ЖК "Молодежный городок" ветка инвесторов по ул.Одесской 36,38, 34

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем divine_ш, 15 янв 2014.

1. iricha

iricha Member

Декларація це добре, але все інше дійсно дуже затримують, аж хочеться дати їм «піджопника», може б швидше почали рухатись. Вибачте за вираження, але в мене скоро і французький попливе.

2. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

Соседи, доброе утро! Может кто был на стройке на выходных, какие новости? Как поживает придомовая территория?

3. griga

griga Member

был на стройке 24/08. Ступеньки позаливали уже вроде во всех подъездах (Одесская 34), копались в канализационных колодцах. Придомовая территория - песочек. Техника работала

4. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

спасибо за информацию! А не уточняли, когда будет работать канализация?

5. fps.denys

fps.denys New Member

Да, и вода. Или вода уже есть?

6. griga

griga Member

вода, говорят, есть. Но пока не будет канализации, ее не пустят по домам. Для нужд стройки вывели шланг напротив 3 подъезда. На входе в подъезд объявление обещает канализацию к 15/09, по инфо от ОР- "в сентябре".

7. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

интересно, а ОР делает ремонт без таких удобств)

8. fps.denys

fps.denys New Member

Понятно. Спасибо!

9. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Робить.

Підключення до каналізації краще перевіряйте на власні очі. А то буде як в 24 і 26 будинках))))

10. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

Дякую за пораду! А що було в 24 і 26 будинках?

11. burun

burun Well-Known Member

все какали в подвал:D

12. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

пипец))) главное, что не на голову, кому-то...:D

13. Степанович

Степанович Active Member

kапецьььььььььььььь:hyh:hyliganabzac

14. Степанович

Степанович Active Member

Сусіди!!! Хтось уже цікавився інтернетом та TV? Які новини в цьому питанні? Я наприклад звертався, але ніякої конкретики...Наразі планую безпровідний інет і індивідуальну антену...З TV не горить, а от невизначеність з інететом дуже вже "пече в п*яти"..,необхідно для роботи...Може будемо разом "лобіювати" це питання? Як я розумію, то багато людей планує зимувати в ММ. Чи я помиляюсь?:hello:

politikanka нравится это.
  15. griga

griga Member

у меня в квартиру сходу заведено 2 кабеля - входной под электрику и витая пара под интернет :cool:
    Видать местный провайдер позаботился

16. Степанович

Степанович Active Member

Мабуть кабель є вже в плані...Але я не про те..Я говорю про фізичне підключення інету...В цьому питанню туман...Заявили, що пвсля сдачі будинку будуть займатися цим питанням...А здача будинку невідомо коли...

17. griga

griga Member

Думаю, физически подключат после того как позаключаем договора с ЖЕКом и поставщиками услуг

18. Степанович

Степанович Active Member

Зрозуміло...Тобто Вам це питання не цікать...Думаєте все так безальтернативно? Але союзників, я знайду...

19. griga

griga Member

пока меня интересует вопрос ремонта. Дальше видно будет. Стараюсь решать проблемы по мере их поступления, иначе можно и нервный срыв получить )))

20. Степанович

Степанович Active Member

Про нервний зрив- це завчасно...Проблеми, з "псіхуванням" з нашої сторони, все рівно не вирішаться...Тому на ситуацію потрібно впливати в тому напрямку, в якому вона буде дієва..

Одеська 36, це до Вас...
    Остання інфа від провайдера Мегабіт...
    Щоб почалися роботи по підключенню нашого будинку до інету необхідно 5 заявок від мешканців будинку, тому пропоную, тим хто планує зимувати в будинку зателефонувати за номером 068-799-09-49,та замовити підключення в квартиру...
    Кого зацікавила моя пропозиція прошу повідомити... Я всерівно, з Вами, чи без Вас проблему вирішу...Але не хочу витрачати зайві кошти, на альтернативні можливості...

Последнее редактирование модератором: 3 сен 2015

Поделиться этой страницей