Обслуговування будинку

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем beloterkovskiy, 16 май 2015.

1. Djul

Djul New Member

цитую договір: розділ 10 Строк дії договору, пункт 10.2 Договір може бути розірваний достроково у разі: зникнення потреби в отриманні послуги або відмови Споживача від користування послугами виконавця

2. Мая

Мая New Member

Спасибо всем за ответы !!)) у меня еще вопрос,здесь есть на форуме жители 8-ых этажей 1-й очереди ,как там вам на восьмом? не подтекает,не холодно,c коммуникациями проблем нет?

3. Roach

Roach Member

УМГ нам надає послуги холодного водопостачання, крім того, іншим будинкам вони надають й інші послуги, наприклад, утримання будинку. Тарифи: під'їзд з одним ліфтом - 2,96 грн/м; під'їзд з двома ліфтами - 3,56 грн; під'їзд без ліфта - 2,36 грн. А тепер задайтесь питанням, з якого дива в нас тариф 4,6 ????????

Александра Уманец нравится это.
  4. Хто знає,чого зустріч перенесли?

Александра Уманец нравится это.
  5. Roach

Roach Member

"Подстава" :)

Чекають наступного місяця, щоб надіслати квитанції за травень.

6. Vadim

Vadim Member

А хто знає, чому вона з"явилася? Хто з ким домовився (і чи домовлявся взагалі), хто розмістив об"яви, хто переніс?

7. Прикол. Всі хто саме більше були проти, самі не вкурсі хто робить збори.
    Може це tulup, бо він ще мовчить)))))))))

8. Roach

Roach Member

Пропоную сьогодні о 20:00 зустрітися у дворі всім бажаючим і обсудити наболілі питання. Тому приходьте, познайомимося.

Последнее редактирование: 26 май 2015
  9. Vadim

Vadim Member

ок

10. tulup

tulup Member

Не, не я. Не я назначал, и не я отменял. У меня и принтера-то нет, чтоб объяву распечатать!:D

Я к ним не ходил узнавать про тарифы и по счетам ихним не платил. Хотелось бы, правда, найти того, к в курсе что со встречей. А во вторник в 20:00 что-то новое узнали на собрании без виновника торжества?

11. Андрій

Андрій Moderator

доброго дня
    для тих, хто все пропустив stesn9us: хто має останні новини?

12. Та не має ні яких новин, просто постояли поговорили і все. Так як ТОВ Приорітет не з’явились на зустріч, а більше всього самі закреслили нашу об’яву, то нічого нового ми не дізнались.
    Як мінімум, треба дізнатись коли вони прийдуть і послухати що розкажуть, а там вже вирішувати.
    Люди, дайте їхні контакти.

13. Андрій

Андрій Moderator

Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад
    http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z1380-12/paran13#n13

14. viktor s

viktor s New Member

необхідно написати листи на міського голову та забудовника із інформаційним запитом(відповідь повинна бути надана не пізніше ніж через 5днів)хто є виконавцем послуг по утрим.будинку,і хто його визначив,чи встановлював орган місцевого самоврядування(міськвиконком)тариф і якщо дійсно міськвиконком визначив дану фірму виконавцем послуг по утр будинку іпогодив їй цей завищений тариф потрібно негайно всім збиратись і створювати осбб,незалежно від того чи підписаний договір чи ні фірма яка нібито обслуговує будинок нарахує і стягне всі борги в судовому порядку

Последнее редактирование модератором: 14 июн 2015
  15. Андрій

Андрій Moderator

Для початку варто зібратись та обговорити ситуацію між собою.
    Зокрема, ОСББ не є панацеєю від всього та потребує докладення певних зусиль. Крім фінансових ще й організаційних.
    Тарифами варто поцікавитись, згоден.

16. viktor s

viktor s New Member

у разі коли мешканці самостійно не визначають собі управителя будинку за їх це зробить мерія,проводить липовий конкурс і визначає фірму яка буде обслуговувати будинок зрозуміло по прибутковому тарифу,всі будинки які на балансі міста обслуговуються жеками на багато нижчих тарифах(зазвичай збиткових),якщо всім все подобається ніхто думати і переживати за нас не буде,будинок на баланс міста не візьмуть,будуть спонукати створити осбб,інакше терпіть і платіть більше,створення осбб не коштує грошей це доволі проста процедура(при бажанні мешканців)головне питання хто буде цим із мешканців займатись,на мою думку краще платити голові осбб зарплату ніж переплачувати дурні гроші за ненадані послуги

17. Поділіться результатом зустрічі. Що там з утримуванням?

18. Roach

Roach Member

19. То що, мешканці вирішили гнати їх? Бо я ще договір з ними не заключав і хочу вияснити чи потрібно.

20. Roach

Roach Member

На скільки я знаю, нічого не вирішили, лише отримали обіцянку про зменшення тарифу на 50коп, створили групу активістів, які мали б окремо зустрітися із даною конторою.

Поделиться этой страницей