ЖК Пионерский квартал. ВТОРАЯ, ДЕВЯТИЭТАЖНАЯ часть комплекса

Discussion in 'ЖК Пионерский квартал' started by Revis, Aug 29, 2013.

1. fsline

fsline Member

Есть, давно знаю ребят (делают мне по фирме электрику, включая высоковольтную), ну и по квартире уже тоже сделали. Пишите в личку

1,05,15
    В 20,30 ребята закончили работать по придомовых.
    В 21,00 Сантехники. Работали полным ходом, очень спешили, позакрывать штробы :)) у них не было электрика и пропало напряжение, так попросили подключиться с квартиры, очень хотели закончить)... Так что , соседи с 8, 7, 6, 5 кому вчера доделали сантехнику - С ВАС кетчуп к шашлыкам:beer:.

Attached Files:

Last edited by a moderator: May 10, 2015
    Молния and Elpis like this.
  2. Revis

Revis Well-Known Member

Так ось))) ДО ВИДАЧІ КЛЮЧІВ Б. ХМ. 63 ЗАЛИШИЛОСЬ 8 ДНІВ (без сьогоднішнього)!!!
    І ПК не підводить! (невже це я сказав))))))))))

Молния, Kati, marsel and 6 others like this.
  3. Elpis

Elpis Well-Known Member

Фуф!!! Дякую сусіде:beer:

marsel and Revis like this.
  4. malik

malik Active Member

:bravo:

5. tashka2000

tashka2000 Well-Known Member

Сегодня работающих людей на стройке замечено не было. Была на стройке с 12:00 до 13:00. А придомовая 67-го выглядит так: 2015.jpg 2017.jpg

marsel, Elpis, R.P.G. and 1 other person like this.
  6. Cathy

Cathy Well-Known Member

А в нас взагалі як було все 20.04 при прийомі квартири, так сьогодні і без змін - сантехніка не зроблена(

Mozart and tashka2000 like this.
  7. Elpis

Elpis Well-Known Member

Що ви маєте на увазі під розводкою сантехніки? вибачье, можливо, за дурне питання.

8. ИгЛа

ИгЛа Active Member

Я думаю що Ви наступні:build::super:

9. Mozart

Mozart Well-Known Member

Був учора в квартирі. Коли прийшов, то в нас на поверсі робили розводку сантехніки, щойно закінчили робити в моїй квартирі. Зараз думаю, що краще б вони її не доробляли... Але то таке. Залишилась стіна ще на балконі не дофарбована. Думаю, що скоро мають у вас робити сантехніку.

Cathy likes this.
  10. Elpis

Elpis Well-Known Member

Ребятки, хто купував вхідні двері ТМ "Океан" - скиньте фото ваших чудових дверей!!! Ходили придивлялись з чоловіком по магазинах - чесно кажучи за технічніми характеристиками двері інших виробників уступають "Океан"ським (якщо вся інфо правдива на їх сайті)))) будемо вдячні;)

pioneer i ko and Vladymyr like this.
  11. Vladymyr

Vladymyr Well-Known Member

Дайте сайт в студию, интересно...

12. Elpis

Elpis Well-Known Member

Ось офіційний сайт виробника http://ru.okean.ua/okean-dver/pro-nas.html , але цін я там не знайшла. Можна загрузити каталог - вибір неймовірний.
    Ось інший сайт, де двері можна купити http://komnatka.kiev.ua/shop/catego...4/?phpsessid=d8fd019a667fe07ae99883bbad7600a3
    Радує, що саме полотно 2мм (в Епіцентрі та інших магазинах не побачиди жодних дверей з такою товщиною полотна - всі від 1,2 до 1,5 мм і не більше, відповідно ціна зростає). Використання замків фірми "KALE” - замок чудовий, вчора "крутила" його в дверях в Епіцентрі)))
    Ну і додаткова комплектація замками виробництва європейського, а не російського (в "Океан"ів). Якщо вказана ціна на другому сайті актуальна - то більш ніж прийнятна як на мене.

Ось ще щойно натрапила на сайт з диванами - якщо комусь актуально - divan-kiev.com.ua

Діліться інформацією та досвідом))) (це до всіх форумчан)

Last edited: May 3, 2015
  13. Cathy

Cathy Well-Known Member

Зараз в нас ванна кімната виглядає так - так нам її передав ПК: 1.jpg 2.jpg

В штробах повинні бути ще труби, і все повинно бути заштукатурено, не кажучи про необхідну штукатурку поверх електропроводки

Last edited: May 3, 2015
  14. Elpis

Elpis Well-Known Member

Нічого собі!!! В нас розводка сантехніки є. По логіці, принаймі я так вважала, що спочатку все зробили у вашому будинку, а потім в нашому. виявляється зовсім не так...

Cathy likes this.
  15. Cathy

Cathy Well-Known Member

Чому? Що не так зроблено?

16. Elpis

Elpis Well-Known Member

Last edited by a moderator: May 11, 2015
  17. Cathy

Cathy Well-Known Member

Elpis щиро рада, що у вас все зроблено та все гаразд:super: Повідомлення насправді адресувалося моєму сусіду Mozart;)

Elpis likes this.
  18. Untari

Untari Well-Known Member

есть проверенные,если надо дам координвты.Делали у меня у соседей,потом по рекомендации в БХ52.Все остались довольны....

https://novakvartira.com.ua/forum/conversations/11510/

19. Elpis

Elpis Well-Known Member

Все так. Просто в нас
    То я мабуть ще була сонна трохи)))

20. JUDGE DREDD

JUDGE DREDD Active Member

Дивлячись на фото складається враження що будуть одразу класти асфальт... Контури майбутньої дороги чітко проглядаються :)

Не факт що не зароблять.... Будинок тільки здається.... Людський фактор напевне спрацював ;)
    Для того і існує процес прийняття виконаних робіт...

Share This Page