Новостройка по Боголюбова, 12, Софиевская Слободка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 10 июл 2013.


  1. Для начала можно и самим жильцам следить за порядком у себя на этаже и в подъезде. А то курят- и окурки с балкона все выбрасывают, банки с под пива на подоконнике вечно "забывают"


    1429522127_1059741164 (1).jpg
     

    Вложения:

    Последнее редактирование модератором: 21 май 2015
  2. Артуур

    Артуур Member

    С чем то согласен, с чем то нет. Если я купил квартиру по 1000, а сейчас продают по 500 то что мне делать и таким как я? Но я ее сам купил, меня никто не заставлял, и тебя я думаю тоже.
    Тут ты пишешь, что украли снастей на 20 тыс., но у тебя не выплачена рассрочка. Так купил бы квартиру сразу без рассрочки и снасти бы никто не украл.
    По охране - я за обеими руками. Но боюсь большинство наших соседей в лучшем случае оплатят только первый месяц...
     
    Последнее редактирование модератором: 21 май 2015
  3. Посмотреть вложение 76437
    по поводу охраны - софия безпека предоставляет ее и в индивидуальном порядке.Пультовая охрана квартиры...но это конечно же будет дороже .
     
    Артуур нравится это.
  4. Anatoliy_221

    Anatoliy_221 New Member

    Артуур, ти просто молодець. Купи собі медальку і перестань заглядати людям в карман. треба було з тобою спочатку порадиттись, а тоді вже купувати квартиру.
     
    Пух, mssmartini, Nelli и ещё 1-му нравится это.
  5. Артуур

    Артуур Member

    Я понимаю, что с охраной всегда лучше - чем без нее. И готов присоединится к инициативной группе по рассмотрению вопроса охраны территории. Но это естественно будет стоить денег.


    Дружище, ты пишешь то что ты считаешь нужным. А я пишу то, что я считаю нужным. Только людям в карман заглядываешь - ты.
    Перечитай свой верхний пост. Цитата: Мало того, що обкрадаєте людей, продаючи нові квартири за ціною 450 доларів, а ми змушені погашати свій кредит по 950 за квадратний метр.
     
    Последнее редактирование модератором: 21 май 2015
  6. tuipik

    tuipik Member

    Добрий день сусіди!
    вставлю і свої 5 копійок. це до вищесказаного та дебатів про домофон.
    вважаю, що краще за все, як і планувалося з початку, посадити в під'їзд консьєржа.
    задумайтесь, нормальний консьєрж буде мало того що всіх мешканців знати і пускати тільки того кого можна, а й приглядувати за під'їздом, хто що виносить.
    можна запропонувати зробити списки людей кому можна заходити (рідня наприклад), всі інші - тільки з особистого дозволу мешканця і т.д.
    не будуть ходити всякі там агенти, віруючі пропагандисти, розносчики сміття в поштові скрині і т.д.

    як на мене - найкращий варіант.
     
  7. Realization

    Realization New Member

    Так может сразу посоветуете у кого квартиру брать? ;))))) Реально думаете, что есть по-другому?!?!
    Я мониторил вдоль и поперек рынок бюджетных новостроек - везде плюс минус одно и то же ) вопросы надо задавать не застройщикам, а лично хаспадину Януковичу (и "семье"), он лично несет ответственность за все эти качели в экономике страны (ведь мирового кризиса-то нету, чтобы на него спихнуть).
    Я сам бизнесом занимаюсь, знаю как сейчас выживать сложно. Поэтому винить застройщиков в том, что пытаются выплыть в это сложное время, очень неумно.


    +1 !!! Какую-то боевую бабушку посадить, тем более что место в подъезде для этого есть.
    А охрану не потянем мы! Не Мартынов платит за охрану, а люди, которые живут в мартыновских домах. Наши жильцы первый месяц заплатят, а потом забьют как всегда))))
     
    Последнее редактирование модератором: 22 май 2015
    Артуур нравится это.
  8. Lock Kat

    Lock Kat New Member

    А! КСТАТИ! Расскажу хохму! (в тему про воровство и охрану)
    На территории мартыновских домов на охраняемой стоянке (с видеонаблюдением) обнесли машину :ogo:
    Так что можете тыщу раз говорить про охрану, но она спасает только от воров-аматоров. Профессионалы обойдут любую охрану ))
     
    Артуур нравится это.
  9. blackpanterra

    blackpanterra Active Member

    це ви про колеса білої машини, не можу знайти?? якщо так, то це вже не ЖК Софія, і робота охорони там не поширюється. але взагалі то, і при консьєржках квартири грабують в білий день.
     
    Последнее редактирование: 14 май 2015
  10. @ lek $ ej 1985

    @ lek $ ej 1985 Active Member

    Вот и я о том же. Как гласит народная мудрость от Вора нет запора...
     
  11. blackpanterra

    blackpanterra Active Member

    самий кращий варіант захисту - пенсіонер у власній квартирі =))
     
    Dmitry нравится это.
  12. @ lek $ ej 1985

    @ lek $ ej 1985 Active Member

    З стволом 45 калібру :hello:
     
    Артуур и Dmitry нравится это.
  13. nmm

    nmm Member

    pro.alex нравится это.
  14. pro.alex

    pro.alex Well-Known Member

    Тут нужно осторожно ибо

    Укоріненість економічного мислення більшості українців в атавізмах радянських часів зберігається вже протягом 23 років. Особливо це проявляється на прикладі власників квартир, які не усвідомлюють себе співвласниками своїх багатоквартирних будинків. Люди щиро, але помилково вважають свої будинки власністю держави, ЖЕКа чи комунальною власністю - але аж ніяк не своєю.

    Законотворці, усвідомлюючи таку повну безпорадність більшості українців, лобіюють подібні законопроекти з метою отримання «комунальною мафією» надприбутків без жодних ризиків та відповідальності.

    Співвласники багатоквартирних будинків через непрактичність форми управління своїм будинком без створення юридичної особи і відсутності бажання та/або можливості створювати ОСББ, швидше за все, погодяться на передачу будинку на обслуговування управителю.

    Проектом закону дається визначення поняттю "управитель", а саме - "управитель багатоквартирного будинку" - це фізична особа-підприємець або юридична особа ( суб’єкт підприємництва), що за договором із співвласниками забезпечує належне утримання і ремонт спільного майна багатоквартирного будинку і прибудинкової території та належні умови проживання і задоволення господарсько-побутових потреб. І - жодних законодавчих вимог щодо цього управителя.


    Полный текст тут:
    http://sdiya.org/zakonoproekt-no-1565-zakriiplennya-feodaliizmu-na-pobutovomu-riivnii.html


    Таким чином, відверто лобіюється створення умов для абсолютно безконтрольного пограбування співвласників будинків. Уявіть собі - для того, аби обрати уповноважену особу (осіб) співвласників під час укладання, внесення змін та розірвання договору з управителем, здійснення контролю за його виконанням, для ведення спільних справ від імені співвласників, визначення її (їх) повноважень, визначення повноважень щодо управління багатоквартирним будинком, рішення з яких має право приймати управитель - достатньо лише 50%+ голосів власників "по площі".

    Повторимось. В кращому випадку населення (а особливо - маргінальне та беззахисне) ставитиме підписи в обмін на продовольчий пакет чи горілку. В гіршому - ці підписи просто "намалюють".

    І якщо з т.зв. "комунальних", тобто - контрольованих місцевими чиновниками ЖЕКів, ще можна чогось добитись (особливо перед виборами), то з "обраних співвласниками" "управителів" вже не вдасться добитись нічого. Оскільки на всі скарги людям відповідатимуть в усіх інстанціях: "Ви самі обрали цих прекрасних людей дбати про ваш будинок, то ж на себе і скаржтеся. А не подобаються - переоберіть".

    При цьому судді, особливо першої інстанції, які завжди керуються в своїх рішеннях на користь «комунальної мафії», штампуватимуть рішення про стягнення яких завгодно сум за ненадані послуги. І зробити щось вже буде неможливо.

    Будь-які спроби провести нові збори, переобрати представника чи управителя, створити ОСББ, врешті-решт - жорстко блокуватимуться "управителями", які вже сіли на ресурс. Бунтарів тягатимуть по судах або просто фізично знищуватимуть. В Росії все це квітне пишним цвітом - ось і українська комунальна мафія мріє про аналогічне щастя.
     
    Последнее редактирование модератором: 22 май 2015
  15. ld4

    ld4 Well-Known Member

    Вчера опять звонил в ЖЭК.

    Там очень удивились, что первый подъезд Б12 вообще не убран:bravo:. И что не убирается уже шесть месяцев (или сколько там с момента выдачи ключей прошло)...

    Сказали, что передадут заявку куда-то там кому-то там, но мы-то уже знаем эту историю....


    И еще.
    По поводу газонов и лавочек во дворе. Сказали, что (цитата) "я не знаю, по идее у вас во дворе должен быть газон и лавочки" (конец цитаты).
     
    Aniram нравится это.
  16. pro.alex

    pro.alex Well-Known Member

    :bravo:
     
  17. ЖЕК каждый четверг делает "Уборку"нашего подьезда. Веником подметают первый этаж. Лично видела.
     
  18. @ lek $ ej 1985

    @ lek $ ej 1985 Active Member

  19. pro.alex

    pro.alex Well-Known Member

Поделиться этой страницей