Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Наші гондони в жекі на висоті,щоб вони тае жили!

DimaR161A2M нравится это.
  2. DimaR161A2M

DimaR161A2M Member

хто хоче випити пива і обговорити накипівше???? може збиремося за півгодини???

3. Justos

Justos Well-Known Member

Давайте завтра, у кого есть желание, встретимся в 10.00 возле ЖЕКа, тем более завтра он рабочий, обсудим все наши насущные проблемы, обсудим что сажать и где, тем более есть кое какая информация по нашей воде, хочется поделиться.

Sasha.m119, УКСУС и Lito нравится это.
  4. Melluni

Melluni Well-Known Member

я за, тільки за вечір, я втікла до завтра в цивілізацію, де є вода і світло :SOS:

DimaR161A2M нравится это.
  5. DimaR161A2M

DimaR161A2M Member

НАШ ЖЕК- це просто олені!!!! Вони самі вбивають нашу довіру і терпіння!!! В них немає навіть каплі совісті та переживання і почуття відповідальності!!! Хоч щось би офіційне повідомили!!! Як їм не соромно!!! Ганьба!!! Я не знаю, як зараз матусі з маленькими дітками це переживають???((( А ті хто ще газ не підключив- це ж Капець!!!! Одним словом- з жеком потрібно щось робити!!! Можна зафіксувати збитки, плюс моральну шкоду, плюс не виконання обов'язків жеком і колективно подавати до суду!!!!!!!!!

УКСУС и Владимир83 нравится это.
  6. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Громадо згадав, що вчора наш Директор чогось лазив в ТП и чимось там цікавився. Тож чи не вони накоїли лиха самі і тепер мороз нижче нуля.

7. Владимир83

Владимир83 Active Member

Такие разговоры уже были и раньше, когда людей топило и ни к кому нельзя было дозвониться, но как видим ничего не меняется, серьезная авария и никто ничего не может сделать..., боюсь представить что нас ждёт зимой....((

8. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Не треба чекати треба мобілізовуватись вже зараз. Я сам розслабив булки з цим ремонтом. Але вихід знайдеться коли почнемо щось робити. Треба піднімати бунт. Робити зібрання. Діяти так само нагло як проти нас діють. Ніхто не буде рахуватись якщо не покажемо свою силу.

Клім71 и УКСУС нравится это.
  9. УКСУС

УКСУС Active Member

Так, треба зібратись і виробити стратегію та план подальших дій!
    Підтримую Justos, давайте завтра біля ЖЕКу о 10:00, обговоримо все і нехай працівники звітують, що саме зробили щоб поновити енерго та водопостачання!!! Бо вже реально дістали своєю "РОБОТОЮ"!!! Ми їм платимо заробітну плату, а вони об нас ноги витирають!!!!

10. Victor

Victor Well-Known Member

Ну что, соседи, вот и пошли вторые сутки .....
    Понятно пока только то, что нужно что-то менять!! Менять нужно срочно!
    Позиция и ЖЭКа и застройщика просто удивляет в очередной раз!!
    Никакой официальной информации, никаких прогнозов....

11. Zheka

Zheka Well-Known Member

Не, ну это конечно, засада... Разговаривал с Богданом-электриком, он мне страшные вещи говорил. Завтра нужно понять чей косяк, сегодня я так и не понял.с виноватых нужно спросить.

12. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Пропоную наше сране керівництво жека сьогодні невідпускати додому доки не буде електроенергії,якщо вони сьогодні будуть.Нехай розділяють з нами блага циввлізації , за які ми платимо , а вони заробляють.На будівництві світло трохи пригасили ,щоб ми меньше патякали я так зрозумів.Щось новий начальник жека засидівся, пора міняти.

Последнее редактирование: 12 сен 2015
    Owner_157 и zver79 нравится это.
  13. DimaR161A2M

DimaR161A2M Member

Я сьогодні о десятій буду!!!!!

14. Melluni

Melluni Well-Known Member

у більшості певно вже телефони посідали, тому ловіть всіх на вулиці і зазивайте на збори

15. DancingCat

DancingCat Active Member

Да будет свет!!!

Melluni нравится это.
  16. DimaR161A2M

DimaR161A2M Member

Що, з'явилося світло????

17. yarfil

yarfil Member

Тоже жду инфо. Есть свет уже? Ремонт надо делать :)

18. Roman821

Roman821 Active Member

свет дали, в 9.09 в жк заехал синий микроавтобус с него вышли 2 человека зашли в тп и через 1 мин дали свет, совпадение? не думаю

19. Justos

Justos Well-Known Member

Свет появился, сейчас будут включать насосы. Собрание никто не отменял, в 10.00 возле ЖЕКа.

20. Александр_1963

Александр_1963 Well-Known Member

Свет появился, теперь ждем включения насосов. Могут быть проблемы с незакрытыми кранами, будьте бдительны и нераынодушны!

Melluni и Victor нравится это.

Поделиться этой страницей