Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Andreych

Andreych Well-Known Member

5В 1-е парадное аналогичная ситуация, уже около неделю...
    Весной поднимался этот вопрос, сказали что будут что-то делать, даже двери планировали менять, но результат на лицо....
    Откуда инфо про асфальтирование?

2. Pangola

Pangola Member

Доброго дня, на щітки де знаходяться керуючі блоки можна поставити замок як від шкафчіка у Спорт-Лайфі. він має підійти без слесарного втручання. Продається у Леруа Мерлен, коштував ~100грн, в комплекті два ключа.

3. Andreych

Andreych Well-Known Member

А кто-то уже забрал договор с облэнерго, подал заявку на перевод на двухзонный тариф??

4. Pangola

Pangola Member

Дуже сподіваюсь що мою сусіди не чіпають несучих стін. У мене з кожним ремонтом у сміжних квартирах з'являється по нової трищині

5. TatyanaM

TatyanaM New Member

100 % поддерживаю!!! Надо этим вопросом заняться.
    Я заметила, что как только начали делать ремонты АТОшникам, подъезд днем и ночью на распашку и в подъезде страшный срач, просто противно через это все проходить...

Люди(!!!), делающие ремонт, не будьте свиньями, не забывайте, что вы не одни тут живете, убирайте возле ваших квартир после СЯБЯ же!!!!

Vredinka и Klariss нравится это.
  6. Pangola

Pangola Member

Тільки що розмовляв з операторами домофону. Вони сказали що будуть ставити замок на щиток. Зараз ведуть з ЖЕКом розмову про це.
    Горького 5В, п.4 тільки що жіночка з шваброю вимивала, але скоріш за все тільки поверхи там де ремонт квартир під ветеранів АТО

Охорона вже 2 дні попереджає що будуть робити асфальтування на вихідних біля 5-Г та частково 5-В. Може це якось зв'язано з тим що у комплекі роблять ремонт квартир під ветеранів АТО. Та тому хто це замовив треба гарна картинка для пресси

Последнее редактирование модератором: 25 июл 2015
    Melluni и Lito нравится это.
  7. Melluni

Melluni Well-Known Member

Охорона вже 2 дні попереджає що будуть робити асфальтування на вихідних біля 5-Г та частково 5-В. Може це якось зв'язано з тим що у комплекі роблять ремонт квартир під ветеранів АТО. Та тому хто це замовив треба гарна картинка для пресси[/QUOTE]

Я вам допоможу з догадками : просто готові квартири в понеділок прийматиме Яценюк чи Аваков :)

8. Klariss

Klariss Member

11754240_842364732512904_4059646855221275562_n.jpg Плакатик для нашего ЖЭКа

Marriya, Александр_1963, Roman821 и 4 другим нравится это.
  9. Vikusik_86

Vikusik_86 Member

Очень интересно у нас в Жеке происходит,начальники меняются,а толку вообще никакого,только становится все хуже,кругом бардак,начиная с территории, заканчивая квитанциями,если перечислить все что нужно исправить не хватит страницы,неужели все недостатки видят только жильцы,а застройщику на нас плевать.

zver79 нравится это.
  10. Roman821

Roman821 Active Member

Квартиру купили, денег дали, усе дальше сами...к сожалению....застройщику по большому счету до этого дела нету. в суд не тянут, квартиры продаются., не все же читают форумы некоторые слушают отдел продаж)

11. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

Не так у нас вже все погано по відношенню ціна/якість. За ці дні я точно переконався. Зараз наша ГО захищає інтереси власників квартир будинку в центрі києва. Так ось -у них ще з 2010 року створене ОСББ. Платять вони за квадрат за обслуговування ще з 2007 року близько 7 грн. Проте як виявилось, невідомо куди ці грощі діваються. Будинок розлітається, прибирання з кожним днем все гірше. Але яке воно може бути якщо працівники прибирть по 15 поверхів за мінімальну оплату. Ось вони ініціативною групою взялись за боротьбу. Виявилось, що самовільно керть правлінням німець (тобто громадянин європейської країни, здається мав би бути порядочним) та депутат київради. Правда останній відхрестився від правління, сказав що нічого не знає. Німець від людей ховається. От вони звернулись до нас і 1+1. Не знаю який юуде результат, але після камери німець пообіцяв в понеділок надати всю звітність. Правда заяву в правоохороніоргани на ньогоподали. 11 серпня загальні збори співвласників. Так що висновок -все в наших руках! І змі для них -це дійсно страшно.

12. Justos

Justos Well-Known Member

Это ещё раз доказывает то, что без контроля и открытой отчётности никогда в нашей стране ничего путёвого не будет.

13. Justos

Justos Well-Known Member

УРА!!! Возле Горького,5В, 3подъезд начали латать асфальтyr9

Последнее редактирование: 18 июл 2015
    dennisom и Lito нравится это.
  14. Roman821

Roman821 Active Member

Пришла бумажка по газу, типа для заключения нового договора...и там опять долги!хотя оплаты все были вовремя. капец как бесят.

15. Jen jen

Jen jen New Member

Сусіди з горького 5-б відгукніться. Шукаєм людину, яка винна нам велику суму грошей. Сьогодні бачили її в комплексі, зайшов в горького 5-б, другий підїзд. Звати Володимир, робить під замовлення різну мебель. Ми три години чекали під підїздом, він так і не вийшов. Охорона не зафіксувала, в яку квартиру йшла построння особа! Не хочем, щоб аона і далі обманювала людей!

16. Nik-Nika))

Nik-Nika)) Active Member

ну как вам латки???надолго ли их хватит?

я про асфальт)

Последнее редактирование модератором: 26 июл 2015
    zver79 нравится это.
  17. zver79

zver79 Active Member

Латки асфальта класс, и второго слоя асфальта не надо:D, жек как всегда на высоте:wall:

Последнее редактирование модератором: 26 июл 2015
    Melluni и Marriya нравится это.
  18. Pangola

Pangola Member

Доброго дня, скоріш за все наши авто просто прибрали щоб вони не заважали їхати замовникам квартир для ветеранів АТО.

Горького 5В, п. 4-й. з єтажів прибрали будівельне сміття та знеслі його на вулицю.

як результат - ручка від парадного зломана.

викладую фото, завтра, напевно, піду знайомитися з новим начальником ЖКХ та з зауваженням, що маємо ось таке

Прошу вибачення за фото, воно не таке колоритне як потік нецензурної брані який був з мене коли я це зобачив. Учора було ще добре, сьогодне з ранку вже таке. Я це знаю, бо як виходжу включаю домофон та замикаю двері

Вложения:

Последнее редактирование модератором: 27 июл 2015
  19. Melluni

Melluni Well-Known Member

8 ранку, неділя, я прокинулась від того,що перфоратор свертлить сусідську стіну,яка виявилась моєю стіною в спальню, бо АТОшнікам не встигають закінчити ремонт,а дядя Арсеній вже ж завтра приїде,чи хто там.:build:

латки просто шик, в п"ятницю гуляла у друзів на ЖК Софії, там наче курорт : фонтан ( який ввечері ще й підсвічується як Вінницький), гирлянди, відео спостереження кругом і патруль території, декоративно підстрижені дерева та кущі, асфальт як на германський дорогах ( ще й з розміткою!), а у підвалах не лише магазини з пивом,а й й кафе з кавою, кальяном, більярдом. Короче кажучи, звідти навіть не хочеться йти нікуди. А ці латки поставили остаточну латку на надії, що у нас колись так буде.:negative:

Marriya, Vredinka, Justos и 4 другим нравится это.
  20. Иван Паясь

Иван Паясь New Member

Здравствуйте еще раз, хочу покупать готовую квартиру в сданном доме, кто покупал так же, не было ли проблем с документами, со сроками выдачи? Форум читал , больше всего волнуют проблемы с трубами, протечки воды, проблемы с жеком. Часто ли отключают воду, электричество, газ?

Поделиться этой страницей