Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. M@X

M@X Active Member

В этом конкретном случае с Вами полностью согласен!;)

Думалось, что все нюансы уже обсудили, приходи и подписывай нормальный договор.
    Ан нет....не тут то было))))
    ЖЭКа не ищет легких путей))

Последнее редактирование модератором: 13 май 2015
    Marriya и Zheka нравится это.
  2. УКСУС

УКСУС Active Member

ну там же написано: "договір може бути припинено в разі невиконання сторонами своїх зобов"язань"... вот и все, грош цена такому договору....

3. zver79

zver79 Active Member

Выслал на почту.

4. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

ну в принципі ідея хороша з такою додатковою угодою. проте є ряд нюансів:
    1) що робити людям, які взагалі не підписували договір, до якого додається ця додаткова угода?
    2) договір точно складений не юристами, тому закликаю нардепів від Радикальної партії, відправити нашому вельмишанованому голові комітету ВР з питань ЖКХ своїх помічників юристів на допомогу
    3) і можна було б якось мякіше з строком договору та умовами його розірвання

5. Vika Cofiya Kiev

Vika Cofiya Kiev New Member

Я заберу. Як з вами звязатись?

Melluni нравится это.
  6. Klariss

Klariss Member

Вельмишановний Sanyausiuk,щось не зрозуміло,чому ви закликаєте до чогось нардепів на нашому форумі.Як що є конкретні пропозиціі,зверніться до ініциативної групи у лічку.Юристи вже усе читали і наскільки я розумію пункти договіру не такі які обговорювала громада нашого містечка.Ви пропонуєте довгий ,але пиарний для Вас шлях.А нам потрібно рішення на"завтра".Але,це все рівно привертання уваги.У мене виникла така ІДЕЯ-ЗАПРОСИТИ ЖУРНАЛІСТІВ,може вони допоможуть нам умовити ЖЄК,а може і в законах краще розбираються?А може і нашому забудовнику це буде цікаво (можливість запросити СМІ є).Як ви,Сусіди??????

Последнее редактирование: 5 май 2015
    tsyganok нравится это.
  7. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

А Ви прихильник Радикальної партії?) вибачте. якщо образив Ваші ідейні переконання. але не буду перетворювати форум в балаган, бо про те вище уже сам писав.
    З пропозиціями сьогодні спробую звернутись, не переймайтесь.

а замість ЗМІ краще сюди спочатку напишіть
    http://kombud.rada.gov.ua/kombud/control/uk/publish/article?art_id=47200&cat_id=45167

8. irri_79

irri_79 Well-Known Member

Да, но в таком случае, и холодное водоснабжение прекратится!

9. Zheka

Zheka Well-Known Member

Мне кажется, в этом договоре должны быть ссылки на договора между ЖЭКом и поставщиками услуг. На конкретные действующие договора, с которыми мы все смогли бы ознакомиться.

M@X и Marriya нравится это.
  10. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

невеличка задачка для тих в кого є договори з жеком. Якщо Ви глянете шапку договору, то побачите напис Затверджено Постановою Кабміну........
    Скидаю тепер цю постанову http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/529-2009-п
    Найдіть різницю

alex.jf нравится это.
  11. Klariss

Klariss Member

[QUOTE="Sanyausiuk, ]А Ви прихильник Радикальної партії?) вибачте. якщо образив Ваші ідейні переконання. але не буду перетворювати форум в балаган, бо про те вище уже сам писав.
    З пропозиціями сьогодні спробую звернутись, не переймайтесь.[/QUOTE]

Ви уважно читали мій мессидж????Яке прихильництво?це ж цитата з вашого повідомлення?"тому закликаю нардепів від Радикальної партії, відправити нашому вельмишанованому голові комітету ВР з питань ЖКХ своїх помічників юристів на допомогу..."Чи ні?ТО може ви прихильник Радикалів?І НЕ ПЕРЕКРУЧУЙТЕ БУДЬ ЛАСКА те ЩО було сказано.З приводу охорони я не перший день займаюсь цим питанням.

Последнее редактирование: 5 май 2015
  12. Juliashka

Juliashka Active Member

Разница в том, что в постанове и слова об охране нету????

Marriya и Klariss нравится это.
  13. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

охорона там могла б і боком якимсь бути, то виглядало логічніше, ніж вода і водовідведення. Мало б бути відразу хоча б два окремих договори, а якщо зліпили один з двох (що в принципі допустимо, оскільки договори типові), то могли б уже забрати посилання на постанову, якою затверджено лише договір на один вид комунальних послуг

14. Klariss

Klariss Member

Ага саме сюди звичайно і пишуть до журналістів,там вони усі і сидять рядочком. Дитячий садочок,чесне слово.

15. Vitos_i_k

Vitos_i_k Member

Я может что то пропустил и уже все согласились на два поста охраны, именно столько указано в дополнении к договору. Второй пост это пост на стройку, и что, жильцы комплекса должны его оплачивать? Я предлагал и раньше, и на сколько я помню многие с этим соглашались, что второй пост совершенно не нужен жильцам, достаточно камер по периметру, через него только строители бегают в магазин за пивом.

vlasya, Клім71, УКСУС и 3 другим нравится это.
  16. Juliashka

Juliashka Active Member

Охрана не является видом коммунальных услуг.. Ну не лепите её под эту "постанову" или в "додаток", ну Вы же не наш ЖЕК!!!! По закону её там быть не может!!! Хотите охрану... придумайте себе договор как у домофонщиков....и радуйтесь!

Marriya нравится это.
  17. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

майже мене процитували) якщо мої пости раніше почитати. Я просто тут мав на увазі, що охорона в цьому договорі менш виділяється, ніж вода

18. Klariss

Klariss Member

Согласна!Конечно"грош цена",а те 5-6 дней в мае,когда охрана себе каникулы устроила мы тоже оплачиваем по єтому договору,или они пересчитают может?

19. Melluni

Melluni Well-Known Member

ага, і все закінчиться тим,що частина не буде платити,поки вони не перерахують і знов знімуть охорону... який сенс перерахунку? Ви зекономите 10 гривень і що далі? Нагадаю, що багато хто не заплатив ще й за квітень,тому у нас і так там борг. Далеко ми так не заїдемо,народ.

lusie и Zheka нравится это.
  20. Klariss

Klariss Member

так не в єкономіі ж справа ,а вже у принциповому відношенні у відповідь на "свинство"ЖЄКа.Як можна десь позичити совість і тулити таку туфту замість договору.Я таке питання задам у ЖЄКу і як що читають,то хай готуються до відповіді.Дістали вже.

tsyganok и Vredinka нравится это.

Поделиться этой страницей