згідно ч. 1 ст. 13. закону про житлово-комунальні послуги ці послуги поділяються на: 1) комунальні послуги (централізоване постачання холодної води, централізоване постачання гарячої води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), газо- та електропостачання, централізоване опалення, а також вивезення побутових відходів тощо); 2) послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (прибирання внутрішньобудинкових приміщень та прибудинкової території, санітарно-технічне обслуговування, обслуговування внутрішньобудинкових мереж, утримання ліфтів, освітлення місць загального користування, поточний ремонт, вивезення побутових відходів тощо); 3) послуги з управління будинком, спорудою або групою будинків (балансоутримання, укладання договорів на виконання послуг, контроль виконання умов договору тощо); 4) послуги з ремонту приміщень, будинків, споруд (заміна та підсилення елементів конструкцій та мереж, їх реконструкція, відновлення несучої спроможності несучих елементів конструкцій тощо). згідно ч. 2 ст. 14. закону про житлово-комунальні послуги 2. Ціни/тарифи на комунальні послуги та послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій формуються і затверджуються центральними органами виконавчої влади, національними комісіями, що здійснюють державне регулювання у відповідних сферах, та органами місцевого самоврядування відповідно до їхніх повноважень, визначених законом. таким чином, має буть калькуляція на послуги, які надає ЖБК Янтар.
Доброго всім дня! В мене дуже не хороші новини. Наш будинок Київ енерго відключив від електроенергії за не уплату і коли підключить і чи підключить не відомо. Це катастрофа!!!!
Прикольно получается - свет не подключили его, но его уже отключили. А то, что мы платим электрику/прорабу за временное, куда девается?
Пообщался с Центробудом. Говорят, что это СВМ должен проплатить КиевЭнерго за времянку. Пообещали, что сегодня проплатят, но не факт, что сегодня же свет и включат. Кроме того мы обсудили вопрос мотивации КиевОблЭнерго по подключению постоянного электричества в двух вариантах. Один правовой, а второй может потребовать всем собраться и пойти пообщаться к ним Подробности чуть позже когда ситуация прояснится.
Спілкувалася з Свм-буд правда напевне з відділом продажу, цитую: " в нас немає ніяких взаємовідносин з янтарем і центробудом,ми їм все передали, ні за що ми платити не повинні і не будемо " можливо вони звісно не вкурсі та всеж... :-( Да, ніякого світла і не лише світла а і води теж нема
Вполне допускаю, что Центробуд намеренно переводит стрелки на СВМ чтобы не подставлять самих себя Тем не менее, они пообещали в кратчайшие сроки разобраться с проблемой. Они просто отлично понимают, что в противном случае их задница будет гореть первой
Да. Тим паче що в попередніх постах центробуд писав що ща тимчасову електроенергію вони платять із власного кармана.... Головійчук сказав що підписав якусь заяву на рах. Тимчасового світла
Вот мы, наконец-то, и переехали в субботу, 4.07... ЁПРСТ!!! Как теперь быть? Сколько вообще сейчас жильцов заселилось? Ведь действительно жить-то теперь людям только здесь! Мне кажется, что ну не должны они надолго оставить дом обесточенным.
Затягують я вважаю не центробуд а хабарники з обл. Енерго. Можливо пора запрошувати телебачення. Ми теж живемо в будинку щей з малими дітьми . І жити ніде.
Давайте попытаемся пригласить телевидение. Хорошая идея. Кстати, я уже неделю пытаюсь заплатить за электричество. Но электрика Саши нигде нет. Предлагаю Денису, как нашему официальному представителю, договориться с электриком Сашей за время, когда можно будет платить ему за электричество. Так же нужно заставить Янтарь вести прием жильцов в удобное для жильцов время, а не с 3 до 5 вечера.
Электрик Саша недавно заходил ко мне за деньгами, но был послан потому что я платил прорабу за 2 месяца при подключении. Думаю, скоро зайдет еще за деньгами за июнь. Тогда договоримся.
Кстати, я уже неделю пытаюсь заплатить за электричество. Но электрика Саши нигде нет. Предлагаю Денису, как нашему официальному представителю, договориться с электриком Сашей время, когда можно будет платить ему за электричество. Так же нужно заставить Янтарь вести прием жильцов в удобное для жильцо Звонил сегодня Андрею Ярославовичу из Центробуда. Он сказал, что Саши не будет несколько дней.
Нажаль я електрика теж вже тиждень шукаю. А потім Татьяна Олександрівна каже люди не платять. За електрику платить лише 20 %. Да є такі що не платять не без, того сама з такими знайома. А є такі що і не божуть заплатити бо нема кому. І часу нема цілими днями їх чекати і шукати.
Поддерживаю идею с приглашением телевидения. Например можно пригласить "Абзац" Новый канал или ТСН Нужно правильно составить хороший текст и написать abzats@ukr net. Это уже беспредел!!! Ни электричества, ни воды! Янтарь вообще ничем не занимается, ни почтовых ящиков ни баков для мусора... но сегодня это уже последняя капля. Центробуд тоже рыльце в пушку... Давайте составлять текст и приглашать тв.