ЖК Черновола, 50а, 48б"

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Александр Балунов, 1 май 2014.

1. wexi

wexi New Member

1. хотілось би одразу сказати, що для мене не зрозуміло було про яке сміття йде мова. Тому що я чомусь вирішила, що ми маємо платити за вивіз сміття, що залишиться після будівельників (тобто ще до початку будь-яких ремонтних робіт). Я думаю, що всі тут підтримають централізований вивіз сміття, єдине питання вартість та термін впродовж якого воно буде вивозитись. Але це питання не до Вас.

2. ніхто тут не панікує, ми ділимося наявною у нас інформацією та власними думками з цього або іншого приводу. Для цього форум і існує.

3. можливо Ви не знайомі з нашими попередніми договорами, але ми на сьогодні фактично не маємо жодного відношення до ПК, тому як буде здійснюватись (якщо буде) облаштування нашої прибудинкової взагалі не відомо.

4. позиція людей щодо того, що вони хочуть платити справедливу ціну та отримувати відповідну якість робіт у встановлені терміни навряд можна назвати совковою.

5. хочу Вас привітати з більш прогресивними однодумцями – сусідами.

А всім, у кого майбутня адреса Черновола, 50 а, бажаю здоров’я та терпіння.

Yanasm нравится это.
  2. nuta

nuta Active Member

Особисто ми за те, щоб сміття вивозили. Ціна звичайно висока, але це ж одноразово і на весь період ремонтів. Я за централізований вивіз сміття, щоб потім у мене не боліла голова де шукати машину, коли вона приїде, скільки раз це мені треба буде робити і т.д. Тим більше, мені буде надзвичайно прикро, якщо я буду добросовісно вивозити сміття, а хтось із сусідів просто звалить всі свої мішки з будівельним сміттям на поверсі у під'їзді, або біля входу у під'їзд, і я буду ходити і переступати через них, бо коли він їх вивезе - невідомо. А такі сусіди знайдуться завжди. Тому я здам і не буду думати про ці проблеми.

3. JUDGE DREDD

JUDGE DREDD Active Member

Точно...
    Тільки спершу треба знайти КОМПЕТЕНТНУ людину, яка працюатиме над реалізацією таких рішень. Але чому саме на цьому етапі ідея, як правило, заходить у глухий кут :)

4. mur4uk01

mur4uk01 Member

Пункт 3.2 попереднього договору говорить про те, що за домовленістю сторін укладення Основого договору має здійснитись протягом двох місяців від дня введення в експлуатацію Будинку, але не пізніше ніж 31 травня 2015 року включно. Здається всі терміни вже минули!?
    Хто має якісь інші ДІЙСНІ документи????

5. Ксюша+Саша

Ксюша+Саша New Member

Сегодня оживление возле нашего дома. Разбирают зеленый забор :bravo: Поскорее бы уже ремонтом заняться бы :build:

6. nuta

nuta Active Member

Починають тільки робити прибудинкову територію, чи вже щось робили?

7. Ксюша+Саша

Ксюша+Саша New Member

Нет, только начинают делать. Убрали часть забора, кое где разровняли землю, видно, что завезли бордюры.

8. ZIP

ZIP Active Member

Территория не большая - могут справиться очень быстро (если конечно захотят). А кто-нибудь знает на счёт стоянки, которая будет разделена дорогой, будет ли она, если будет - в каком формате - платная, бесплатная или ещё в каком-то формате. Может кто с постпродажным разговаривал?

9. nuta

nuta Active Member

що Ви маєте на увазі, якою дорогою?

Як це платна, Як це може бути? Біля будинку має бути безкоштовна власна стоянка, вона ж не на 200 машин... Не запитуйте про це у ПП, не наштовхуйте їх на необдумані рішення... ;)

10. ZIP

ZIP Active Member

Слабо верится в то что они могут сделать что-то бесплатно - рядом участок по кадастровой карте не относится к дому, т.е. совсем друной кад. номер. Если они что-то уже решили, то врядли что-то изменят...Просто глядя на то что пытаются заработать на всём, возник вопрос. За последнее время многому уже не удивляюсь

Вложения:

• 1.jpg
      1.jpg
      Размер файла:
      76,5 КБ
      Просмотров:
      671
  11. nuta

nuta Active Member

А я не звернула увагу... Взагалі то я ще і на забор навколо будинку розраховую і сподіваюся, що ця дорога, про яку ви пишете, буде не сквозна, а в межах нашого двору, бо в іншому випадку це якось нелогічно під вікнами комусь сквозну. Це я вже занадто губу розкатала? Я коли дзвонила у ПП якось, то про ці моменти запитувала (забор і парковка). Сказали, все буде як по проекту. На моє запитання де є проект, вони відповіли: як на сайті.

Якщо не буде забора, то у нас все котеджне містечко буде паркуватися... :(

12. ZIP

ZIP Active Member

Почему же "розкатали" - хочется верить и так же раскатывать....не много осталось времени до определения "истины"...помнится в начале июля обещают ключи выдать

13. Yanasm

Yanasm Active Member

Я, когда принимала решение о покупке квартиры, рассчитывала на забор и кодовый замок как минимум. И на проходной двор не согласна! Думаю, каждому из нас не наплевать на сохранность своего имущества и безопасность своих детей! Так что без компромиссов :)

Кстати, уважаемые соседи, а не пора ли нам обмениваться контактами и готовиться к знакомству/собранию инвесторов?

Последнее редактирование модератором: 4 июл 2015
  14. SolSol

SolSol New Member

"Сказали, все буде як по проекту. На моє запитання де є проект, вони відповіли: як на сайті." . Ну .. они явно с масштабом не дружат .Стоянка у них "большая"нарисована , а места там всего машин на 10 "вокруг дома" . А вокруг дома парковаться негде - частные территории и бездорожье .
    "Якщо не буде забора, то у нас все котеджне містечко буде паркуватися... :(" - думаю все будет с точностью наоборот .

15. mur4uk01

mur4uk01 Member

Ага все как по проекту! (вам фасада мало?) А договор со строками?
    Да обещали ключи 01 июля, но разговаривала с ПП - сказали что дом готов, занимаются благоустройством территории И ЗАСЕЛЕНИЕ ЧЕРЕЗ МЕСЯЦ!

16. nuta

nuta Active Member

тобто ключі через місяць??? Мені два дні назад казали МАКСИМУМ до 15 числа.....

17. mur4uk01

mur4uk01 Member

Так вчора я отримала таку відповідь. А на запитання-аргумент що обіцяли 01.07 нічого не відповіли.

nuta нравится это.
  18. nuta

nuta Active Member

Нас як інвесторів знову ігнорують і відносяться до нас як до пустого місця. Ніби це вони нам таку подачку роблять - будинок будують.... і це за наші ж гроші! Чим далі, тим більше це злить....

9эт и heart нравится это.
  19. nuta

nuta Active Member

Лично я думаю, что нам, как минимум, нужно всем дружно звонить в ПП во вторник и требовать объяснений почему так перенесены строки и какой то утвержденный план работ на этот месяц . И пусть каждому 100 раз подробно обьяснят.

20. Yanasm

Yanasm Active Member

Для меня на данный момент в приоритете не получение ключей, а скорейшее выполнение застройщика обязательств по придомовой... Я даже готова принципиально не брать ключи пока все до ума не доведут. Но это у меня такая ситуация... Я понимаю тех, кому надо срочно ремонты делать. Тем более, потом осень, холода... У меня квартира сдается без какой либо комплектации... Ни отопления, ни электрики, ни сантехники. :( Все надо делать(((( А, учитывая тот факт, что приступать можно только с конца лета, а там пару месяцев и холод. А нужно топить, а за это платить, не живя там.... Вообщем-грустно. Обещанная сдача весной была бы нам, естественно, выгодней и удобней. Но, увы, все делается как выгоднее застройщику.
    Поэтому я готова не брать ключи пока и требовать придомовую. Если есть такие же, кому не принципиально ключи сразу-отзовитесь. Вместе будет легче...:beer:

Последнее редактирование модератором: 6 июл 2015

Поделиться этой страницей