Уютный квартал, 6 очередь

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем byryndyk, 24 янв 2015.

1. kseniagardi

kseniagardi Member

У нас дааа — своя атмосфера!:super:yr9 С пополнением в наших рядах;))):bravo:

Zheltukhin, lma и skiva нравится это.
  2. Diniska

Diniska Well-Known Member

:hello:

3. Diniska

Спдобалось все але є парочку але.....
    1. Загальний коридор 18/4, 1-ий підїзд з того що побачив:
    а) На 2 квартири 42м.кв. і 68м.кв. щось дуще він мені видався маленьким, враховуючи той фак якщо двері вхдні в кожну з цих квартир будуть відкриватися на зовні (тобіж на загальний коридор) то сусіди будуть одне одному заважати вірніше двері.....
    б) Не можу вїхати навіщо потрібн елемент (апендицит) стіни при вході в коридорчик до двух вище згаданих квартир неможу зрозуміти його функціоналу (хіба що як несуча стіна для стелі) але незручно забирає простір. додаю фото.
    DSC_0682_новый размер.jpg

Kid_Nice нравится это.
  4. lma

lma Active Member

5. Diniska

2. Стіни та перегородки:
    а) Не сподобалось наступне як зєднюються перегородки з несучими стінами, при побудові капітальної стіни повинні враховувати так звані зацеми для перегородки, робляться з цегли (тобіж цегла на пів зєднана з основною стіною і напів з додатковую по всій вертикалі додаткової стіни). В нашому випадку зауважив вставлена армована сітка, то звичайно краще ніж нічого але з виступаюєчою цеглою звичано стик був би міцнішим. На доданому фото видно різницю арматури і цегли (звичайно вертикаль заступає будівельник але частину видно.)
    б) Колись проскакувало крізь мої вуха стосовно капітальних стін 6-7 черги, що будуть будувати за аналогом попередніх черг з застусуванням КЕРМАТЕРМ. (Я помиляюсь???)
    DSC_0662_новый размер.jpg 23.jpg Vfnthsfkb2.jpg Матеріали.jpg

Kid_Nice и skiva нравится это.
  6. skiva

skiva Well-Known Member

Кстати да, о кератерме ничего пока не слышно!!!

Меня еще интересует, куда эти бетонные плиты могут быть использованы? Вроде они сильно Б/У.

• строим из керамического кирпича Кератерм 380
      Инфо из ОФ сайта.

Вложения:

Последнее редактирование модератором: 4 май 2015
    Kid_Nice и Diniska нравится это.
  7. Diniska

Я сумніваюсь що кудись на будинки скоріш всього на дорогу або на бут....

https://novakvartira.com.ua/forum/threads/1096/page-55 01.06.14._3 этаж.jpg 14.05.14.jpg

Последнее редактирование модератором: 4 май 2015
  8. zamtom

zamtom Active Member

Да я тоже обратил внимание на то как соединяются стены.На мой взгляд не очень,но арматура наверное тоже даёт хорошую сцепку.
    По поводу апендицита на первом фото.это наверное место где будут стоять счётчики на воду и электричество,так называемая щитовая.

9. Diniska

Не так , ви не зрозумли. Вхід з сходової до коридора 2-хквартир, вимуровують як під вхідні двері.....

10. Ligeros

Ligeros Well-Known Member

Ну так може туди і слід поставити двері - тамбур на 2 квартири...

11. lma

lma Active Member

"Тамбур" голосно сказано.... Там дуже мало місця...( а ще ті апендикси....

Ligeros нравится это.
  12. Ligeros

Ну, скажем - тамбурок, тамбурець)))
    А апендикси - якраз, скоріш за все, для встановлення дверей може бути...

13. lma

lma Active Member

Тоді там будуть "дверідверідвері"...(((

14. Ligeros

так отож... cry

15. Andrey_uk

Andrey_uk Member

На счет КЕРАТЕРМ..
    Как раз в субботу интересовались этим вопросом.
    В ОП сказали, что завод не работает, а останавливать стройку не вариант.

16. Ligeros

Значит дом кирпичный дом будет...

17. Diniska

Пагано будуть в нас хатки холодніші....:(

Хіба що забудовник компенсує термо ізоляцію будинків пінопластом товщиною 100мм. а не так як в них вказано 50мм.

Последнее редактирование модератором: 5 май 2015
  18. Ligeros

Нужна помощь зала...

Нюра и skiva нравится это.
  19. Diniska

Так треба враховувати і знати як вони планують прораховувати опалення, тому що розрахунок залежить від товщини стін (яка цегла), утеплення будинку, розмір вікон, кількість зовнішніх стін, отоплювальне приміщення під тобою чи над тобою.
    Виходячи з того що я знаю нам обіцяли котли потужністю 24 кВа = 24000Вт, для наших квартир навіть врахувати саму велику 3-ох. кімнатну 80кв.м.(потрібен котел потужністю 9600Вт. при середньому розрахунку 40Вт. на 1 м.куб ) так що потужності даного котла вистачить з головою.
    Але є ще розрахунок батарей радіаторів (вони бувають а) ребрами -чавунні, алюмінєві; б) стально- листові ) від радіаторів залежить їхня величина (їхня продуктивність), тепло віддача яку вони можуть видати так само вираховується в Ватах.
    Виходить котел потужний запас потужності є, а якщо поставити замалу батарею то можна не нагріти дане приміщення, враховуючи той момент що стіни пагано утеплені а розрахунок опалення проводився по минулим чергах. Відповідно компенсувати тепло віддачу нам потрібно більшими радіаторами (+ більші затрати енергії тобто більший розхід газу).
    Розрахунок опалення дуже простий:
    Є загальна площа даної квартири множимо на висоту стелі, отримуємо об'єм (Тому що ми гріємо не квадрати як колись в СССР рахували, а куби.), Даний об'єм множимо на середній кофіциєнт 40 Вт. (кофіциєнт може змінюватись 20-30-40-50 Вт, в залежності від всіх факторів які я перелічив вище утеплені стіни і.т.д.). Отримали загальну потужність яку нам потрібно тобто котел якої потужності, а + до того добаляйте 10%-20% запас потужності.
    Кому цікаво почитайте....4to napisano perom

Вложения:

Последнее редактирование: 27 апр 2015
    Kid_Nice, Нюра и skiva нравится это.
  20. skiva

skiva Well-Known Member

Судя из вышесказанного, теплый пол нужно делать! Хотя бы ванная и кухня. Я сомневалась - нужен ли в наших квартирах "теплый пол" или нет, сейчас смотрю, что не помешает.

Поделиться этой страницей