Буд матеріали можна ще розглядати на Юності. Тож базар і можна завжди поторгуватись, а возять апрктично з тих самих оптових баз що і Епіцентри......
та да, если человек занимается какими-то строительными материалами или отделочными, то грех не воспользоваться)) правда, если этот человек будущий сосед (ведь нехорошо на соседях наваривать), и стыдно потом в глаза смотреть. По крайней мере у меня так( судя по форуму - соседи все одного возраста))) в ОП звучало предложение (в шутку, конечно) не продавать квартиры людям старше 45))) Ну чтоб кто-то не надумал теще квартиру купить, а самому в её квартиру переехать
Уважаемый Бобан. Считаю, что вообще не тактично заводить тему на форуме о возрасте!!! Стоит задуматься Вам над тем, что Вы каждый год не будете становиться моложе, а будете стареть....
Клариса, чего вы сразу .... Это же так, просто статистика. Главное на сколько лет себя чувствует человек.
Шановна KLARISSA насправді ніхто нікого не хотів образити чи підкреслити чийсь вік, тим більше Boban. Просто поділились інформацією, розрядили лінійку форуму, пожартували.... Від себе хочу додати, що буду дуже радий мати сусідів з багатим життєвим досвідом, які в свою чергу завжди щось порадять направлять у вірне життєве русло, виходячи зі свого вікового досвіду. І будуть нас молодих ганяти ...... Я надіюсь що мене багато хто підтримає з моєї нової сім'ї "Уютний Квартал"
Уважаемая KLARISSA! Моё сообщение было просто шуткой и моя вина в том, что не досмотрел данные всех форумчан. Поэтому со своей стороны обещаю угостить Вас бокалом вина, когда мы все соберемся на пикник или новоселье)
Реклама!!! (або просто сусідська пропозиція) Маю вихід на всю продукцію: GROHE, http://www.grohe.com/ua/ Якщо комусь цікаво то будь ласка: модель, колір, або каталоговий номер ( я взнаю і кажу вам ціну, має бути дешевше чим ринкова). Наголошую!!! Дана пропозиція тільки розповсюджується для людей з нашого кварталу. (не хочу зловживати своїми відносинами з знайомими GROHE). А писати в приват, щоб не смітити...
Рекомендую двери "СТРАЖ ПРЕСТИЖ" Одесский завод. Поставили себе. Замки заказали "мотурра". Есть комплект "строительных ключей". В проем становятся идеально. Качество отличное. Оценили все.