Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Клім71

Клім71 Well-Known Member

На гарячу воду ставимо бойлери, на балконі котел опалювання , що наступне, вітряки?

Katerina13, УКСУС, tsyganok и ещё 1-му нравится это.
  2. Andreych

Andreych Well-Known Member

Не, не, это ещё не всё к 77 грн. приплюсуйте холодную воду 13 грн. итого стоимость горячей воды 90 грн.

Я категорически против полного отказа от централизованной горячей воды, бойлер - это запасной вариант.

Последнее редактирование модератором: 23 май 2015
    УКСУС, zver79, Vredinka и 3 другим нравится это.
  3. Marriya

Marriya Active Member

Интересовался ли кто-то субсидией?

4. Melluni

Melluni Well-Known Member

на субсидії є новий закон, я не дуже в тому розбираюсь,але мої квартиранти на старій квартирі цікавились,то там треба все це через податкову оформлювати офіційно, то вийде не шибко дешевше,а може й так само

щось типу цього
    http://tsn.ua/groshi/yak-ukrayincya...-povniy-perelik-dokumentiv-ta-diy-412747.html

Последнее редактирование: 15 май 2015
  5. zver79

zver79 Active Member

Не факт, что холодная вода останется 13грн, не похоже чтобы наш "любимый" жек не поднял тарифы и на всё остальноеtiho-wa

Melluni нравится это.
  6. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

Залишилось 3 листи гіпсокартону. Може кому цікаво

щодо субсидій, то там ще є нюанс щодо покупки протягом року на 50 і більше мін зарплат

тарифи завищені по країні. А у нас у жеку ще і те завищене. Треба дізнаватись по скільки купують точно газ теплопостачальна компанія

7. Melluni

Там вчора гіпсокартон на попередній сторінці просив мужчина)

8. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Я надіюсь що всім зрозуміло, що ЖЕК нас буде "іметь" до тієї пори доки ми їм дозволимо.А апетит приходить під час їди,і вони на цьому не зупиняться."Пусти свиню під стіл, а вона на стіл."

УКСУС, tsyganok, Vredinka и 2 другим нравится это.
  9. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Якщо
    Варіант один я бачу ОСББ. Візьмемо все в свої руки і буде так як ми хочемо. І діалог буде і послуги надаватись будуть, і люди будуть платити коли будуть бачити, що все працює як годинник. Я вже не хочу ніякого діалогу з нашим ЖК. Це безглузда трата часу нас тримають за дурнів. Треба давити мух, а не слухати обіцянки цяцянки. Або ви чуєте нас, або хрін вам грошей за ком послуги. Я не буду платити якщо мені не зможуть порахувати правильно ціну і якщо послуги не надаватимуть. Хай в будці самі живуть.

Раджу всім мешканцям ставити вже зараз лічильник на тепло і перекривати. Для того щоб з нас не здирали три шкури за опалення. Далі ставити бойлера і перекривати кран на гарячу воду і хай палець сосуть. А ми далі будемо розбиратись з ними до вияснення хто прав хто ні. Не дамо себе дурити. Грошей не давати взагалі за все. Так нас почнуть чути...

Я на повному серйозі! Почуйте мене і робіть як я кажу. Бо буде бардак. Займайтесь зараз. Хто знає як не дорого і якісно зробити монтаж лічильника на тепло кажіть і разом будемо діяти.

Бойлери можемо для всього комплексу по знижці закупити як варіант.

УКСУС, Melluni, Pangola и 4 другим нравится это.
  10. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Бойлер в мене є, лічильники на опалення треба ставити,і хай смокчуть лапу,а за прибудинкову можна і не платити,нехай посидять без зарплат.

Owner_157, tsyganok и alex.jf нравится это.
  11. zver79

zver79 Active Member

Боюсь они тогда холодную воду точно отрубят:), по моему не платить вообще ни за что не выход из ситуации, а вот если создание ОСББ в нашем случае возможно, то я только за:super:

kvito4ka1711 нравится это.
  12. tsyganok

Холодну воду Вони не можуть нам відрубати. Так як по перше ми платимо КП "Софії" і ЖК і так на нас вже на цінив бабло за воду. Якщо всі за спожиту воду справно платять то вода буде. Якщо ні то суд і до побачення нашому ЖК.

Клім71, Vikusik_86 и alex.jf нравится это.
  13. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

Потрібно напряму шукати виходи на КП "Софія".

14. zver79

zver79 Active Member

За холодную воду мы платим жеку, и договор у нас с жеком. Я за горячую воду тоже платил (я думаю большинство кто пользовался тоже платили) и где она? До сих пор пор жек "ложил" на нас всех, я думаю положит и в случае с холодной водой (если захочет). Кстати установку счётчиков тепла вроде тоже надо утверждать с жекомtiho-wa

15. tsyganok

Пропоную ставити лічильники тепла колективно! Оптом дешевше вийде значно.
    1. Потрібно з координуватись усім бажаючим хто хоче встановити лічильник на опалення. Можна скласти підписний лист, в який потрібно буде усім бажаючим внести свої прізвища, адресу, номер квартири та контактний телефон. Також повісити оголошення, можна зібрати збори - це для тих, хто не користується форумом.
    2. Коли буде відомо орієнтовну кількість бажаючих встановити лічильник (кінцева дата наприклад 31 серпня, оскільки ще потрібно буде їх встановити до початку опалювального сезону), проводимо роботу з ЖЕКом щодо технічних умов, оскільки вони мають бути в проектно-кошторисній документації на будинок, якщо ж їх там не виявиться то розробити потрібно буде тільки для одного поверху, а далі вони будуть усі типовими. Потім проводимо запит цінових пропозицій на закупку лічильників та на їх встановлення. Процедура буде відкрита для контролю усіма бажаючими. Обираємо спільно компанію з найбільш адекватною ціною.
    3. Коли буде відомо компанію переможця цінової пропозиції, передамо їм список усіх бажаючих і з кожним буде укладено відповідний договір на встановлення лічильника.
    4. Важливо:
    - Під час ремонту за батареями потрібно буде встановити теплові відбивачи (лист пінопласту товщиною 3 мм, покритий фольгою, який клеїться на силікон, або жидкі цвяхи) щоб не обігрівати вулицю.
    - На батареях встановити терморегулятори, щоб слідкувати за температурою.
    - Квартиру провітрюємо залповим провітрюванням, тобто відкриваємо вікна повністю на 2-5 хв., за такого провітрювання квартира в середині (мається на увазі стіни) не буде охолоджуватись, але повітря буде максимально змінено і вже за декілька хвилин після провітрювання в квартирі буде тепло.
    Що скажете громадо?

Owner_157, Нович, УКСУС и 2 другим нравится это.
  16. Vikusik_86

Vikusik_86 Member

Главное,чтобы счетчики не ставил наш местный сантехник,цены у него заоблачные.

17. Melluni

Можна ставити лічильник на тепло один на поверх по стояку, якщо там вертикальна схема опалення, таке практикується і так вигідніше! Я за, готова активно прийняти участь ;)

Katerina13 и Vredinka нравится это.
  18. Pangola

Pangola Member

Я ось думаю, якщо гаряча вода по 90грн, то вже має сенс подивиться про перспективні види нагрівання. Сонячні батареї на дах та бойлером гріти воду. Кожний крок у перед це результат пінка сзаду. Якщо б ніколи не було б траблов з нафтою то ніколи б не з'явились двигуни з інжектором. Я маю наувазі що всю розробки благ цивілізації робляться тільки коли появляється діфіцит та подорожчання енергоресурсів

Последнее редактирование: 15 май 2015
    Melluni нравится это.
  19. Melluni

І буде наш ЖК впереди планеты всей :) да, наш ЖЕК однозначно двигатель прогресу...

Александр_1963 и Vredinka нравится это.
  20. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

Ще один момент - потрібно розуміти чи є якась мінімальна плата за нежитлові приміщення навіть з тепловим лічильником.

Поделиться этой страницей