Ремонт и технические вопросы

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Alex@ndr, 20 мар 2014.

1. Степанович

Степанович Active Member

П*ятий поверх, стеля... Що робити і як робити?

2. Чепурный

Чепурный Active Member

Я зі сторони горища , планую зашити пінопластом 50мм і запінити піною, щоб не було протягів. Адже через мінвату буде дути.:build:friends

3. Dshu

Dshu Active Member

А вы сами или через ОР ? А то говорили что только через ОР можно.

4. Чепурный

Чепурный Active Member

После получения документов можно и самому.

5. Степанович

Степанович Active Member

Це виглядає як абсурд, але я ще не вивчав це питання.... Яке і хто має право, вказувати мені як витрачати свої кошти? Від.ремонту встановлює могополію на проведення робіт:(....
    Хотілось би почути декілька думок, особливо від тих людей які вже перезимували...

Последнее редактирование: 28 май 2015
  6. Степанович

Степанович Active Member

А як в під*їздах роблять стелю 5-го поверху? Хто вже зимував? Які відчуття? Сильно дме?

Последнее редактирование: 28 май 2015
  7. Степанович

Степанович Active Member

:confused::confused::confused:
    І що? :(До речі дуже дякую,за таку "корисну відровідь".... Нею Ви дуже допомогли багатьом майбутнім сусідам, які планують ремонтdergite men9 7-ro

vitaliy T. нравится это.
  8. Чепурный

Чепурный Active Member

Я вже давно чекаю на відповідь з цього питання,думаю що дуже мало жителів МГ,бувають на форумі...:bravo:

9. Степанович

Степанович Active Member

Ті хто вже заселився, точно не бувають...В іншому випадку щось би написали.......

10. Serg 69

Serg 69 Active Member

Привіт! Також задавався питанням, що робити з п'ятим поверхом, тож після спілкувань з ВР та наритої інфи з форуму, вирішив для себе ще додатково утеплювати з горища мінватою 50 мм (класти її не між балками, як покладена будівельниками, а через усю квартиру), поверх мінвати гідробарєр та зашивати дошкою, щоб не провалюватися. З середини квартири хочу додактово купити паробарєр та добре закрити всі щілини між стіною та паробарєром, що укладений кривими руками будівельників, а потім вже гіпсокартон.

Ще з цього приводу хтось писав, що хоче з горища зашивати пінопластом та піною, так от наскільки мені відомо в такому випадку між мінватою та пінопластом буде утворюватися мокре місце та відповідно з'явиться грибок, так як пінопласт не пропускає повітря, яке виходить з квартири через паробарєр та мінвату!

11. Dshu

Dshu Active Member

5см минваты + паробарьер + доски , со стороны чердака, если есть деньги еще можно паробарьер кинуть со стороны квартиры, это самый нормальный вариант

burun нравится это.
  12. burun

burun Well-Known Member

Все правильно, только паробарьер не надо со стороны чердака. Минвата должна "дышать", т.е. из неё должна выходить влага. Гидробарьер можно. А паробарьер со стороны квартиры. Он есть, но правильно отмечено, что лучше подправить или переделать.
    Судя по мне, думаю, что бывают не реже, чем пока не заселились)))

13. Степанович

Степанович Active Member

Всім дякую...Але питань стало не менше.Дуже цікавить думка не теоретиків, а тих, хто вже щось зробив і перезимував... Теорії в неті багато, тому, що ГУГЛ все знає, а випробувачі де?

14. burun

burun Well-Known Member

Хм... Я уже давно не теоретик... Постоянно живу с августа 2014.
    Особое внимание необходимо уделить утеплению потолочного перекрытия лоджии. Там вообще все очень печально.

15. Степанович

Степанович Active Member

Дякую.... Ваші поради для мене дуже доречні... І про під*їзд на 5 поверсі.... Як там взимку сильно дме?

16. burun

burun Well-Known Member

У меня нет))) Все капитально сделано.
    А вот один знакомый зимовал в ПК (там все так-же сделано как у нас) и не мог в морозы нагреть квартиру выше 19-ти градусов.

17. Степанович

Степанович Active Member

:negative::build:

18. fumigator

fumigator Active Member

Это у вас получается через него подключены все розетки в квартире? А где и как его разместили?

19. Kondor

Kondor Well-Known Member

И не токо розетки а вообще вся квартира.У меня в коридоре очень удобная гардеробная тамже и щиток с автоматами, все рядом, очень удобно и все спрятанно.

fumigator нравится это.
  20. fumigator

fumigator Active Member

Да, предусмотрительный вы человек. Побольше бы таких))

что скажете по поводу гофрированного стального дымохода?

Последнее редактирование модератором: 15 июн 2015

Поделиться этой страницей