Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. VitrS

VitrS Member

Можу більш детальніше з понеділька уточнити, розпитати

2. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

він уже працює?)бо одного разу ходив, то не працював ще

3. Melluni

Melluni Well-Known Member

Наче так, як мені казав мій працівник

4. Andreych

Andreych Well-Known Member

соседи, ни у кого, случайно, нет паяльника для полипропиленовых труб, нужен на пол дня, буду очень благодарен.

5. ksenia1986

ksenia1986 New Member

Урррра!!! С сегодняшнего дня я с горячей водой! Соседи порекомендовали нашего сантехника от ЖЕКа Володю, он пришел и за меньше часа подключил нам бойлер, вот полюбуйтесь какая аккуратная работа, это при том что ремонт в ванной мы давно сделали и переживали чтоб все было красиво, короче рекомендую всем!

Вложения:

6. Melluni

І скільки Володя бере за цю послугу? :) :) :)

7. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Передзвони мені ,в мене є.телефон мій є в Александра.

Последнее редактирование: 23 май 2015
  8. zver79

zver79 Active Member

У меня есть, если надо пиши в личкуfriends

9. ksenia1986

ksenia1986 New Member

400 гривен плюс расходные материалы которые он сам купил и привез так как в магазине нашем строительном нужного не было

10. Marriya

Marriya Active Member

И будем ходить в ЖК Акварели?

zver79 нравится это.
  11. zver79

zver79 Active Member

Может в Киеве в любой жек попросится?:super: тарифы точно там нижеyr9, я лично не очень понимаю отказ от одного жека и переход к другому:negative:

12. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Судячи потому як нам трахає мізки наш коханий ЖЕК, то можливо дешевше їздити в Вишневе ,чи в Київ.В крайньому разі можна найняти кваліфікованих і адекватних людей , які нормально рахують і працюють, а не замаються херньою.Ми щоб так працювали як вони,то давно були без роботи.В них випробувальний термін продовжується майже рік.За цей час вже можна було макаку навчити.

Последнее редактирование: 23 май 2015
    УКСУС, Katerina13, Klariss и 2 другим нравится это.
  13. irri_79

irri_79 Well-Known Member

Какая ненавязчивая реклама. Ни одного поста и вот вдруг первый про сантехника Володю. Видно Володя совсем без работы в ЖЕКе сидит, что так форум обрабатывает. Может, Володя бы делом занялся -- систему отопления проверил, нашел бы людей счетчик на котельной починить, всяко от него горячее водоснабжение зависит...

УКСУС, VitrS, Vredinka и 6 другим нравится это.
  14. A&L

A&L Member

Мабуть після підведення електроживлення до бойлер буде ще одна реклама для електрика.

15. Melluni

може скидка є,якщо пишеш рекомендацію? ;)

16. ЯнинаYanina

ЯнинаYanina Active Member

c 10

никто не знает, сдают ли в нашем комплексе квартиру, если да, то подскажите телефон или к кому обратиться... Нам срочно надо.

Последнее редактирование модератором: 31 май 2015
  17. ksenia1986

ksenia1986 New Member

насчет рекламы- если работа действительно выполнена качественно и быстро то почему бы и не порекомендовать?

скидки нет хотя я бы не оказалась конечно просто цену в 400 гривен я считаю разумной

скидки нет хотя я бы не оказалась конечн
    вам в комплексе надо? есть инфа о сдаче квартиры в киеве, если заинтересует пишите

скидки нет хотя я бы не оказалась конечн
    вам в комплексе надо? есть инфа о сдаче квартиры в киеве, если зам
    хи хи хи реклама для электрика не требуется так как электропитание до бойлера тож подключал Володя так что ему еще одна рекомендация

18. Klariss

Klariss Member

А наш ЖЭК,просто за рюмкой чая отдаст свой кусок хлеба начальнику ЖЭКа из Акварелей?Вы шутите наверное.Прецендентов по Киеву ни разу не слышала.....может у Вас примеры есть таких переходов?

19. kitchen5

kitchen5 New Member

За відповідь дякую. Нажаль, не маємо таких "очумелых" ручок. Шукатимемо далі.

20. VitrS

VitrS Member

До Вашого відома, наш сантехнік ніякого відношення до лічильників на газ - > гар. воду не повинен мати, тому що цим займається фірма яка обслуговує котельню (очкастий х*р, який приходив якось на наші збори, хто пам"ятає, ось йому потрібно вдавити очки в череп). Хоча рекламою "попахує", можу й сам порекомендувати людину, тому що дане підключення такими трубами не вічне і може в любий момент привести до апокаліпсису в квартирі.
    Забудовник зекономив - не встановлено датчики автоматичного регулювання використання газу у випадку зміни температури зовнішнього повітря, а ми розраховуємось.
    Це я Вам говорю як головний архітектор, але не нашого комплексу.

P.S. З очкастим х*ром який рахував нам опалення з помилкою я також особисто знайомий і йому також особисто говорив, що ціни непомірно великі, але ж воно тупе (знаю по неодноразових розмовах з ним) не вірило і кивало на українську владу, сепар ще той.... Тому не виключено, що цей під*рок рахує вартість опалення/гар. води так як потрібно нашому забудовнику, оскільки кількість покупців квартир падає по Україні, а будувати треба. Тому робіть висновки самі.

В доповнення до попереднього повідомлення.
    Або ми робимо незалежне ОСББ або запрошуємо інший ЖЕК, тому що ці люди на повідку від забудовника нам будуть підсовувати щозавгідно, але це не значить що щось вигідне для нас.
    Доречі, ця фірмочка яка рахує і обслуговує нашу котельню не так давно створена, та й ліцензія там ..... того, тому ціни у нас оГОго.

Нович, membrane, M@X и 4 другим нравится это.

Поделиться этой страницей