ЖК Пионерский квартал. ВТОРАЯ, ДЕВЯТИЭТАЖНАЯ часть комплекса

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем Revis, 29 авг 2013.

1. ИгЛа

ИгЛа Active Member

Під ці будинки зараз залиті перші буро-інє'кційні сваї для проведення лабораторних випробувань. Наскільки я знаю то ці сваї мають відстоятися на протязі місяця, після чого на основі даних випробувань буде зроблений розрахунок свайного поля під п'ятно забудови. Через паркан видно ці сваї.

smak нравится это.
  2. ximikavt

ximikavt Active Member

Ещё не поключали газ плиту. Пломба стоит. Что делать, ещё не знаю. В понедельник в жек зайду.

3. Bayram

Bayram Active Member

Спасибо

4. Добрий день! Можете дати контакти людей, які вам прокладали магістраль під кондиціонер? Будемо дуже вдячні за інфу!

5. Leyka

Leyka Member

Может оказаться важным! При проведении обмеров дверных проемов оказалось, что высота кухонного проема составила всего 205,5 см (должна быть не менее 208 см). Фирмы, изготовляющие качественные двери, пользуются жесткими стандартами. В результате - нужно ставить нестандартную дверь (заказывать ее изготовление кустарным способом) или пилить верхнюю железобетонную балку (для добавления высоты проема минимум на 2,5 см). На это следует обращать внимание при приеме квартиры от Застройщика, ведь такой недостаток (или недостатки) самому исправить затруднительно. Правда, можно отказаться от дверей, заменив их арками.

Жорж нравится это.
  6. netvalerka

netvalerka New Member

так группа закрытая, у кого пропуск заказывать?

7. TheInsurer

TheInsurer Well-Known Member

Подайте заявку

8. vl_kiev

vl_kiev Well-Known Member

Ну теоретически можно в натяжку, полотно идет 200см, пол поднимется на 2см допустим, 1см пусть зазор от полотна до пола и оставшиеся на верх. У нас в радуге было все иначе, проемы приходилось наверное на см 20-30 опускать, хотя опустить конечно проще, чем сбивать бетон

9. ximikavt

ximikavt Active Member

Сегодня перемерял у себя (дом 25б). Высота всех проёмов не меньше 210см.

10. Купимо будівельний унітаз, дуже потрібен!

11. marsel

marsel Well-Known Member

Спасибо! Уже поставили, такого мастера хорошего нашла, кому нужно очень качественно межкомнатные установить, пишите

fsline нравится это.
  12. skvarnik

skvarnik Active Member

дайте контакт пожалуйста

13. malik

malik Active Member

Кстати, может кто подскажет электрика? а то форум не так часто читаю, может уже делились контактами.
    Заранее спасибо!

14. NBK

NBK Active Member

Дорогие соседи!!!
    Нужен мебельщик, нормальный, адекватный, исполнительный, с головой, надежный. Посоветуйте!!!

15. fsline

fsline Member

Александр 067-235-17-05 Мне штробы делали, и кандюки у них буду ставить

А
    А мне наоборот пришлось убрать высоту - подогнать под 207-209 см.

Сегодня устанавливаю двери...

Электрик - Ярослав 067-345-94-59, уже по рекомендации в ПК делали не у одних

Нужен мебельщик, нормальный, адекватный, исполнительный, с головой, надежный. Посоветуйте!!![/QUOTE]

Могу подойти вечером (буду дома в ПК), если надо по мебели

Последнее редактирование модератором: 26 авг 2015
  16. NBK

NBK Active Member

Могу подойти вечером (буду дома в ПК), если надо по мебели[/QUOTE]

Сегодня там меня не будет, может завтра. Мне сейчас надо определится в стоимости каркаса со столешницей кухни! длина 5 метров

17. kabaeva a

kabaeva a Well-Known Member

подскажите кто стеклил балкон по нормальной цене? может скажите как фирма называется?

18. Elpis

Elpis Well-Known Member

Шановні власники/мешканці квартир Бх.63 (Першотравнева 25Б) - гадаю більшість отримали смс з повідомленням про те, що необхідно підписати договір з ЖЕКом на предмет утримання будинку. Зайшовши в під"їзд побачила оголошення і тут СЮРПРИЗ - виявляється ми маємо платити по 6грн (5,9859 ргн, якщо бути точною !!!!!!!!!!!!) за 1 кв.м. щомісяця ЖЕКу за утримання БУДИНКУ (а ще так розумію вони нам нарахують обслуговування ліфта і прибудинкову). Я мабуть чогось не розумію:
    1) на яких підставах виходить така сума?
    2) за що ми платимо (і власне платили)?
    3) куди йдуть ті гроші щомісяця?
    4) які обов"язки прибиральниці?
    5) конкретний графік прибирання?

Згідно середніх розрахунків по будинку (а це не складно зробити простими арифметичними діями) випливає наступна сума щомісяця з будинку:
    108 квартир, 2х-кім - 54 (середньої квадратури 51,5 м.кв.) + 1-кім. - 54 (середньої квадратури 35,0 м. кв.)
    54 х 51,5 х 5,9859 + 54 х 35,0 х 5,9859 = 27 960,1389 грн. ЩОМІСЯЦЯ (!!!!!)

А тепер поясніть куди можуть йти ці кошти????

Я особисто не розумію. І так, пост вийшов емоційний, тому що мені, як і більшості дана квартира дісталась власною працею і великими силами. І я маю право знати куди, кому, за що оплачую власні кошти за якісь "послуги" і точний графік виконання надання подібних послуг. Звісно, простіше мовчати і погодитись, але я маю право!...

І до слова - в під"їзді за тиждень жодного разу не було прибрано (або прибрано так, що не помітно) - так зараз будуть виправдання з ЖЕКу, що ремонти і кожен день грязно... бла бла... Коли задали питання про те чому грязні вікна в під"їзді - відповідь була одна: "Їх миють раз в півроку"!!!! Мабуть це "норма" здати будинок БРУДНИМ!!!! І ні разу (!) не зробити вологе прибирання.

Отже, нам всім вирішувати як ми хочемо жити - промовчати і погодитись чи все таки відстояти своє.

ellisblack, Vladislav123, Yanasm и 7 другим нравится это.
  19. NBK

NBK Active Member

Хто-небудь може пояснити це?

Треба знову збиратись та йти до ЖЭКу за поясненнями.

Последнее редактирование модератором: 26 авг 2015
    Atlantis_gate и Еlen 777 нравится это.
  20. Насташка

Насташка Well-Known Member

Я только за. Только надо собираться всем , а не по одному ходить.

Atlantis_gate нравится это.

Поделиться этой страницей