ЖК "Софиевский", Софиевская Борщаговка (застройщик Мамедов)

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry - architector, 6 ноя 2010.

  1. Arien

    Arien Well-Known Member

    Садочок знаходиться не на території Мартинова. Будинок, де "Гурман", здається, не відноситься до жодного з трьох забудовників.

    Щодо хворих дітей. В садок хворих не приймають. Знаю точно, бо одного разу привела сина з висипкою, і нас відправили назад, хоча він і не був заразним. Якщо у дитини алергічні соплі або залишковий кашель після хвороби - просять довідку від лікаря.

    Діти з садочка точно не забирають іграшки з майданчика, їх виводять з прогулянки по двоє-троє, як і приводять, вихователі слідкують, щоб нічого зайвого не брали. Те, що ламають іграшки - так всі діти ламають їх. Дітки з інших будинків теж приходять до нас і граються іграшками, які тут лишили. Я сама часто виношу непотрібні іграшки у двір, вони зникають. Просто не лишаю те, що шкода.

    Я розумію, що якщо ви звикли гуляти зі своїми дітьми у цей час в нашому дворі, вам може бути незручно, що на майданчику міні-натовп. Але давайте подумаємо разом, який компроміс влаштував би нас усіх?
     
  2. розсмешили...не принимают больных детей...Вы видели такой садик????? Я -НЕТ


    я лично не хочу компромиса, я хочу, чтобы на площадке гуляли те, кто имеет на это прово! Т.е.наши дети, а не дети частного садика. И тоже буду жаловаться в ЖЕК.
     
    Последнее редактирование модератором: 1 май 2015
    Кити нравится это.
  3. Arien

    Arien Well-Known Member

    Щодо хворих, я Вам описала приклад. Це приватний садок, якщо діти будуть хворіти, батьки знайдуть інший садок або няню, бо оплачувати абонемент і не водити дитину, бо вона хвора, ніхто не захоче. З цим дуже строго, я сама стикалася.

    А хто, на Вашу думку, має право тут гуляти? Діти тільки нашого ЖК? З сусідніх будинків можна приходити? Я регулярно гуляю з дитиною на чужих майданчиках, нас жодного разу не спитали, де ми живемо. Минулого року як на роботу ходили з малим на майданчик на Лесі Українки, 20, двічі на день. Усі діти в садку - з нашого району.
     
  4. Кити

    Кити Member

    Как может определить персонал садика заразный ребенок или нет?? Наличие справки ни о чем не говорит, тем более в наше время. Да и не это главное. Пусть ищут новую площадку или строят свою. Какие компромиссы?? Нет конечно.


    Вот и пусть ходят по всем площадкам. Эти площадки не предназначены для садиков. Я знаю что очень быстро их оттуда попросят)
     
    Последнее редактирование модератором: 1 май 2015
    дмитрия нравится это.
  5. Я против детей садика и это уже написала.Ваша позиция понятна, там Ваш ребёнок. И я что должна у воспитателей справки спрашивать о здоровье, если слышу, что дети кашляют?Или на слух проверять, что это остаточные явления? Знаю многих мам, чьи дети хотят в этот садик и они говорят, что дети стали чаще болеть...интерестно от чего???
     
    Naty нравится это.
  6. Arien

    Arien Well-Known Member

    Ви ж розумієте, що побудувати свій майданчик - нереально. Ви можете добитися лише того, що садок закриють. Вам буде краще, мені буде гірше. Може все-таки спробуємо знайти варіант, який всіх влаштує?

    Якщо є люди, які категорично проти компромісів з садком, можливо, варто зібрати загальні збори і проянити, скільки людей за, скільки проти, які варіанти компромісів пропонує ЖЕК, які садок, усіх послухаємо, приймемо загальне рішення?


    Діти в новому колективі завжди частіше хворіють, це адаптаційний період. Ми теж через це пройшли. Діти довго знаходяться в закритому приміщенні з різноманітною мікрофлорою. Повірте мені, на майданчику заразитися значно складніше, ніж у супермаркеті чи ігровій кімнаті.
     
    Последнее редактирование модератором: 1 май 2015
  7. Отсутствие площадки-это проблема садика, а не моя и тем более не моего ребёнка. А если есть те, кто против-это всегда гарнтия, что будут жалобы ВСЕГДА. Я ПРОТИВ!
     
  8. Arien

    Arien Well-Known Member

    Дмитрия, я розумію Вашу позицію і поважаю її. Але якщо є такий гострий конфлікт інтересів, можливо варто визначити, скільки людей за, а скільки проти? Чесно, мені теж хотілося б, щоб садок мав окремий майданчик, але маємо те, що маємо.

    Можливо, Ви теж незабаром будете шукати, куди відвести дитину, і не виключено, що зупинитесь на цьому ж варіанті.
     
    Аля нравится это.
  9. у меня двоэ детей и про то где и как может заразится ребёнок поверьте знаю хорошо. Хотите опрашивайте кто за, я против и когда есть те, кто против, то всегда есть жалобы, я это уже писала. Этот садик никогда не рассматривала для ребёнка. Наш с Вами диалог бесперспективен, у нас противоположные мнения. На этой площадке могут гулять все мамочки с детьми района, но только не садик, когда их много, стоит крик и плач и когда они кашляют и чихают.
     
    Naty, Актриса и Кити нравится это.
  10. Кити

    Кити Member

    Компромисс есть - пусть идут на другую детскую площадку. Их много, пусть выбирают любую, посмотрим как там сложится.


    Мой ребенок уже ходит в садик. Обычный садик, поэтому таких проблем у нас не будет.
     
    Последнее редактирование модератором: 1 май 2015
    дмитрия нравится это.
  11. Arien

    Arien Well-Known Member

    До речі, той факт, що "Капітошка" арендує приміщення в Журби і гуляє на майданчику в Журби, мешканцям будинка, біля якого знаходиться цей майданчик, не дає абсолютно нічого. Якби "Талантвіль" арендував приміщення у Мамедова в будинку, діти б менше галасували чи не займали б гойдалку?

    Можна запропонувати дирекції "Талантвіля" зробити знижку для мешканців нашого ЖК, тоді усім буде користь. Там же не тільки садок, є різні гуртки, майстер-класи. Може, і вам буде цікаво.
     
    diego нравится это.
  12. я в любом случае не согласна, все кружки и всё нужное для детей нашла в других местах
     
  13. malisk

    malisk Member

    +1 садик не интересен, ни кружки, ни как место празднования д.р. не заинтересовало
     
    дмитрия нравится это.
  14. Arien

    Arien Well-Known Member

    Питання не у тому, чи будете Ви водити свою дитину у цей садок. Питання, чи він заважає настільки, щоб заборонити дітям гуляти на нашому майданчику. Потенційні знижки ми тут на форумі придумали, нам їх поки що ніхто не пропонував. Я просто намагаюся вияснити, чи дійсно більшість мешканців проти міні-садка, і якщо проти, то який компроміс їх влаштував би.

    З цієї дискусії може скластися враження, що міні-садок цілими днями гуляє на майданчику. Насправді їх виводять менше, ніж на годину. Половина часу іде на те, щоб по двоє-троє вивести їх і завести назад. Діти точно не топчуть газони, не рвуть квіти, не пісяють у кущі (всіх водять в туалет в групу). У всьому іншому поводяться як звичайні діти - бігають, копаються в піску, іноді плачуть, але точно менше, ніж з мамами, бо немає вдячної публіки. Діти в міні-садку в середньому здоровіші, ніж діти, які гуляють з мамами. Принаймні моя дитина, коли хворіє, в садок не ходить, а на майданчиках гуляє, якщо немає температури. Зі здоров’ям у садку дуже строго, на будь-який чих просять довідку, щоб можна було показати іншим батькам, які хвилюються, щоб їх дитина не заразилася. Пропустили 3 дні - несіть довідку. Так що заразитися від них не простіше, ніж від інших дітей. Діти з садка не виносять з майданчика іграшок. Єдиний мінус - що на недовгий час їх стає багато.

    Міні-садок в рекламі не заявляє, що у них власний майданчик. Няні з садка не вимагають якогось особливого ставлення, діти, які прийшли з ними, просто гуляють, як і ті, хто прийшов з мамами. Вони могли б і з мамами тут гуляти, або з індивідуальними нянями, що б від того змінилося? Усі без винятку діти з нашого району. Якщо ви працюєте і у вас немає дітей, або ваші діти в садочку, ви навіть не помітите, що вони тут були.

    Коли я тільки придивлялася до цього садочка, я часто водила малого гуляти на майданчик, коли виводять міні-садок. Якби мені не сподобалась поведінка нянь-виховательок, або якби садок використовував в рекламі недостовірні дані про власний майданчик, я б точно не повела туди свою дитину.
     
    Последнее редактирование: 24 апр 2015
  15. ЮСЯ

    ЮСЯ New Member

    Тоже против гуляний садиков (не только Вашего, а и других подобных) на нашей площадке в том числе.
    Если гуляют мамочки, как Вы говорите, или няни - никогда не будет на площадке такого количества детей. наша площадка всегда была самой малолюдной, и в то же время моему ребенку очень нравится здесь гулять - и есть и песочница хорошая (где между прочим осталось очень мало песка, хотя ЖЕК только недавно завез), качели и все остальное (еще не сильно убитое, но при таком количестве детей - думаю недолго) - вопрос кто будет оплачивать ремонт - мы жильцы естественно. у меня тоже была ситуация и не раз - когда мы с ребенком специально взяли игрушки чтобы играть в песке на нашей же площадке - но не пришлось, потому что все было занято детками с садика.
    или часто выходя, насильно забираю ребенка - "Потому что гуляют детки с садика" - еще виноваты что мой лезет на горки, а им нельзя, кидает песком на забор (нельзя), плюс "сопли по колено и кашель" через одного (100%- лично видела не раз).
    Плюс Вы говорите - одни гуляют меньше часа - но естественно в то время, когда гуляют все дети - перед обедом и сном - то есть по-любому создают неудобства.
    Садик при открытии - (нормальный) - должен предварительно решать вопрос о прогулке детей - или не позиционироваться как садик на полный день с прогулками (вот сейчас запретят им гулять - будут в группе сидеть???)
    Мое мнение - ПРОТИВ
     
    Naty нравится это.
  16. Arien

    Arien Well-Known Member

    Думаю, що питання піску і ремонту гойдалок можна вирішити з садком.
     
  17. Рыжая

    Рыжая Member

    Уважаемые соседи, чьи окна выходят на магазин Гурман!!! Вам не мешает постоянный запах дыма из дымохода дома, что рядом??? я незнаю что там палят, но зимой запах просачивался сквозь окна!
    сейчас невозможно открыть окно - запах выедает глаза... открою окно на проветривание - запах заполняет квартиру - от этого вонизма неимоверно болит голова!!!!
     
  18. Arien

    Arien Well-Known Member

    Аналогічна ситуація.
     
  19. reklamusic

    reklamusic Member

    Доброго дня, Панове!
    Я проти гуляння дітей з садочка на загальних майданчиках.
    Садочок - це організований колектив, з усіма можливими наслідками. Наприклад інфекціями.
    Коли цілий колектив приходить на майданчик де гуляють поодинокі діти, можливі неприємні ситуації з хворобами і просто дитячими "адміністративно-організаційними" моментами (дерибан іграшок, випадкове штовхання, травми,). І інфекції можуть гуляти не тільки від дітей з садочку, але й до дітей з садочку, тобто в обидва боки, але з одного боку є подинока дитина, а з іншого - колектив, а епідемії люблять колективи :).
    У всіх наших "садочків" немає власного подвір'я, а за таку плату за них - могло б бути.

    Врешті після відвідування державних закладів, складається враження, що такі форми приватних садочків- кольорові притулки.
     
  20. aprilgirl-nastia

    aprilgirl-nastia New Member

    Я тоже против гуляния этого так называемого "детского сада". Перед тем, как открывать такое учреждение, нужно думать о всех дальнейших перспективах, учитывать местность, территорию и "что мы будем делать с этими детьми"... 1) ужасный шум 2) кто они нам такие, чтобы занимать место на детской площадке толпой? 3)воспитательницы(лично я видела) особо не заморачиваются по поводу будущего этой площадки, так как они-как квартиранты: пришли и ушли, а убрать, выкинуть в мусорку и т.д., конечно, это уже пусть наш жек делает.
    Доказывать и объяснять еще раз я не буду.
    Я против!


    Тоже самое... у нас тюль вся в гаре и пепле. Вонизм ужасный. Это топят в строящемся доме... Они уже задолбали своей стройкой, пылью и топкой....
     
    Последнее редактирование модератором: 5 май 2015

Поделиться этой страницей