Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

дякую!

2. Marriya

Marriya Active Member

Спасибо.

3. Я думаю, неактивные они и нет собраний у них из-за того что воду им горячую в тупую не вырубают... и цены у них на отопление были прошлой зимой адекватные (вот как раз в разгар конфликта по ценам нашеко ЖК была у своих знакомых в гостях в ЖК Видпочинок), у них у всех там стоят теплосчетчики. А за охрану 200 грн. не жалко и-за того что охрана там у них действительно надежная.... всегда спрашивают куда в какую квартиру и фиксируют при въезди в ЖК и непосредственно в каждом подъезде.

Итак, прошло уже 3 недели спустя как нам отключили горячую воду. Есть в нашем ЖК хоть один человек который знает когда будет горячая вода и что сделанно ЖЕКом/застройщиком на пути к тому чтобы нам наконец-то включили горячую воду?

Последнее редактирование модератором: 16 май 2015
    Klariss, Marriya и Zheka нравится это.
  4. Клім71

Клім71 Well-Known Member

В нормальному жеку є паспортист,якому здаються доки,і він сам Вас прописує.Але це в нормальному, що не скажеш про наш.

alex.jf нравится это.
  5. Melluni

Melluni Well-Known Member

в ЖЕКу є паспортистка, можете в неї все дізнатися

6. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

в неділю-понеділок вивозитиму сміття. Більш бажаючих немає?

МІра18 и Victor нравится это.
  7. Клім71

Клім71 Well-Known Member

В нас і бухгалтерія є ,тільки толку від неї, якщо мусимо самі перераховувати платіжки.Так і паспортистка , тільки зарплати получають ,а за що?Тільки не кажіть , що я знову всім недовольний.Просто зарплату вони отримують з наших з Вами коштів.Нам же ніхто просто так не дає гроші.

МІра18, УКСУС, Nik-Nika)) и 2 другим нравится это.
  8. Melluni

Ну може вони тепер беруть документи і самі все роблять?Треба дізнатись)

9. Ira02

Ira02 Member

Вчора мала неприємну розмову з працівниками нашого ЖЕКу, в тому числі і паспортисткою! Прийла до неї з повною впевненістю, що не доведеться самій їхати на Перемоги 126 для прописки!!! Але звичайно ж мене відправили туди! На моє питання чим же вона тут займається, почула затяжне нуууууу... Зразу видно, дуже компетентний працівник!!!! В Київобленерго самій треба їхати, в паспортний стіл теж... За який хер наші жеківці отримують гроші!?!?!?! Звертаюсь до нового керівника нашого ЖЕКу!!!! Наведіть порядок у своїй канторі! Ми живемо в 21-му столітті!!!! Потрібно якось перелаштовуватись на новий лад!!!! А в нас все як в совку!!!!

10. Клім71

Клім71 Well-Known Member

В обленерго ми повинні їхати самі, бов кожного окремий договір.А по поводу паспортистки, то вона для того тут сидить, щоб зібрати доки з тиждень відвідувань і відвезти в адміністрацію ,прописати, і приезти сюди.За що вона получає зарплату?За те що родичка ,або знайома наших баронів.Якби не було такої посади , тоді все ясно, а так?

Последнее редактирование: 8 май 2015
    УКСУС и Businka_V нравится это.
  11. Melluni

Треба спочатку уточнити чи немає такого нововведення, що не можна ніяк окрім як самому)

12. Vredinka

Vredinka Well-Known Member

А кт там паспортистка? На сколько я знаю, все паспортные столы закрыли в всех сьгнали в райадминистрации для всех дел с паспортаи. Нахрена нам паспортист?

13. Melluni

Ну вона там, я так розумію, і паспортистка і просто працівниця заодно

14. Victor

Victor Well-Known Member

Не погоджуюсь!
    В мене коллега виконує обов язки голови кооперативу! то для всих своїх мешканців вона сама ганала в Київенерго і возилася с Договорами! я в подробиці не заглиблювався, але точно вона розказувала що переводить мешканців на особисті договори!

15. Nik-Nika))

Nik-Nika)) Active Member

там действительно все сложно и так долго, чтоб прописаться надо день в очереди стоять и то можно не попасть...рядом есть здание где прописывают платно-350 грн прописка и если нужно выписаться с предыдущего места жительства +еще 350 грн.-короче КАПЕЦ

у нас в ЖЭКе все через одно темное место!!!!паспортистка так-для виду..да и бухгалтера тоже.Начальник ЖЭКа на письма не отвечает, а так любезно всем свою почту раздавал.Огонек надежды тухнет-ничего хорошего с нашего ЖЭКа не будет(

16. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Вони по-доброму не хочуть, треба підключати пресу,прокуратуру,перекривати підїзд будматеріалів на будівництво, і ще багато чого можна придумати, вибір є.

17. _Igor_

_Igor_ New Member

Підкажіть, будь ласка, яка повинна бути плата за опалення за березень за 40 м2? Як це визначається?
    Дякую.

18. Marriya

Marriya Active Member

Завтра день села Софиевская Борщаговка! С праздником односельчане!

Katerina13, M@X и Melluni нравится это.
  19. Melluni

вітаю нас, селюки! :D

Vredinka, Katerina13, Businka_V и 5 другим нравится это.
  20. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Да я с удовольствием,и инициативная группа тоже(Я так думаю),охрана приедут и в праздники,осмотрят еще раз и скажут цену.НО,Поквартирный договор? или договор с ЖЕКом?Мне кажется должно решить общее собрание жильцов.И не 10 человек......неужели мы не можем собраться и что то решить,постановить....[/QUOTE]
    Я погоджуюсь. Якщо Ми хочемо достойну охорону то мешканці "кожен" підкреслюю, повинні буди за обома руками. Тоді не буде ситуації з не оплатою рахунків. Може буде краще розробити текст листа про охорону в нашому комплексі де буде вказано, що контроль за охороною та розробка функціоналу буде погоджена з ініціативною групою і мешканці довіряють їй. А в свою чергу той хто ставить підпис під цим листом буде сумлінно оплачувати охорону. В разі не виконання охороною функцій буде накладатись штраф на фірму. От і все! Питання вирішено. Тоді вже буде зміст говорити про ціну і фірму яка буде охороняти. Ми можемо замкнути всі фінансові платежі на собі. Це як? Просто. Охоронна фірма надає договір погоджений з ініціативною групою, який ми обговорюємо з мешканцями всі разом і аж тоді кожен мешканець ставить свій підпис навпроти себе.

Перепрошую пане. В нас багатоквартирний будинок і кожен з нас залежить один від одного за свої дії. Оскільки маємо централізоване водопостачання та опалення. Тож треба рахуватись з думкою всіх мешканців. А то як в нашій рідній державі. Захід на поляків дивиться, схід на москалів, а центр сам собі мається. Тож і тут така ситуація. Охорона це зараз не важливо. Чому? Тому що комплекс не заселений на 100%. Нема з кого питати за оплату. Тому закрити треба цю тему і не мусолити до поки люди не почнуть жити. Зараз треба об'єднувати зусилля в іншому напрямку: ціна холодної води і всі витікаючи з цього послуги - гаряче водопостачання, опалення!!! Тож хто хоче допомагати маємо вирішувати ці питання. Літо мине дуже швидко і якщо ми не встигнемо це зробити то будемо кукукати.

Последнее редактирование модератором: 18 май 2015
    Owner_157, УКСУС, Nik-Nika)) и ещё 1-му нравится это.

Поделиться этой страницей