Уютный квартал, 6 очередь

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем byryndyk, 24 янв 2015.

  1. supermario

    supermario Member

    Вот на что наткнулся в интернете. Нашими соседями будет ЖК Барселона. Старт цен - от 12200 грн. (котлован).
     
  2. QuoT

    QuoT Well-Known Member

    moydom.in.ua которые?..
    Какой-то совсем молодой/новый застройщик!..

    Судя по ген.плану - они получаются чуть раньше, до пр-т. Небесной Сотни... Так что не совсем близкие соседи))
     
    Последнее редактирование: 20 апр 2015
  3. Ligeros

    Ligeros Well-Known Member

    Не, нормально все. "порыв страстей и эмоций", уже стихло - все посчитал :super:

    Да, они раньше, не доезжая заправки
     
  4. my-apartment.com.ua

    my-apartment.com.ua Well-Known Member

    Всем добрый день! Хочу прояснить ситуацию по стоимости за кв.м в нашем ЖК "Уютный квартал".
    9000 гривен за кв.м - это цена за квартир которые находятся в цокольном этаже домов 18/4 (птичка) и 18/5 (П-образный). Просто это не совсем цокольный этаж. Это полноценный этаж с высотой потолков 3 метра и полноценным окном. Разница только в том, что в этих квартирах не будет балконов. Этот дом сдаётся август-сентябрь этого года (2015)
    11900 гривен за кв.м - это цена квартир которые находятся этажом выше "цокольного"этажа домов 18/4 (птичка) и 18/5 (П-образный). Сдача август-сентябрь 2015 года.
    10900 гривен за кв.м - открыты продажи третьего дома - 8 - этажный (тот который на въезде в квартал). С 1-8 этаж - дом с лифтом. Появились новые планировки маленьких однокомнатных от 32 кв.м, двухкомнатные от 43 кв.м, трёхкомнатная от 73 кв.м. Дом сдаётся до конца 2015 года(!!!). Планировки будут выложены на сайт чуть позже.
     
    Kid_Nice, Kv11, Нюра и 7 другим нравится это.
  5. freshka

    freshka New Member

    Спасибо! Теперь все ясно)))
     
  6. QuoT

    QuoT Well-Known Member

    А про чердачные помещения в 18/4 и в 18/5 еще ничего не слышно?..)

    И еще, я так понял, что исходя из Вашего инфо в первых домах увеличивается кол-во квартир в подьездах и, соответственно, порядок нумераци?!..
     
    Последнее редактирование: 20 апр 2015
    lma нравится это.
  7. skiva

    skiva Well-Known Member

    Это касается 8-ми этажки. Там будут маленькие квартиры и их будет больше. В наших домах всё на месте.
     
  8. QuoT

    QuoT Well-Known Member

    Как раз это именно наших домов касается:
    9000 гривен за кв.м - это цена за квартир которые находятся в цокольном этаже домов 18/4 (птичка) и 18/5 (П-образный). Просто это не совсем цокольный этаж. Это полноценный этаж с высотой потолков 3 метра и полноценным окном. Разница только в том, что в этих квартирах не будет балконов. Этот дом сдаётся август-сентябрь этого года (2015)
     
    lma нравится это.
  9. skiva

    skiva Well-Known Member

    Тут опять нужен Сергей с разъяснением. )) Но эти квартиры предлагались к продаже с самого старта продаж наших домов.
     
  10. QuoT

    QuoT Well-Known Member

    Да. Как нежилое помещение. А теперь, по ходу, это будут квартиры?!
    И поэтому:
    вопрос А - по чем чердак будет?))))
    вопрос Б - какие теперь у нас номера квартир будут?
     
  11. my-apartment.com.ua

    my-apartment.com.ua Well-Known Member

    Чердак пока не продаётся, а номер квартир на оплаченную площадь не влияет, если что)) А в нижнем этаже (цоколь) будет отдельная нумерация для этажа
     
    Kid_Nice, lma, skiva и ещё 1-му нравится это.
  12. QuoT

    QuoT Well-Known Member

    Спасибо)))
     
  13. Diniska

    Diniska Well-Known Member

    Після здачі будинку то точно треба ЗІБРАТИСЬ......:)
    Но і до здачі можна також зробити і не одну зустріч форумчан (сусідів), можна офіційно можна міні пікнік:beer: (весна за вікном) заодно і познайомитись, на майбутнє знати хто тебе заливати буде або голосно музику слухати ;):) .
    Саме головне можна в живу обговорити різні теми (тому що писаниною багато не напишеш і до кінця свою думку не висловиш), ТЕМ куча починаючи від загально будинкових , прибудинкових закінчуючи порадами один одному хто що хоче собі ставити, де бачив дешевше якісніше.......:super::bravo:
     
    Kid_Nice, skiva, Kv11 и 2 другим нравится это.
  14. Diniska

    Diniska Well-Known Member

    Стосовно корисних для нас тем які вартує обговорити є КУЧА (а ми тратимо свій час на обговорення баранів, кроликів, нумерація квартир - що хтось купляв квартиру тільки заради номера чи 1 чи 4;) ).
    ПРОПОНУЮ !
    Нас багато і ми силаfriends в тому що ми постійно десь їздимо різні буд. супермаркити, магазини з гіпсами, плиткою і так далі, записувати ціни ділитись інфою (типу мої знайомі користувались послугами того чи іншого будівельника, сантехніка буду користуватись і Я його послугами ціни ціни за його роботу такі-то ) і цим ми одне одному багато в чому допоможемо, а може хтось взагалі не має знайомих або де краще хто краще хто дешевше (і піде на вокзал біля метро шукати бо там казали стоять. Стоять но не всі ЧЕСНІ і ВІДПОВІДАЛЬНІ а Ви їм ключі від хати лишаєте під час ремонту і відносно не дешеві буд. матеріали які можна завжди ТЮХНУТИ).
    Ми своєю кількістю можим зробити класний маркетинг (за який беруть гроші ) якісного і недорих відносно ринку робіт, матеріалів.
     
    Kid_Nice, skiva, Kv11 и 2 другим нравится это.
  15. lma

    lma Active Member

    Ну тебе "прорвало"!))))) підтримую!!!!!
     
  16. Diniska

    Diniska Well-Known Member

    Значить Тему :теплі підлоги обговорили всьо гарно локанічно, Сергій дав гарні відповідь стосовно цін за роботи і матеріали (А там кожен сам собі вирішує яку,скільки стелити).
    Стосовно Електрики хочу добавити, на кожну квартиру подається силовий ВВІД з розрахунку на одну Фазу (по нормі) 5кВ точніше 5625Вт ; Я взнавав особисто....
    Для чого я це написав щоб ви завчасно розраховували свої електро пристрої які ви плануєте в себе ставити (на кожному пристрої написано його номінальне споживання в Вт, математика проста сумуйте, але це при умові що ви включите всі прстрої одночасно). Я вказував Одна фаза щоб ви враховували особливо може хтось захочить електродушовку а вони є 3-ох фазні підключити то її можна працювати буде НО чуть некоректно....
    Хочу підняти теми такі як може ще рано але їх треба обговорювати :
    1. С/Т слабо точка (Інтернет, ТВ, Телефон)
    -Які з цих комунікацій входять в загальний пакет наших інвестицій що ви прокладаєте до квартир щось планували чи може вже з кимось домовлялись?
    2. Питання до Сергія і більш до ВАС мої нові сусідиstesn9us
    ДОМОФОН + комунікації до нього і до квартир вони вкладені в бюджет наших інвестицій ?
    Якщо так то тоді тему можна закривати, якщо ні то тоді тему пропоную підняти всім нам це вирішити.
    Обгрунтую: Всі знають що таке домофон (віддалений дзвінок, може бути просто голосовий або відео хтось вам позвонив і ви будучи дома бачите хто прийшов, в першу чергу безпека вашого, нашого підїзда де можна спокійніше залишити каляску, велосипед).
    Якщо забудовник не вкладав це в бюджет будови то вартує нам задуматись щоб найняти нам або попросити забудовника щоб вони найняли якусь організацію яка провелаб ці роботи звичайно за окремі хошти. Тим більше головне що комунікації які завчасно заплановані і прокладені що можем мати потім колись коли ми туди вїдемо виникне питання (якщо виникне) і ми отримуємо класичні старі піїзди де дроти йдуть по стінах прибиті хомутами, висять як гірлянди новорічніtiho-wa підніміть голову в тих будинках де живете (жмут дротів інтернет, телефонія, домофон, телебачення КРАСОТА) нащо плодити паутини потім якщо можна на етамі штукатурки зробити прокладку під нею мається наувазі по підїздах а в квартирах щоб тільки кінці хвости виходили А там вже всеодно ремонт підшрабив і провів куди захотів. А підїз забудовник зробить помалює і що потім бити .......:negative: .
    Домофонні лінії питання ціни має бути не вилика якщо розбити на підїзд, ГОЛОВНЕ прокласти кабилі від кожної квартири до домофона. Маєм ціна недорогого кабелю + монтаж. І всьо більше нічого а кукляти домофони, трубки то всьо можна потім індивідуально хто який захоче купить білий, синій, сірий.
     
    Kid_Nice, skiva, yyaalloo и ещё 1-му нравится это.
  17. Нюра

    Нюра Member

    Доброго вечора, підтримую повністю, для багатьох - це перший ремонт в новобудові, тому дуже багато питань,
    А Ви, Diniska, з якого дому? Дякую.
     
  18. Diniska

    Diniska Well-Known Member

    18/4
     
  19. skiva

    skiva Well-Known Member

    Diniska дело говорит. А то мы тут кипишь развели, а существенные вопросы не поднимаем. ждем до сдачи дома :build:


    Кстати, относительно обустройства санузлов, в ОП мне говорили, что у них будут контакты по прямым поставкам ванн и наверное другой сантехники и вроде цены дешевле чем в Епицентре. Планирую лично уточнять чуть позже для себя в ОП.


    Хотела закинуть ссылки на сайты черных списков прорабов и строительных бригад, оказалось их не мало. Не буду засорять ветку, предлагаю проверять в таких списках нужную инфу по надобности.
     
    Последнее редактирование модератором: 28 апр 2015
    Diniska и lma нравится это.
  20. Шановні сусіди, я би замість маркетингу будмагазинів запропонував би інше: усі будуть робити ремонти і наймати якісь бригади. Ми могли б домовитись і найняти одну бригаду на всі квартири і на обємі отримати від тієї бригади значні знижки за роботу.
     

Поделиться этой страницей