ЖК Country House c. Гора Бориспольский р-н

Тема в разделе "Бориспольский район", создана пользователем alla_zv, 21 сен 2012.

1. Миша Т

Миша Т New Member

+1:)))
    Лично я ничего с КХ не подписывал.
    Пока просто не вижу в этом смысла, т.к. нет запуска коммуникаций

2. Мики 123

Мики 123 New Member

Потому ребята и не надо подписывать,тариф 6 грн за метр это много,за парковку нет смысла платить,потому что земля наша,КХ-2 это организация которая предоставляет услуги,потому часть пунктов вообще не может быть в договоре услуг,например что имеет фирма по предоставлении услуг до перепланировки квартиры и там есть много лишних пунктов

3. Region

Region Member

Так вот,я предлагаю вместе поехать и переделать их же договор, под нас обычных смертных...

4. Миша Т

Миша Т New Member

Я поддерживаю.
    Нам нужно собираться и понимать кто и за что несёт ответственность и как/на что можем влиять.
    Предлагаю в ближайшую субботу или пятниц.
    Кто за?

Region и aleksO нравится это.
  5. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Олеже, так дайте якусь конкретику і тоді можливо хтось змінить свою думку! Я не проти при
    Ага... На Великдень?! Серйозно?
    Вибачте, хлопці, але я не можу зрозуміти. Ну я може і не відношуся до "розумних людей" як тут писали, тож поясніть "тупому" на підставі якого закону регулюється наша нинішня проблема, і які його положення дозволяють впливати на ситуацію. Хоча на форумі це нереально описати. Але мене ж слухати не треба, то я б вас послухав з задоволенням.

6. Миша Т

Миша Т New Member

Мда... что-то с датой я погоречился:)
    Вот например ссылка на закон
    zakon4.rada.gov.ua/laws/show/461-2011-п
    Есть и закон о предоставления услуг ЖКХ

7. Славік.

Славік. New Member

Мені сказали що, і по 4 секції можливо після 20.04.

8. Country House

Country House Active Member

Объявление-2.jpg

Миша Т нравится это.
  9. Миша Т

Миша Т New Member

:) дежавю

Славик, если у вас есть свидетельство о правах собственности, то вам ни кто не может отказать в выдаче ключей. Другой вопрос,а зачем если нет света и воды.
    КХ, что скажете о сроках?:)))

Последнее редактирование модератором: 13 апр 2015
  10. Славік.

Славік. New Member

Ключі в будівельників Укрбуду. То я так розумію вони там ще працюють. А по поводу терміну, то дай бог щоб в травні здали, бо на прикладі "Елітацентрів" люди до сих пір без ключів. Так що в нас ще добре. КХ також працює, так ну є бока. Ну коли будем жити от тоді уже все буде по іншому. "Москва "не день будувалась.

Юрій 17 нравится это.
  11. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

У нашій квартирі ще й будівельники живуть. То що ж мені їх виганяти?! А хто ж комплекс добудує?! :)
    Дочекаємося вже пару тижнів, головне щоб вдало все.

12. Миша Т

Миша Т New Member

Блин,вот теперь я понимаю почему МММ в 90-х имела успех...
    Нужно срочно открывать кооператив:)

13. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

І що ж наштовхує на подібні думки?!

14. Миша Т

Миша Т New Member

Ваше желание отдать денеги, надеяться и ждать:)
    Или это риторический вопрос?

15. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Що ж Ви такий розумний, обізнаний, з загостреним почуттям справедливості... купили квартиру в даному ЖК, знаючи про проблеми? Вам не здається дивним дана ситуація? Мене виправдовує незнання ситуації (адже я понадіявся на те, що за три роки незаконну забудову закрилиб і МО не малоб з нею справ), але як Ви втрапили в таку халепу?! А Ви ще не віддали гроші? Тоді що Ви тут пишите,- може варто не ризикувати і купити квартиру в іншому місці? І я не "надіюся і жду", а довірився людям (дав їм шанс, так би мовити, довести обіцяне до кінця),- це різні речі.
    Так. Це було реторичне запитання.

Давайте конкретніше, це я до всіх хто глибоко незадоволений, нормальне, зрозуміле , послідовне рішення проблеми! А не словесну массу незадоволення!
    Всі типу такі розумні, інших тупими обзивають (причому іноді буквально навіть, а не завуальовано), а самі нічого не пропонують взамін!
    Ви думаєте я пісяю окропом від радості при словах УкрБУД і КХ?! Не правда це! Але й судити покищо мені немає на яких підставах. Затримка удівництва менене стосувалося і спільних проблем з КХ не вирішував! МАю право на власну думку! Може колись і пожалкую, що вас не підтримав. Але наразі не бачу сенсу.

Що зробити??? Припустимо "КХ і к" зараз просто йдуть. Що далі?! Що ви будите робити, як налагоджувати життя комплексу?! Покините роботу і будите займатися особисто? Безкоштовно? Кваліфікації у всіх питаннях вистачить? Чи шукатимите нову фірму, а доти що? І яка буде та нова обслуговуюча компанія? Чесна? Прозора? Працюватиме за грошІ?! А що нове керівництво знатиме про ньюанси будинків (до що не так і які особливості і т.д., де тонко, де з запасом)? Хочете по закону все, Европа, зміна країни,- та по закону... Ви впевнені. що дійсно хочете, щоб все там було по закону? Перейдіть на початок форуму.
    Та будьте реалістами!!!

Радите тут кого слухати а кого ні, КХ такий-сякий і т.д. А ЩО ВИ КОНКРЕТНО ЗАПРОПОНУВАЛИ???!!!
    Де ви були під час зборів?! Чи були, але не могли нічого сказати?! Бо я реально не чув жодної толкової, обоснованої, розривної промови в бік КХ!

У Києві ось уже анонсують подорожчання води на 30% ви в курсі? До 10грн за куб холодної! І її ж і водою не назвеш! І т.д. Як почнете копати то самі загнете ще більшу суму за ослуговування! Або буде срач і роздовбач скрізь і т.п. На словах все завжди просто, і кожен вважає себе стратегом і не кажи і гоп і т.д.

Я не проти конструктивного, продуманого вдосконалення роботи кооперативу, я не проти прозорості, але ваші ці діалоги на даному форумі (а іноді і монологи) НЕ ДАЮТЬ РЕЗУЛЬТАТУ!!!

Були б дійсно такими розумними, то зібрались втіхаря, пішлиб на консультацію до юристів, продумали план змін, домовилися б з конкретними виконавцями і на чергових зборах запропонували б готову концепцію! з бізнес-планом(якщо це можна так назвати) з конкретними переконливими цифрами і всі б встали на ваш бік!
    А так... просто балаган. Що там, що тут. От тому і не підтримують вас так активно, як хотілося б.

Машка нравится это.
  16. zahodi

zahodi New Member

Доброе утро)
    Сегодня пытался зарегиться на официальном форуме КХ, пока безрезультатно. Звонил на офис КХ, они пока информацией не владеют. Говорят лучше завтра, чем сегодня)

17. Почти совсем согласен. Просто у Вас нет стратегии в разъяснении Ваших планов жильцам
    , многим не понятно откуда что берется в этих планах и куда исчезает. Почему бы КХ не сделать собрания регулярными каждые 2 недели в офисе на стройке (пока городок не заселится)...

18. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Так у мене "якихось таких" планів і немає, просто планую жити в містечку :)
    Я не маю відношення до КХ. Лише коментую ситуацію і власну думку.
    Чи може запитання не до мене? :)

19. Так и есть не к Вам!

20. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Ок! Вдалого дня! :)

Поделиться этой страницей