ЖК "Южный" ул. Южная, 5б

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Александра Уманец, 30 май 2013.

1. zupalula

zupalula Active Member

копия техпаспорта на квартиру
    и вроде бы все.
    а 5500
    это нормальная цена?

2. Vint

Vint New Member

Полностью согласен!!! Если мы сейчас упустим момент, с таким раскладом как предлагает янтар приведется жить годами!! Вот оно завершение эпопеи по подключению дома к электрике..... ((((....

А через год, другой закончится гарантия на КТП (или приведется выполнять сервисное обслуживание после простоя) и это уж точно ляжит на плечи нас с Вами. Этот вопрос нельзя сейчас спускать на тормозах.

Последнее редактирование модератором: 13 авг 2015
    uapasha нравится это.
  3. uapasha

uapasha Member

А где и во сколько состоится данный фестиваль?

4. #220 apartment

#220 apartment Active Member

Я считаю, что сейчас мы будем платить за электроэнергию огромные деньги. На столько огромные, что НАНЯТЬ ЮРИСТА БУДЕТ ДЕШЕВЛЕ.

Иван 777 нравится это.
  5. Вадик_1978

Вадик_1978 Active Member

Дуже і дуже сподіваюсь, що все нижче написане виявиться неправдою, або перебільшенням, але...
    1. Сьогодні вирішується питання про підключення нашого будинку до міської мережі.
    2. РЕС розгляне можливість підключення будинку, як будівельного майданчика... і щось мені підказує, що прийме позитивне рішення, не знайшовши жодних перешкод, на відміну по підключенню для побутових потреб.
    3. На протязі кількох днів, квартири будуть підключені через лічильники і платити будемо ми. Тариф 1,80грн/КВт, замість ~ 0,50 грн/КВт. ЦБ і Янтар знімають із себе відповідальність за оплату.
    4. Платити будемо до тих пір, поки у когось не лусне харя від потрійного тарифу. А як показує життя, ще ні в кого вона поки не луснула.
    5. Наш будинок піде по давно відпрацьованій схемі, викачування з мешканців грошей у потрійному розмірі.
    Ніякі суди і прокуратура у данному випадку не допоможуть, бо хотять вони під депутатами від колишньої ПР, які усим цим рулять.

Якщо, все вище наведене виявиться правдою. В такому випадку у нас є кілька варівантів вирішення:
    1. Самий легкий і самий дорогий: змиритись і платити, можна написати кілька гнівних постів, або пускати зелені бульбашки з носа і розмазувати усе це по екрану, неважливо... єфект той же.
    2. Важчий і не дешевий: нарешті нормально зібратись, найняти адвоката і починати відстоювати свої інтереси. Рано чи пізно це прийдеться зробити, якщо промовчим, для них ми повні лохи, а лох для того щоб розводити, розводити на гроші. Якщо ж хтось вважає, що питання вирішиться само, або його вирішить цей довбаний янтар чи ЦБ, що ж, це Ваше право. Але хочу обмалювати ситуацію, з листами які де хто взявся і надсилиє на ці "організації". Отже: все це похвально, нарешті ініціатива і хоч якийсь процес, але... листи які надсилаються янрарю, пеереадресовуються ЦБ, листи як надсилаються ЦБ, переадресовуються на СВМ, а листи які надсилаються СВМ, переадресовуються янтарю.... продовжувати? Ость такі "веселі карусері" із вирішення наших питань у цих "шанованих" організаціях. СВМ і скоро ЦБ відсторонюються взагалі від вирішшеня будь-яких проблем із будовою, а янтар (реальний власник. а не підставні сантехніки), на мою думку, в долі цієї схеми.
    3. Самий важкий, але самий дешевий. Зібратися і ні в якому разі не дозволити підключити будинок за такою схемою. А саме, відключитись від електрики взагалі. Я розумію, що це означає, розумію, що багато сімей з дітьми..., але в будинок уже позаселялись і упирі з янраря, ЦБ і СВМ на квадратні метри оплачені нами, інвесторами. Відсутність умов для проживання, заставить цих під@р@сів, нарешті, не перекидатись скаргами між собою, а зайнятись реальним вирішенням питання.

Последнее редактирование модератором: 13 авг 2015
    dumbQ нравится это.
  6. uapasha

uapasha Member

У юриста в наших реалиях задача одна - правильно дать взятку. не уверен что мы готовы и хотим давать взятку.

Вариант общественного резонанса по-моему более предпочтительный... + нужно делать ОСББ, что бы иметь возможность разговаривать с РЕС и другими..

Иван 777 нравится это.
  7. Вадик_1978

Вадик_1978 Active Member

Не в обіду, але це варіант номер 1.

8. uapasha

uapasha Member

Краще вже другий варіант.

9. #220 apartment

#220 apartment Active Member

Нам в любом случае нужен юрист. Он хотя бы ответит на вопрос "кто виноват?".

10. uapasha

uapasha Member

К сожелению вряд ли.. пробовать можно конечно. Есть вариант пробить через Монтян. Попробую - отпишусь .

Последнее редактирование: 5 авг 2015
  11. Ihor

Ihor Member

Я належу до цих ***** з янтаря, знаю *****, який вцентробуда купив. за квадратні метри ви мені не платили, проте сім"я/я скидався на оренду будівельного майданчика, коли він 10 років стояв забутий, не думаю, що ця сума ввійшла в вашу інвестицію =). через відсутність нормальної електрики не можу стартувати ремонт, тягнути соплю не хочеться, складно сказати, що мені то в плюс.
    По факту проблема в ***** з обленерго, які підрубили акварелі замість нас, як я розумію.
    Також є інша трабла з ****** які не платять комунальні платежі і за використану електрику і за яких я по факту таки плачу, бо велика частина квартплати зараз може піти на оплату боргу за електрику, щоб не відключили будинок зовсім. також є люди, які не бажають платити за опалення будинку взимку.

Не обзивайтесь на людей лише через свої підозри, всі в одному човні і всі скидатимуться на юриста, щоб з обленерго судитися хд.

Последнее редактирование: 5 авг 2015
    #220 apartment нравится это.
  12. Вадик_1978

Вадик_1978 Active Member

Не приймайте на свій рахунок, мається на увазі не прості наймані працівники, а власники і керівники... Прошу вибачення, якщо когось незаслужено образив.

Хто такий Мунтян?

13. Алексей 1978

Алексей 1978 Active Member

Вопрос: пока я не обитаю в доме почему я должен платить за электрику тех кто там живет? Пока не будет все по счетчикам платить не собираюсь. Юрист ничего не даст...

14. Ihor

Ihor Member

то стрьомна адвокатша. колись виступала за тотальне створення ОСББ (плюс в карму), тепер за ЛНР (мінус в карму). ЇЇ корєша з ЛНР вбили свої, правда. останнім часом вона невміняєма(

https://uk.wikipedia.org/wiki/Монтян_Тетяна_Миколаївна

Головні стейкхолдери янтаря теж в мінусі з того, наскільки я знаю =)

15. Ihor

Ihor Member

через те, що якщо на балансі не буде достатньо коштів для виплати боргу за опалення (а опалювати треба навіть якщо не живете, інакше пліснява і вартісь ремонту на пару штук баксів виросте) то його не буде ні в кого, і потім будуть мінуса.
    якщи ви протягнули собі тимчасову електрику, то підписались за неї платити, це не вигідно, але підписались. я, скажем, не протягував і не підписувався. але через те, що ті, хто підписався не платять, починають платити всі, що ще менш логічно.

16. zupalula

zupalula Active Member

соберемся потусоваться, может?)

Иван 777 и #220 apartment нравится это.
  17. Алексей 1978

Алексей 1978 Active Member

Опалення я сплатив. Електрику не встановлював.

18. Ihor

Ihor Member

то ви явно за неї і не платите

19. zupalula

zupalula Active Member

у ТА в ближайшую пятницу с 16 до 19.

кому-то удалось получить ТУ на теплосчетчики на руки?

20. uapasha

uapasha Member

Связался с юристом, который занимался подобными вопросами в нашем регионе. Он сейчас в командировке, но в пятницу готов общатся.

Иван 777, Si3000 и zupalula нравится это.
  21. гость=гость

гость=гость Active Member

висновок:
    зі слів Центробуду (що звучать з дати вводу будинку в експлуатацію) електропостачання за постійною схемою вже близько
    зі слів ЖБК Янтар через два місяці

при цьому ніхто з них не озвучує реальну картину того, чому Обленерго не приймає в експлуатацію прибудинкову електропідстанцію, та не погоджує тех. документацію розроблену на підставі тех. умов виданих ЖБК Янтар за сприяння Центробуду 25.02.2015 року (казки про підключення ЖК Акварелі ніким крім Центробуду не підтверджені)

читайте нижче інформаціцю з сайту обленерго.
    -http://www.koe.vsei.ua/koe/index.php?page=58
    Пам'ятка про порядок нестандартного приєднання до електричних мереж об'єктів замовників
    1.Подання заяви про приєднання
    2.Видача енергокомпанією підписаного договору про приєднання та підписаних технічних умов (протягом 15/30 днів з дня подання заяви)
    3. Розроблення проектної документації на підставі отриманих технічних умов та узгодження її з енергокомпанією (протягом 15/30 днів з дня подання)
    4. Оплата замовником вартості приєднання, визначеної в проектній документації та розрахованої згідно методики
    5. Будівництво чи реконструкція енергокомпанією електричних мереж (протягом нормативних строків будівництва)
    6.Видача енергокомпанією договору про постачання електричної енергії або про користування електричною енергією у відповідності з ПКЕЕ (ПКЕЕН).
    7.Підключення об’єкта до електричних мереж (протягом 5 днів з дня підписання договору про постачання (користування) електричною енергією, якщо підключення не потребує припинення електропостачання інших споживачів, або 10 днів, якщо підключення потребує припинення електропостачання інших споживачів).

з огляду на вказане, та на пояснення Центробуду викладені на форумі раніше, випливає наступне:

1. питання по підключенню до електропостачання знаходиться на етапі реалізації вказаного вище п.3 (як мінімум з 27.05.15)

таким чином, сьогодні ситуцію може прояснить лише Обленерго (враховуючи мовчання Центробуду та його казки про ЖК Акварелі.)

з вказано вбачається вихід:

щоб прояснить ситуацію в Обленерго (оскільки віри ні Центробуду ні ЖБК Янтар вже немає) , ЖБК Янтар має надать довіреність уповноваженому представнику власників квартир для представлення інтересів в Обленерго (оскільки без доручення ніхто ніяких даних нікому в Обленерго не надасть)
    і якщо ЖБК Янтар дійсно (як він заявляє) зацікавлений у підключенні світла , він має надать таку довіреність представнику власників квартир. (для того щоб власники мали об"єктивну інформацію напряму від Обленерго)

Вложения:

данко нравится это.

Поделиться этой страницей