Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Zheka

Zheka Well-Known Member

А я вирішив лише з тобою, в знак поваги, спілкуватися державною мовою, зверни увагу :)

Последнее редактирование модератором: 15 май 2015
    Клім71 нравится это.
  2. Клім71

Клім71 Well-Known Member

За українську мову дякую.Розумієш, справа не 55чи 85, не люблю коли за мене рішають(без меня, меня женили).Я сподіваюсь ,що я не один.

Последнее редактирование модератором: 15 май 2015
    Палич, alex.jf и УКСУС нравится это.
  3. УКСУС

УКСУС Active Member

не один, принаймі ще один проти того що за нього щось вже "порішали";)

Owner_157 и alex.jf нравится это.
  4. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

+1.

5. irri_79

irri_79 Well-Known Member

И мне не нравится платить неизвестно за что. я хочу в договоре четко видеть условия работы охраны и возможность отказаться от их услуг без привязки к договору о холодном водоснабжении. Расторгнуть тот вариант, что они сейчас предлагают означает отказаться от всех услуг сразу.
    а охранная фирма вряд ли будет качественно работать, зная, что в договоре не прописаны никакие показатели качества

Owner_157, Александр_1963, zver79 и ещё 1-му нравится это.
  6. Nik-Nika))

Nik-Nika)) Active Member

+1
    и я такого же мнения!

УКСУС и alex.jf нравится это.
  7. Александр_1963

Александр_1963 Well-Known Member

На державному, так на державному).

Шановні власники квартир нашого ЖК! Викладаю Вам для ознайомлення підготовані нашою групою наступні документи:

1. Новий договір на охорону між ЖЕКом і Ставром. Вважаю навіть неозброєним оком зрозуміло, що той договір, який був укладений між ними раніше, не має ніякого відношення до нас, як до мешканців, так як там не прописаний ні функціонал, ні вимоги, ні права. А ті рядки про охорону в додаткові угоді, які підписали деякі з вас в ЖЕКу, не несуть взагалі ніякої інформації.

2. Заява про приєднання до нового договору про охорону.

3. Додаткова угода. Ми внесли корективи в підготовану ЖЕКом угоду, бо знову ж в неї додали питання паркування двома рядками, які не несуть ніякого смислового навантаження. Тому в нашому варіанті буде видно чітке розмежування між прибудинковою і паркувальною територією. Крім того в нашому варіанті чітко вказаний механізм зміни тарифів.

Також хочу сказати, що ми не наполягаємо на тому, що наш варіант абсолютно безгрішний, тут теж можна забити голи. Але однозначно він кращий того незрозумілого варіанту, запропонованого ЖЕКом. Особисто я готовий підписувати наш варіант. Вся ця інформація відправлена ЖЕКу, забудовнику і охоронної компанії. Будемо чекати їх реакції. Але на мою особисту думку підписання договорів ніяк не відіб'ється на рівні оплати і за охорону, і за інші послуги. Ті ж злісні неплатники, що не погасили борг за опалення, не прийдуть підписувати договір на охорону і додаткові угоди, і відповідно і не заплатять. Тому ті, хто платять, не повинні залежати від неплатників, у нас повинна бути гаряча вода і інші комунальні блага, включаю охорону. Для неплатників є інші методи впливу. Давайте вирішувати які подальші дії будемо робити. Ми готові до ваших пропозицій !

.

Вложения:

Последнее редактирование модератором: 16 май 2015
    Victor, zver79, Klariss и 10 другим нравится это.
  8. Marriya

Marriya Active Member

Подскажите пожалуйста, мне одной с февраля приходят неизвестные долги за обслуживание дома? Причем не составляет сложности просчитать по площади и по тарифу сумму. Но что интересно, бухгалтерии это не под силу. С февраля приходят разные суммы задолженности,(февраль до 300 грн., март до 200 грн.) хотя до этого долга не было. С августа реальной задолженности нет. После похода в бухгалтерию подумала, что проще заплатить и не париться, но все таки интересно так только у меня или это системно?

Последнее редактирование: 8 май 2015
    Vredinka нравится это.
  9. Igor777

Igor777 Member

Отлично, готов подписывать. Как только подтвердят.

Последнее редактирование модератором: 16 май 2015
    M@X, Vredinka, Marriya и 2 другим нравится это.
  10. SeRgio

SeRgio Well-Known Member

не только у Вас....мне тоже в платежке начисляют долги, хотя все оплачено.
    Я за насчитаные ими виртуальные долги платить не собираюсь. Попробую взять все квитанции об оплате и сходить в ЖЭК.

11. Marriya

Marriya Active Member

Отпишитесь пожалуйста по результатам :).

12. irri_79

irri_79 Well-Known Member

я ходила два месяца подряд, пока все исправили, так что не стоит платить за виртуальные долги!

Marriya нравится это.
  13. Vredinka

Vredinka Well-Known Member

Мне тоже долги приписали. Ходила в жек, сказали ну вы же сами себе посчитали, так и платите что вы высчитали. Я за нмх работу делать не должна

14. Marriya

Marriya Active Member

Подскажите пожалуйста, номер телефона начальника жека. Мокрая стенка в кухне. К сантехнику не дозвонилась.

15. МІра18

МІра18 New Member

0504459517 Віктор Миколайович

Marriya нравится это.
  16. Shuba

Shuba Active Member

Подскажите пож-та, кто уже прописывался? Сегодня ездили на пр-т Победы, записались 150 в очереди и как-то пропало желание жить в этом здании... И что необходимо иметь с собой и сколько это стоит, чтобы в случае если вдруг дождёмся очереди, не услашать : Так Вам справку сначала надо было взять :)

Melluni нравится это.
  17. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

Доброго дня. У когось є контакти сантехніка, який би міг завтра-післязавтра попрацювати? Або можливо хтось в ЖК займається сантехнікою?

18. Melluni

Melluni Well-Known Member

Є номер місцевого нашого сантехніка, він постійно на території ЖК

19. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

а можна номер?

20. Melluni

Melluni Well-Known Member

Вододимир- 067-234-80-87

Вложения:

• image.jpg
      image.jpg