naty, aleksey и ещё 1-му нравится это.
  19. Ira_L

    Ira_L Active Member

    Я повністю підтримую, що ні копійки не потрібно залишати в амбулаторії ні медсестрам, ні лікарці. Єдина лікарка, якій хочеться віддячити - це Юлія (не пам'ятаю по батькові, на першому поверсі, перші двері від входу), вона хоча б намагається вилікувати. Але і їй нічого не платили, тому що при великому бажанні хочеться дотримуватися правила "ні хабарям". А дитячі медсестри і педіатр - це взагалі окрема тема. Змушені туди звертатися при оформленні лікарняного. Черги постійні. Стоїмо завжди з дитиною по декілька годин. Оскільки нічого не платимо, то надуті "обличчя" - гарантовані. Останній раз при закритті лікарняного стояли 3 години в черзі, з 9.00 по 12.00, при чому з 11.00 - це вже ми повинні були заходити в кабінет, але завжди когось проводили свого, мабуть, "хто дає 20-50 грн" за гарне ставлення. Лікуємося в інших лікарів приватно, за що й платимо відповідно. Але після кожного такого "закривання лікарняного" набираємося чогось нового і знову хворіємо, при цьому лікарка з амбулаторії навіть дитину не дивиться ні при відкритті, ні при закриванні лікарняного, якщо чує, що ми паралельно лікуємося в лор-інституті.
     
    Businka_V нравится это.
  20. Businka_V

    Businka_V Active Member

    Вот полностью согласна с Вами. Если мне нужны будут платные услуги, я обращусь в платную клинику, где мне будет оказана квалифицированная помощь без кислых мин на лице.
     
    blackpanterra, Arien, Iriwka и ещё 1-му нравится это.

Поделиться этой страницей