ЖК Пионерский квартал. ВТОРАЯ, ДЕВЯТИЭТАЖНАЯ часть комплекса

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем Revis, 29 авг 2013.

1. fsline

fsline Member

Есть, давно знаю ребят (делают мне по фирме электрику, включая высоковольтную), ну и по квартире уже тоже сделали. Пишите в личку

1,05,15
    В 20,30 ребята закончили работать по придомовых.
    В 21,00 Сантехники. Работали полным ходом, очень спешили, позакрывать штробы :)) у них не было электрика и пропало напряжение, так попросили подключиться с квартиры, очень хотели закончить)... Так что , соседи с 8, 7, 6, 5 кому вчера доделали сантехнику - С ВАС кетчуп к шашлыкам:beer:.

Вложения:

Последнее редактирование модератором: 10 май 2015
    Молния и Elpis нравится это.
  2. Revis

Revis Well-Known Member

Так ось))) ДО ВИДАЧІ КЛЮЧІВ Б. ХМ. 63 ЗАЛИШИЛОСЬ 8 ДНІВ (без сьогоднішнього)!!!
    І ПК не підводить! (невже це я сказав))))))))))

Молния, Kati, marsel и 6 другим нравится это.
  3. Elpis

Elpis Well-Known Member

Фуф!!! Дякую сусіде:beer:

marsel и Revis нравится это.
  4. malik

malik Active Member

:bravo:

5. tashka2000

tashka2000 Well-Known Member

Сегодня работающих людей на стройке замечено не было. Была на стройке с 12:00 до 13:00. А придомовая 67-го выглядит так: 2015.jpg 2017.jpg

marsel, Elpis, R.P.G. и ещё 1-му нравится это.
  6. Cathy

Cathy Well-Known Member

А в нас взагалі як було все 20.04 при прийомі квартири, так сьогодні і без змін - сантехніка не зроблена(

Mozart и tashka2000 нравится это.
  7. Elpis

Elpis Well-Known Member

Що ви маєте на увазі під розводкою сантехніки? вибачье, можливо, за дурне питання.

8. ИгЛа

ИгЛа Active Member

Я думаю що Ви наступні:build::super:

9. Mozart

Mozart Well-Known Member

Був учора в квартирі. Коли прийшов, то в нас на поверсі робили розводку сантехніки, щойно закінчили робити в моїй квартирі. Зараз думаю, що краще б вони її не доробляли... Але то таке. Залишилась стіна ще на балконі не дофарбована. Думаю, що скоро мають у вас робити сантехніку.

Cathy нравится это.
  10. Elpis

Elpis Well-Known Member

Ребятки, хто купував вхідні двері ТМ "Океан" - скиньте фото ваших чудових дверей!!! Ходили придивлялись з чоловіком по магазинах - чесно кажучи за технічніми характеристиками двері інших виробників уступають "Океан"ським (якщо вся інфо правдива на їх сайті)))) будемо вдячні;)

pioneer i ko и Vladymyr нравится это.
  11. Vladymyr

Vladymyr Well-Known Member

Дайте сайт в студию, интересно...

12. Elpis

Elpis Well-Known Member

Ось офіційний сайт виробника http://ru.okean.ua/okean-dver/pro-nas.html , але цін я там не знайшла. Можна загрузити каталог - вибір неймовірний.
    Ось інший сайт, де двері можна купити http://komnatka.kiev.ua/shop/catego...4/?phpsessid=d8fd019a667fe07ae99883bbad7600a3
    Радує, що саме полотно 2мм (в Епіцентрі та інших магазинах не побачиди жодних дверей з такою товщиною полотна - всі від 1,2 до 1,5 мм і не більше, відповідно ціна зростає). Використання замків фірми "KALE” - замок чудовий, вчора "крутила" його в дверях в Епіцентрі)))
    Ну і додаткова комплектація замками виробництва європейського, а не російського (в "Океан"ів). Якщо вказана ціна на другому сайті актуальна - то більш ніж прийнятна як на мене.

Ось ще щойно натрапила на сайт з диванами - якщо комусь актуально - divan-kiev.com.ua

Діліться інформацією та досвідом))) (це до всіх форумчан)

Последнее редактирование: 3 май 2015
    Happy Morning, tashka2000 и pioneer i ko нравится это.
  13. Cathy

Cathy Well-Known Member

Зараз в нас ванна кімната виглядає так - так нам її передав ПК: 1.jpg 2.jpg

В штробах повинні бути ще труби, і все повинно бути заштукатурено, не кажучи про необхідну штукатурку поверх електропроводки

Последнее редактирование: 3 май 2015
  14. Elpis

Elpis Well-Known Member

Нічого собі!!! В нас розводка сантехніки є. По логіці, принаймі я так вважала, що спочатку все зробили у вашому будинку, а потім в нашому. виявляється зовсім не так...

Cathy нравится это.
  15. Cathy

Cathy Well-Known Member

Чому? Що не так зроблено?

16. Elpis

Elpis Well-Known Member

Ось ще сайт з диванами - http://www.mekko.com.ua/ru/kataloh/dyvany/dyvan-mekko-lviv-2420x750-mm.html

Все так. Просто в нас розводка сантехніки є в Бх.63. Думала, що вам раніше зробили її в квартирах Бх.67

Последнее редактирование модератором: 11 май 2015
  17. Cathy

Cathy Well-Known Member

Elpis щиро рада, що у вас все зроблено та все гаразд:super: Повідомлення насправді адресувалося моєму сусіду Mozart;)

Elpis нравится это.
  18. Untari

Untari Well-Known Member

есть проверенные,если надо дам координвты.Делали у меня у соседей,потом по рекомендации в БХ52.Все остались довольны....

https://novakvartira.com.ua/forum/conversations/11510/

19. Elpis

Elpis Well-Known Member

Все так. Просто в нас
    То я мабуть ще була сонна трохи)))

20. JUDGE DREDD

JUDGE DREDD Active Member

Дивлячись на фото складається враження що будуть одразу класти асфальт... Контури майбутньої дороги чітко проглядаються :)

Не факт що не зароблять.... Будинок тільки здається.... Людський фактор напевне спрацював ;)
    Для того і існує процес прийняття виконаних робіт...

Поделиться этой страницей