ЖК "Южный" ул. Южная, 5б

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Александра Уманец, 30 май 2013.

1. гость=гость

гость=гость Active Member

читайте нижче інформаціцю з сайту обленерго.
    -http://www.koe.vsei.ua/koe/index.php?page=58

Пам'ятка про порядок нестандартного приєднання до електричних мереж об'єктів замовників
    1.Подання заяви про приєднання
    2.Видача енергокомпанією підписаного договору про приєднання та підписаних технічних умов (протягом 15/30 днів з дня подання заяви)

3. Розроблення проектної документації на підставі отриманих технічних умов та узгодження її з енергокомпанією (протягом 15/30 днів з дня подання)
    4. Оплата замовником вартості приєднання, визначеної в проектній документації та розрахованої згідно методики
    5. Будівництво чи реконструкція енергокомпанією електричних мереж (протягом нормативних строків будівництва)
    6.Видача енергокомпанією договору про постачання електричної енергії або про користування електричною енергією у відповідності з ПКЕЕ (ПКЕЕН).
    7.Підключення об’єкта до електричних мереж (протягом 5 днів з дня підписання договору про постачання (користування) електричною енергією, якщо підключення не потребує припинення електропостачання інших споживачів, або 10 днів, якщо підключення потребує припинення електропостачання інших споживачів).

з огляду на вказане, та на пояснення Центробуду викладені на форумі раніше, випливає наступне:

1. питання по підключенню до електропостачання знаходиться на етапі реалізації вказаного вище п.3 (зі слів Т.О. питання має вирішитися на наступному тижні)

2. після виконання п.3. залишилося виконать лише п.6 та п.7, (оскільки інші п. вже виконані Центробудом)
    при чому , до реалізації п.6, 7 Центробуд вже не буде мати відношення, оскільки це вже обов"язок експлуатаційної організації-ЖБК Янтар.

таким чином відповідальність за реалізацію та виконання озвученого переліку питань-

несуть:

1) Подключение дома к электричеству.-Центробуд/ЖБК Янтар
    2) Детская площадка.-Центробуд
    3) Доделывание работ в подъездах.-Центробуд
    4) Мусорные баки и ящики для почты.-ЖБК Янтар

Последнее редактирование модератором: 31 май 2015
    возмущенный и Si3000 нравится это.
  2. возмущенный

возмущенный Active Member

denya, скажите, вы предупредили Центробуд. и если да то какова их реакция.?

Последнее редактирование модератором: 31 май 2015
  3. ms_mila27

ms_mila27 Active Member

так на яку годину збираємося і за якою адресою?

4. Veritas et Justitia

Veritas et Justitia New Member

Думаю потрібно збиратись не на 16:00 а чуть раніше, а то вони працюють до 17:00, якщо я не помиляюсь.

5. возмущенный

возмущенный Active Member

мне удавалось дозваниваться в Ц-буд в основном только до обеда. после 14-00-очень редко. поэтому если митинговать, то лучше это делать в 1-й половине дня.

6. supply

supply New Member

Продам однокомнатную в секции Б. Вопросы в личку.

7. #220 apartment

#220 apartment Active Member

Не знаю на сколько сообщение будет полезно, но все-же расскажу. В субботу в маршрутке был подслушан разговор между электриком Сашей и прорабом Александром Ярославовичем. Они говорили, что кто-то подписал какую-то разрешительную бумажку по поводу подстанции. Более точно сказать не могу.

Так же какой-то человек замерял детскую площадку.

8. denya

denya Moderator Команда форума

Давайте собираемся 2 июня на 13:00

Veritas et Justitia, dumbQ, Tkach и 2 другим нравится это.
  9. #220 apartment

Сегодня получил Свидетельство о праве собственности и "Витяг з державного реестру".

Я буду. Отметьте сообщение Дениса лайком, если собираетесь идти.

Последнее редактирование модератором: 3 июн 2015
  10. #220 apartment

Было бы классно разместить сообщение о предполагаемом митинге на входах в парадные в ЖК Южном.

11. Сегодня заходили к Татьяне Алекс.,она спрашивала нет ли мусора на этаже так как завтра должны прийти рабочие красить этаж. (16-й секция А)

12. uapasha

uapasha Member

Я не буду на митинге - считаю, что митинговать нужно перед облэнерго..

Вадик_1978 нравится это.
  13. Шановні панове!
    Сприймаємо хвилювання кожного з Вас щодо відсутності електроенергії за постійною схемою та розуміємо незручності, пов'язані з цим питанням. Але невже хтось вважає, що ТОВ "ІБК"ЦЕНТРОБУД" зацікавлений в такому стані речей або штучно затягує включення електроенергії ??? Це далеко не так. Корінь проблеми точно не в ЦЕНТРОБУДІ.

На сьогоднішній день понесено більше 1 млн. гривень позапланових витрат , постійно сплачується тимчасове електропостачання, виконана вся технічна та формальна робота нашої компетенції . Але, нажаль, це не кінцевий результат. Отримано повідомлення від підрядника з електричних робіт , що включення можливе приблизно 15 червня, за умови , що представник Замовника та експлуатуючої організації ЖБК "ЯНТАР" добре побігає з оформленням своєї частини документів. Ще одна причина затягування - у підрядника все ще йде деяка бюрократична тяганина з обленерго. Тягнемо цей віз як можемо...

Що стосується робіт за гарантійними зобов'язаннями - вони ведуться та будуть закінчені в обумовлені терміни.

14. Sashka121212

Sashka121212 New Member

Как связаться с Головийчуком?

15. #220 apartment

066 736-11-06 - Головийчук Александр Николаевич

16. Si3000

Si3000 Well-Known Member

Вас уведомляли каким либо способом о готовности свидетельства или вы спустя пару недель сами к ним приехали узнавать о готовности?

Последнее редактирование модератором: 5 июн 2015
  17. #220 apartment

Мне никто не звонил и не оповещал о готовности документов. Я сам им позвонил и спросил о готовности документов, но мне достаточно по-хамски заявили чтобы я самостоятельно смотрел готовность документов в интернете. В итоге я сам приехал к ним. Сдавал я документы 14 апреля, 30 апреля был принято позитивное решение по поводу права собственности (это я смотрел в интернете). Дата изготовления документов на "Праве собственности" и "Витязi з реестру" указана 5 мая.

Последнее редактирование модератором: 5 июн 2015
  18. dumbQ

dumbQ Active Member

Можете дать ссылку, где смотреть?

19. Si3000

Si3000 Well-Known Member

http://rrp.informjust.ua/

20. ms_mila27

ms_mila27 Active Member

віддаю будівельний унітаз. 0671858564

Поделиться этой страницей