ЖК Молодежный городок, Крюковщина, ул. Одесская

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Alenka 21, 8 апр 2012.

1. cap_o

cap_o Member

тут только одно на ум приходит..

.[​IMG]

БРУНО, Grizvold, Gremlin и ещё 1-му нравится это.
  2. burun

burun Well-Known Member

Ай-яй-яй!!! )))

3. gamelin

gamelin Well-Known Member

добрый день! а скажите, что у вас за провайдеры интернета в МГ? я из евромиста если что, ищу альтернативу нашему ужастику.

4. zver_SICH

zver_SICH Moderator

5. Gremlin

Gremlin Member

Спрошу еще здесь, ато продам/отдам/куплю не хватает сдам-сниму и меньше людей просматривает. Может, кто-нибудь сдает 1квартиру или знает сдающего? пишите,пожалуйста в личку

6. taverner

taverner New Member

Платежки за газ приходили в этом месяце?

7. Grizvold

Grizvold Active Member

Мне не приходили (

8. Serg 69

Serg 69 Active Member

Доброго дня сусіди!
    Підкажіть будь-ласка де в котла Navien вказаний серійний номер?
    А то він вже висить на стіні, а у доступних місцях нічого не вказано!
    Чи він вказаний на задній стороні, що прилягає до стіни?

9. Степанович

Степанович Active Member

Народ в мене є зовсім буденне питання...Суть справи...В моїх родичів є дикі(падалішні) деревця грецького горіха(деревець з 15-ть)...Вони їх мають викидати..Я попросив до жовтня місяця їх не чіпати....Якщо громада підтримає і допоможе, то я їх через місяць привезу..Пропоную гуртом їх висадити на краю лісу...Потрібна допомога в доставці води при висадці і декілька разів після висадки..Ну що є бажаючі до доброї суспільної справи? До речі, можу привезти щей деревця вишень та абрикос...Жду підтримки громади...Якби не так далеко таскати воду то зробив би все сам...А так, відер 10 чи 15 води одному не з руки виходе...

Aero, Grizvold, Максим Норицын и ещё 1-му нравится это.
  10. Gremlin

Gremlin Member

Ух ты,хорошая идея, газон и ёлочки конечно хорошо,но орешки,яблочки,вишеньки намного лучше и полезней. Только вот не боитесь,что стройка до леса дойдет, и от деревьев ничего не останется! Может, с жеком согласовать, и они место выделят, где-то перед новыми домами?

11. Степанович

Степанович Active Member

Можна і з жеком....Але я думаю, що ліс вже не будуть знищувати, не дозвалять...І в нашій інфраструктурі ліс має велике значення...А ми ж громада...

12. politikanka

politikanka Member

І озеро мало велике значення... :(

13. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Горіх біля будинків може вимахати до велетенських розмірів за 7-8 років. Небезпечно.

iricha нравится это.
  14. Степанович

Степанович Active Member

Тому і протоную на краю лісу...

Я запропунував...Якщо є бажаючі допомогти, то привезу "молодняк"...А якщо немає, то і везти не буду...Я помітив тенденцію в ММ, любе питання заговорюють...Тобто знаходиться маса причин, щоб щось не робити...Та навідь, якщо згодом і зницать ці горіхи, значить в них доля така...Їх хотять знищити цьогоріч...А може біля лісу і виростуть...Це ж для Ваших діточок корисно...Білок не обов*язково тільки з м*ясом вживати...

Последнее редактирование модератором: 24 сен 2015
    Katehina нравится это.
  15. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Ідея з горіхами гарна. Тільки аби ж знати, що там точно нічого не будуть будувати...

16. Степанович

Степанович Active Member

:(Правди точно не взнаэмо...А ідею цю виношую з весно...Раніше про це не писав, бо було не на часі...Влітку проблематично дерева висаджувати...Пропадає багато....А ще в мене є ідея створення "чоловічого клубу"...Але про це після переїзду..

Игорь Ванькевич нравится это.
  17. Везите, как минимум я помогу, и думаю еще найдутся добровольцы.
    Просто если думать выкопают не выкопают - это не вариант, тем более если их собираются выкидывать, то лучше посадить у нас, а там даст Бог вырастут и будет чудесное место.

18. Степанович

Степанович Active Member

Оце конкретно...Привезу в жовтні...Зараз ще рано, тай їхати не близький світ...А в жовтні змішаю корисне з приємним..

19. Ок! Как будете знать когда привезете, скажите, по возможности заранее, чтобы знать и быть на месте.

Степанович нравится это.
  20. Grizvold

Grizvold Active Member

+1 в помічники по висадці горіхів ! Я За, ідея прекрасна ! ПС: лопати не маю, але можу носити воду :)

Юрий Батькович нравится это.

Поделиться этой страницей