Фільтри для води

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Степанович, 16 авг 2015.

1. Степанович

Степанович Active Member

Пропоную в цій темі обговорити питання фільтрів для води.Особисто мене цікавить все в цьому напрямку... Незнаю нічого, а час піджимає. Продавцям-консультантам не зовсім довіряю...Всеж таки їхнє головне завдання продати...Хотілось би почути думки, не таких же некомпетентних людей як я, а сторонніх спеців, які "знають матчасть".
    Цікавить така комбінація: пити, топити, прати, готувати, купатися...
    Комфорт, якість, ціна головне при цьому...

2. fumigator

fumigator Active Member

Для котла и сантехники достаточно проточного механического фильтра(2-3 колбы), для питья лучше поставить установку обратного осмоса. Я пробовал пить воду в МГ(обычно привожу с дому в бутылках)-ужасный запах, типа резиной или пластиком воняет.

3. Grizvold

Grizvold Active Member

Ввід води в квартиру стоїть фільтр механічної очистки, для котла сольовий, на кухню будемо ставити щось серйозне щоб її можна було пити ) Зараз воду для приготування їжі фільтрую чере аквафоровський кувшинчик.
    Загалом механічного фільтра не достатньо, на сантехніці швидко зявляється вапняний наліт, щоб вона більш-менш пристойно виглядала її потрібно чистити через день.
    Ну і майже інтимне питання : чи виникали в когось проблеми з туалетом, вплані що його не можна відмити ?
    Перекупувала купу різних миючих засобів від найдешвших до дорогих, деякі не допомагають взагалі, а інші частково прибирають наліт але прибрати його повністю не може нічого навіть при багаторазовому нанесенні. Грішу на воду і поступову налаштовую себе на придбання нового туалету :(

Последнее редактирование: 19 авг 2015
  4. Жорж

Жорж Well-Known Member

В мене стоїть такий http://vodavdom.ua/Product/38
    Тільки замість однієї ступені очистки, в мене стоїть ультрафіолетова лампа.

5. Dshu

Dshu Active Member

Добрый день , советую не перегибать с очисткой воды. А то получится дистиллированная вода. У меня стоит обычный магистральный фильтр , никакого запах и т.д я не слышу.

6. Степанович

Степанович Active Member

Дякую!Як часто потрібно міняти катриджі? Де стоїть лампа?

1. Загальний принцип очиски я розумію...Думаю всіх цікавить не загальний принцип очистки, а більш ділові рекомендації.
    2. Про наліт з вапна...14 років живемо в Дарниці, вода не ахті, Без загального принципа очистка, достаньо раз на тиждень обробити горшок і все як нове..Не розумію в чому у Вас причина, але це перше повідомлення такого плану...

Последнее редактирование модератором: 27 авг 2015
  7. Жорж

Жорж Well-Known Member

Ще рік не користуюсь, один раз міняв перший картридж з ПП, і один раз міняв повний комплект (3 шт.). Лампа стоїть зверху, замість капілярної мембрани.

8. Grizvold

Grizvold Active Member

Можливо інші соромляться писати, або не вкурсі про форум чи не мають інету взаглі ) А можливо я одна з такою проблемою. І думаю, що справа не в "горшкі", а у воді бо туалет ми купували новий, не самий крутий але й не з дешевих.

9. Степанович

Степанович Active Member

Розумію Вас..., ал для чого тоді купквати новий, якщо проблема повторитись може...Може правильніше буде спочатку вияснити проблему і спробувати її вирішити? Але то Ваші справи...Знаю, що такого не повинно бути...Заселимося тоді і самі будемо бачити, що до чого...

Дякую...А що каже інструкція, скільки рекомендовано пропускати через нього води, чи може по мірі експлуатації напор зменшується..? У родичів бачив фільтр для води на котлі в момент заміни.. Це просто жах, що з ним сталося

10. Жорж

Жорж Well-Known Member

Ресурс картриджів розрахований на 4000 літрів, зменшення напору не помічав.
    Фото відпрацьованого та нового фільтра IMG_20150809_115054[1].jpg

11. Степанович

Степанович Active Member

Дякую...

Жорж нравится это.
  12. fumigator

fumigator Active Member

2. Про наліт з вапна...14 років живемо в Дарниці, вода не ахті, Без загального принципа очистка, достаньо раз на тиждень обробити горшок і все як нове..Не розумію в чому у Вас причина, але це перше повідомлення такого плану...[/QUOTE]
    Невже ви не розумієте різниці між якістю води з річки(в Києві) та зі скважини(в ЖК МГ). Річкова вода(очищена звичайно)набагато мякша та не містить заліза, якого так багато в підземних водах глибокого залігання.

13. Степанович

Степанович Active Member

Ось це я якраз і розумію...Не розумію, чому тільки одна людина про це написала....І яка б вода не була, то вона не може довести сантех.вириби, до чистки кожного дня...Навідь якби ним користувалось вдень сто людей, то такого б не було...І до речі якщо про залізо, то воно не дає вапняного нальоту..., а жовтий з іржі...

14. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Доместос спокійно працює. На крайній випадок Сантік.

15. fumigator

fumigator Active Member

Вже було багато постів про погану воду і зіпсовану сантехніку, просто я так розумію більшість до цього вже звикла і не звертає увагу.

16. Serg 69

Serg 69 Active Member

Шановні мешканці Молодіжного містечка!
    Підкажіть будь ласка майстра по встановленню фільтрів на водопостачання!
    Дякую!

17. King Lion

King Lion Active Member

Всё зависит от того, какие фильтры хотите себе поставить. Имеется в виду - какая система и для каких целей.

18. Lukas_

Lukas_ Active Member

Добрий вечір!!!
    Хто робив аналіз води???

19. headman

headman Active Member

Почитайте форум, там про це вже йшлося, навідь з числовими показниками...

20. Lukas_

Lukas_ Active Member

Мене цікавить чи Ви маєте документ про дані води...
    Цифри це не документ...
    Якщо Ви розумієте про що я маю на увазі...

Ви особисто робили???

Ребята мене цікавить хто робив аналіз води???
    Хто має канали щоб зробити аналіз води???

Добрий вечір!!!
    Створена тема по поводу Молодіжного містечка...
    Зустріч інвесторів Молодіжного Містечка!!!

Последнее редактирование модератором: 8 мар 2016

Поделиться этой страницей