Какие провайдеры предоставляют услуги в "Молодёжном"?

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Nonin.Best, 6 май 2014.

1. Степанович

Степанович Active Member

Про що детальніше???:eek:

2. P_ozziti_V

P_ozziti_V Active Member

Про альтернативу з розширенням можливостей)...
    Я ж процитував...

3. Степанович

Степанович Active Member

Є декілька варіантів..Вивчу їх в найблищі дні і напишу...Точно вже знаю, що в 24 будинку є Максимум нет..І до нього підключений якийсь офіс...А там...Відділ продажу та ремонту, ЖЕК та "наглая морда"...Смішно буде, якщо забудовник користується Максімумом, а нам нав*язує Мега...Жду розрахунків від ще декількох провайдерів..

exp1n нравится это.
  4. P_ozziti_V

P_ozziti_V Active Member

А в 24-му є офіс?
    Я б сходив би попитав,як вони до Максимуму підключились...

5. Степанович

Степанович Active Member

Я жду звінка від тех.піддержки Максімума....Оператор сказав, що на одеській 24 він баче підключений якийсь офіс до Максімума.Також оператор сказав, що може бути, що в договорі прописано, що приватників підключати заборонено...Але поки ніхто мені не дзвонив... Приватні будинки Максімум підключає в любій точці Крюківщини, за 2000 грн...Багатоповерхівки підключают безкоштовно, але ж Ви знаєте, що ММ є порушення конкурентних відносин через монополізацію інета Мегабітом...

6. P_ozziti_V

P_ozziti_V Active Member

Ви мене зовсім заплутали.
    в договорі з ким?
    нема офісів крім ОР,ЖЕК,нагла морда в 24-му домі...хіба що салон краси в стадії ремонту...

7. Степанович

Степанович Active Member

Договір між Максімумом і адміністрацією ММ мабуть...
    Я детально не виясняв, але як я зрозумів в розмові з оператором що річ іде про те, що договір про підключення стосується тільки офісів на території ММ...І там може стояти пункт про заборону підключення приватників в ММ...Тому оператор і сказав, що передасть мої контакти в тех.підтримку Максімума і я все досконально зможу там вияснити про можливості по підключенню..Поки не дзвонили...Передзвоню завтра, може в тех.підтримці вихідний, сьогодні ж неділя...

Я це знаю...Тому і писав вище що,"...Смішно буде, якщо забудовник користується Максімумом, а нам нав*язує Мега...". Іще я вище писав що, "...а головне, це те що пропонує забудовник, пропонується не для комфорту людей, а для збільшення особистих статків...Ну і найголовніше, що у провойдера "совковий" підхід...".

Якось так виглядає це все...

Отож...Краще якщо декілька людей цим буде займатися...Бо один може щось пропустити, щось не дочути, не побачити...Гуртом, люди кажуть краще і веселіше...Тим паче, можливо хтось працює в цій сфері і знає всі підводні течії такого бізнесу...Так звані неписані "корпоративні правила"..

Последнее редактирование модератором: 14 сен 2015
  8. Степанович

Степанович Active Member

Був дзвінок від максімум нет... Вони проведуть інет, якщо я "проб*ю" дозвіл на це в Мегабіті...Абсурд повний...Я маю "пробивати" їм розширення бізнесу...

exp1n нравится это.
  9. P_ozziti_V

P_ozziti_V Active Member

В принципі відповідь очевидна

10. Степанович

Степанович Active Member

Ще дехто відповів, що немає тех.можливостей...Але це, ще не все..., ще має бути декілька результатів...Провайдерів кругом ММ багато...

11. Serjio

Serjio Well-Known Member

Какой смысл звонить провайдерам, если их не пускает застройщик? :)

12. P_ozziti_V

P_ozziti_V Active Member

Так і я про те ж...Який сенс забудовнику втрачати свій заробіток?Найближчим часом кіна не буде.

13. nextman

nextman Member

Доброго дня соседям, приветствую я из Пионерского, как у вас дела с интернетом, тоже только захватчики из Максимы или у вас таки есть альтернативы, если да, то какие и как вам их качество?

14. Grizvold

Grizvold Active Member

У нас інет від мегабіту ( http://megabit.in.ua/ ), за рік користування нарікань немає.

15. zver_SICH

zver_SICH Moderator

а мегабіт звідки?))))

16. Grizvold

Grizvold Active Member

Скажу чесно, я не вкурсі звідки і кому належить мегабіт)))

17. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Так отож)))

18. Nikolai9852

Nikolai9852 Member

Доброго всім дня. Підскажіть будь-ласка, хто чув щось про підключення інтернету в 3-тій черзі (а саме Заміській 4 ?) Буду вдячний за відповідь.

19. Dshu

Dshu Active Member

А что с нашим провайдером , кто подскажет ? Сайт не работает, IPTV начало тормозить.

20. King Lion

King Lion Active Member

Пакет - Unlim100
    Заявлено - 50Мбит/сек
    speedtest.jpg

Последнее редактирование: 14 ноя 2016

Поделиться этой страницей