Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Клім71

Клім71 Well-Known Member

На збори приходять ініціативна группа+ 10 мешканців,інші тільки пишуть ,що за них все рішають.Збираємось хочаб зо 200, і тоді порішаємо.А не рішаємо проблеми онлайн.

zver79, Marriya, alex.jf и ещё 1-му нравится это.
  2. Sasha.m119

Sasha.m119 Active Member

Хто підключав газ підкажіть з якої години працює "КиївОблГаз", що в Боярці, по вул. Белогородская, 17. І як туди можна добратись з Києва (від метро)? За скільки часу здійснюють пуск?
    Дякую!

3. Александр_1963

Александр_1963 Well-Known Member

Голосование проходит живенько ! Спасибо, что не остались равнодушными !))) Особая благодарность человеку, который берет на себя обязанности по контролю за охраной на воротах)))

Vredinka и Melluni нравится это.
  4. Andreych

Andreych Well-Known Member

Будка свободная, может её экспроприировать ради общества)

Melluni нравится это.
  5. Melluni

Melluni Well-Known Member

Вони працюють в четвер та вівторок, здається для того, щоб підключити, ви краще телефонуйте уточняйте, я їздила двічі, машиною від окружної 15 хвилин, маршруткою десь хвилин 35, коли проплатила їхній рахунок( а це десь 500 грн), то вони приїхали через тиждень(
    Ви можете сісти на любу маршрутку в Боярку, але майте на увазі, що газове там не одне

Sasha.m119 нравится это.
  6. vlasya

vlasya Well-Known Member

Всем советую позвонить в ОБЛГАЗ и перепроверить Особовий рахунок тел (04598-43-600) так как тот что на книжке не соответсвует действительности и что бы не получилось что вы платите за другого человека

7. Andreych

Сверил, всё правильно.

8. vlasya

vlasya Well-Known Member

Значит Вам повезло )))

9. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

10. VitrS

VitrS Member

Нові особові рахунки, після підписання договору, видавала ТГ в ЖЕКу і вже досить давно, десь зимою.

Vredinka нравится это.
  11. Princess

Princess Active Member

У нас тож был неправильный счет,но хорошо что я через приват24 платила и подтянуло мне другого человека,позвонила в облгаз и они мне правильный счет дали. Также советую всем проверить

12. Sasha.m119

Sasha.m119 Active Member

Вчора подзвонив в ОблГаз, щоб дізнатись куди мені їхати, щоб заключити договір, вони сказали у Вишневе, сьогодні зібрався, вже о восьмій десять ранку був на місці, в чергу записався 37-им, до пів-одинадцятої дійшла моя черга, документи подивились, сказали, що все ок, виявилось, що треба ще фото лічильника, про яке я не знав (так, на великому стенді пише, що треба фото лічильника, на оголошенні, що наліплене на дверях, про фото ні слова, відповідно я не зробив). Записався знову в чергу, поїхав, зробив фото, приїхав. Черга дійшла до мене в 14:10, підійшов до того ж віконечка, до того самого оператора, дав доменти, показав фото, вона щось там подивилась у себе в компі і сказала, що мені треба спочатку їхати в Боярку... першого разу як і підходив з документами вона не могла цього сказати... Хто буде їхати, то зверніть увагу, що у Вишневому вони працюють з 8:00 до 17:00, в п'ятницю не приймають, також з 25-го по п'яте число кожного місяця у них ЗВІТ і в цей період вони також не приймають.
    Може комусь буде корисна дана інформація і будете знати нюанси, які можуть виникнути.

УКСУС нравится это.
  13. Andreych

Если у вас газа в квартире вообще нет, то есть кран запломбирован то вам в Боярку на первый пуск газа, ранее я описывал подробно - где и как заключить договор.

Sasha.m119 нравится это.
  14. Sasha.m119

Sasha.m119 Active Member

Я Ваш пост читав і збирався їхати саме в Боярку, тільки як подзвонив в Облгаз, вони мене відправили у Вишневе :)

15. Melluni

Melluni Well-Known Member

Дааа, ці контори це ммм, ну казати " ви ще одну справку забули" вони наче не будуть, про фото мені жек казав, але в Облгазі сказали , що не треба ніяких фото, по крайній мірі лічильника ;)

16. Andreych

Повторю ещё раз, это для тех у кого газа в квартире нет - кран запломбирован.

Если у вас счетчик запломбирован и газом пользуетесь - тогда в Вишневое, если нет и запломбирован кран после счетчика - значит вам в Боярку на первичный пуск газа, при себе иметь все документы на квартиру паспорт и ксерокопии, фотографию счетчика, где разборчиво видно номер счетчика и показания.
    По приезду в Боярку сначала необходимо обратиться в тех. отдел (если смотреть на здание то вход левее, когда заходите сразу налево почти в конце коридора будет тех. отдел ), после, вас отправят в "единое окно" - вход с улицы правее, там в основном всегда большая очередь, но надо спрашивать кто куда и зачем, на пуск газа в основном людей меньше, но стоят в общей очереди, там с вами заключат договор, выдадут квитанцию и расскажут дальнейшие действия, а они заключаются в оплате квитанции ожидания звонка от газовщиков на пуск газа.
    Меня набрали через 5 дней после оплаты и сказали, что через час приедут, повезло, что был дома - всё подключили.

Pangola, УКСУС, Melluni и ещё 1-му нравится это.
  17. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Справа не в грошах. Коли ви приходите до лікаря і він вам ставить діагноз гайморит, а лікує геморой це інше. Ціна на охорону була не 55 грн., а 85грн. А тут раптом трах-бах і 55 грн. з якого дива :))) Чи вам не здається, що тут попахує лайном??? Так і з тарифами на всі послуги які нам намагаються в парити іншого слова в мене не має. Якщо так піде далі то навіть продати своє помешкання не зможете бо нікому воно не буде потрібно з такими космічними цінами на все.

УКСУС, Vredinka, Marriya и 2 другим нравится это.
  18. vlasya

vlasya Well-Known Member

В приват 24 Особовый рахунок отличается от того что в ОБЛГАЗе... Позвонил им, сказали платить по тому что говорят и пока не оплачивать по приват 24, типа что то напутали с нашим ЖК

З.Ы. Я не сомнивался что у нас всё через ЖО....

Клім71 нравится это.
  19. УКСУС

УКСУС Active Member

Якщо так далі піде, то мабуть доведеться залучати пресу і нагороджувати власника нашого ЖК "класною антирекламою" з детальним описом всіх "благ цивілізації", чкі пропонує наш ЖЕК (тарифи, газ, гаряча вода, тощо). Подивимось, що тоді він заспіває...
    Набридло вже все це!!!!

Vikusik_86, Клім71 и alex.jf нравится это.
  20. Andreych

Я так и не понял, какое отношение имеет ТГ, ВН к газу, они ни какие лицевые счета не выдавали, по газу выдают или в Боярке или в Вишневом, в договорном отделе. Если они напутали так это вопрос к облгазу, ЖЭК к газу причем?

По коммунальным услугам лицевой счет по ним выдавал ЖЭК, а вот по газу нет.

Vredinka нравится это.

Поделиться этой страницей