Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Justos

Justos Well-Known Member

Аналогичная ситуация.

2. Juliashka

Juliashka Active Member

Там непонятная история. Когда в ней делался ремонт, там постоянно была девушка Вика (которая выдавала себя за хозяйку) и её папа, потом на её месте появилась эта барышня с пареньком, утверждает что её мать. Подозреваю, что просто муж отселил её от себя, а сын с ней переехал, так как мама не контролирует.....

inna1604 нравится это.
  3. fox_19

fox_19 Active Member

Заливаю фото нового котловану. Як і обіцяв.

Вложения:

kvito4ka1711, Businka_V и vlasya нравится это.
  4. vlasya

vlasya Well-Known Member

Спасибо. Оперативненько они, стройка - NonStop

5. fox_19

fox_19 Active Member

NonStop слабо сказано, в будній день кожного ранку в 7-7.30 заводиться техніка і починають прогрівати, так що ніякий будильник не треба, + в суботу та сама картина(((

6. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Така крута дівка ,"повыше только звезды,покруче только яйца"

tsyganok нравится это.
  7. Kum

Kum Member

Owner_157 нравится это.
  8. DancingCat

DancingCat Active Member

Мы с Melluni на одном этаже, у меня тоже вода не желтая и без запаха) Павла Чубинского, если что;)

Я предлагаю гнать ее взашей, как бездомных собак))) она портит наш ЭЛИТНЫЙ комплекс и недостойна в нем жить!!!:D

Последнее редактирование модератором: 17 сен 2015
    Katerina13, Melluni и vlasya нравится это.
  9. inna1604

inna1604 Active Member

це і є її мама((( спочатку тут мала жити та молода дівчина. сина там нема... то були мамині гості.

10. Roman821

Roman821 Active Member

Ребята кто занимался пропиской, кто то вылаживал телефон конторы которая может убыстрить так сказать процесс...не могу найти по форуму)

11. Juliashka

Juliashka Active Member

Наверное уже нет... с сентября по январь был... точная копия той девушки и она его как сына представляла.

12. gari73

gari73 Member

Добрый вечер, пришла пора начать ремонт в приобретенной квартире, порекомендуйте мастеров которые делают ремонты в нашем ЖК. Ну и по возможности посоветуйте к кому не обращаться, рекламы много, аж голова от надписей кружится.

13. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Доброго здоров'я громадо!
    Хотів запитати тих хто вже поставив лічильник Ультрахіт Т 230. Яка якість робіт? Поцікавився приладом і ось що мене якби хвилює. Водомір зроблений з пластику. Чи витримає він експлуатацію довгі роки? Наприклад в Зеннері Цельсій Ц5 латунний і ціна на них однакова. Хто що знає?

14. Princess

Princess Active Member

Вложения:

• image.jpg
      image.jpg
      Размер файла:
      162,2 КБ
      Просмотров:
      520
    • image.jpg
      image.jpg
      Размер файла:
      164,7 КБ
      Просмотров:
      527
    Roman821 нравится это.
  15. Roman821

Roman821 Active Member

ну очень спасибо)

16. Ilinskiu

Ilinskiu New Member

куплю строительную сантехнику и двери
    0679422041 Валентин

17. Owner_157

Owner_157 Active Member

Доброго дня!
    В багатьох квартирах вже встановили лічильники. Якість установки - гарна. При виборі лічильника консультувався з незалежними спеціалістами, то радили звернути увагу на Ultraheat, Engelmann, Multical, Itron; про ZENNER нічого не казали (можливо просто забули, а може він себе ще не зарекомендував як надійний на нашому ринку). Із всих варіантів найбільш оптимальним здавався Ultraheat Т230, тому на ньому і зупинились. Якіст Ultraheat Т230, включаючи всі комплектуючі на найвищому рівні, тому на нього і дають гарантію 4 роки, автономність роботи - 11 років (без заміни елементів живлення), клас точності - 2-й, захист - ІР65. Здається всі ці показники вищі ніж у ZENNER.
    З приводу ціни, нам рахували вартість за курсом євро - 24 грн., на вчора євро коштувало 25,04, за готівку менше ніж за 25,5 знайти складно, тому відповідно з 1 вересня ціну змінили з 4800 до 5100 грн. оскільки додатково лічильники замовляють вже за новим курсом.

18. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Дякую за відповідь!
    Велике прохання до ініціатив які будуть в подальшому - залучайте мій телефон є в базі ін.групи . Бо якби я знав інформацію то долучився раніше. На жаль не міг контролювати що коїться на форумі. Думаю і багато інших людей теж. Пропоную робити об'яви у вигляді інформації на кожний під'їзд. Всі хто їде додому прочитає і буде в курсі. Хто за цю підтримку?

DancingCat, Andreych, Owner_157 и ещё 1-му нравится это.
  19. Клім71

Клім71 Well-Known Member

У нас на комплексі первісно- общинний лад, ні води ні світла, ні жеку.Хоча у всіх сусідів по селу світло є.Аварійна служба на висоті,якщо вона є, в чому я сумніваюсь.Тепер по поводу води, пропало світло,пропала вода, то звідки вода?Якби вода з магістралі , там тиск постійно є.Вода зі скважини 100 проц.
    Ситуація з водою нагадує прикол, як в селі будинок підключили до централізованого газопостачання,через тиждень пропав газ,почали розбиратись і виявилось, що газ в людей закінчився в балоні , який закопали на городі,куди йшли труби,і ніякого центального газопостачання.Так у нас з водою , і ніхтоне знає коли закінчиться вода у скважині, а вона колись закінчиться.

Последнее редактирование: 11 сен 2015
    vlasya и УКСУС нравится это.
  20. TetyanaM

TetyanaM Member

До електрика дозвонитися не можливо...... включений автовідповідач!
    Мене здивувало інше, вранці в 6-30 йдучи на роботу підійшла до охорони і спитала що трапилося,
    отримала інформацію, що якась аварія і з першої години ночі немає ні світла і звісно води. Запитала чи приїхали вже електрик чи аварійна служба щось робити, щоб усунути проблему? - здивуванню не було меж........ звісно всі ще сплять і ніхто на комплекс не приїхав.

Поделиться этой страницей