ЖК Молодежный городок, Крюковщина, ул. Одесская

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Alenka 21, 8 апр 2012.

1. Степанович

Степанович Active Member

Ну що, всі руки опустили?Невже ні в кого немає гарних новмн про будівництво?

2. Gremlin

Gremlin Member

В 32 доме кот, по виду домашний

Вложения:

Люси и Grizvold нравится это.
  3. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Степанович нравится это.
  4. Степанович

Степанович Active Member

І смішно і сумно............:negative:

5. Caroalex

Caroalex Member

Всім Привіт!!!!Допоможіть будь-ласка.Хтось робив гідроізоляцію під теплою підлогою?І яким чином?

6. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Сміх продовжує життя і лише з довгим довголіттям Ви маєте змогу дочекатись введення вашого будинку в експлуатацію (шучу, єслі шо).
    Соррі, що можливо іноді тролю легенько, просто пригадую паніку у нас в минулому році з газом, водою, ремонтом, документами. На даний момент всі питання закриті, лишилась лише вартість за електрику...
    Не раджу сильно довіряти форуму тому, що тут можуть писати як менеджери (які трішки прикрашають ситуацію) так і відверті тролі (які описують все в темних тонах). В реальності краще намагаться частіше навідуватись на будівництво (особливо в робочі дні або суботи), розпитувати Небогу, менеджерів і простих роботяг на місці про проведення робіт.

7. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

У той час коли здавали Ваш будинок, можливо була більш стабільніша ситуація з курсом, а в нашому випадку багато ризиків + ми і так достатньо вже переплатили, тому і паніка. На скільки Ваш будинок невчасно здали? У нас вже більше півроку і ще так і ніхто не може назвати остаточні сроки, коли можна буде робити ремонт і саме більше вбиває недостовірність інформації, оскільки ми теж на щось розраховуємо, плануємо і т.д. А при нинішній ситуації в країні важко щось передбачити

Aero нравится это.
  8. zver_SICH

zver_SICH Moderator

:D:D:D я вніс першу суму ще в коли долар був по 8, а останній платіж був вже по 22 грн за долар (і це вже він відскочив від 35 грн за у.е) Тому я чудово розумію Ваші переживання і раджу здійснювати оплату зараз, а не чекати коли долар знову стане по 8, бо це фантастика. У мене по контракту закінчення будівництва було в грудні 2013 року, а фактично я почав робити ремонт рік тому. І теж інфу давали не точну.

9. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

да, Вам також було весело. А у нас по договору здача в грудні 2014 року, тому мабуть скоро будемо теж робити ремонт:)

10. Степанович

Степанович Active Member

На Подільські 1 все стоїть, а поки там не доведуть до ладу, то Од.36 буде стояти...Та і той рівчак, що копають тиждень трактором, можна за три дні в ручну викопати....Від цього сумно, про Козлодоєва смішно...Обіцяли до кінця червня пустити для ремонту...Однак................................................................;)

11. Serjio

Serjio Well-Known Member

Уважаемые соседи, я в а*уе. Похоже, можем забыть про наше озеро ..

12. Aero

Aero Member

От паразити....

13. enzo

enzo Active Member

Ган...ны

14. Степанович

Степанович Active Member

"Гарно" день почався...На годиннику 5.15, а який "позитив"...Одне слово є - шибениця!!!

Последнее редактирование: 5 июл 2015
    vega нравится это.
  15. Yana_Dima

Yana_Dima Member

Здравствуйте! Расширяем кухню, поэтому имеется стеклопакет из ненужной балконной двери и окна. Кому интересно, пишите yana0000smile@gmail.com или звоните 099-721-75-53 Яна. Договоримся

16. zver_SICH

zver_SICH Moderator

а в когось є "пачті ліцензія" сьомої вінди? А то я з переїздом посіяв завантажувальний диск...

17. Alex@ndr

Alex@ndr Well-Known Member

если появляются такие ролики значит скоро выборы:D
    этот ролик просто пиар реклама Святослава Козырева с Самопомочи, и я бы сказал не совсем порядочная,
    типа спустили озеро и его уже нереально восстановить, а там будет карьер песка и торфа)) ну бред сколько там того торфа, да и карьера с песком в таком месте не будет, там же ручей он затопит тот карьер:wall:
    а типа выбирайте Козыриваangel только он единственный может восстановить озера:D:D:D

18. Spezial

Spezial Active Member

Есть у меня. Советую ставить десятку, реально быстрее и лучше.

19. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Ноут старий. Не факт, що з 7 йому буде добре...

20. Serjio

Serjio Well-Known Member

Я эту фигню политическую фильтрую на автомате)) Даже не обратил внимание как его зовут.
    Факт есть что озеро спущено и там движение какой-то техники и это видео пояснило в чем может быть причина.
    Мне озеро сейчас нужно, а не когда-то там :(

Поделиться этой страницей