Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Zheka

Zheka Well-Known Member

Хорош из меня мажора делать! :) Я сейчас вообще официально безработный,между прочим! :)
    И денюжки я считаю, как все, нахожусь в режиме борьбы с "гуляй, купечество". Всем тяжело, но нельзя ж так заморачиваться!

А еще кто то планировал на юристов сбрасываться... Может недовольные хоть пол тарифа платить смогут? Автолюбители с коэффициентом 1,5 компенсируют.

Последнее редактирование модератором: 12 апр 2015
  2. Vredinka

Vredinka Well-Known Member

Я тоже за других платить не собираюсь! Хочешь компенсируй! Вообще предлагаю пешеходам брелки, водителям пульт купить и все или бабку с пультом посадить, может даже из наших пенсионеров подработать хочет

Мимо бабки и мышь не проскочит, вахтерши в моем общежитии это доказывают

Последнее редактирование модератором: 12 апр 2015
  3. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Добудують новий будинок ,розшириться територія ,добавлять ще одну камеру і охоронника,і скаруть ; треба піднімати тариф за охорону .А якщо по 1 за метр ,то доплюсували будинок з його квадратурою ,і мають додаткові кошти на розширення охорони.А по поводу Троєщини,то"чисто нетам де не прибирають,а чисто там де не смітять" ,треба починати з себе.Мусор під підїзди нам не приносять з села,і недопалки також,і не паркуються під двері також з села, чи з Києва, це все робить наша місцева "еліта".

Owner_157, M@X, Victor и 2 другим нравится это.
  4. Клім71

Клім71 Well-Known Member

2. В разі необхідності (звернення працівників “ЖЕКа” або прояви протиправної поведінки з боку жителів та громадян) діяти в порядку і в межах, встановлених Законом України “Про охоронну діяльність ”, з метою припинення таких дій та недопущення нанесення шкоди здоров’ю працівників “ЖЕКа” та його майну.Так буде більш зрозуміло.Так як замовник ЖЕК.

Klariss и alex.jf нравится это.
  5. Александр_1963

Александр_1963 Well-Known Member

Мое мнение должно быть написано так :
    Комплекс заходів, що виконуються службою охорони "Софія Київська":
    1. Цілодобове патрулювання території житлового комплексу;
    2. Цілодобове відеоспостереження всієї території житлового комплексу в режимі реального часу;
    3. Попередження правопорушень, які визначені законодавством України та Правилами проживання в ЖК "Софія";
    4. Виїзд на виклики мешканців для реагування на правопорушення;
    5. Взаємодія із патрулями міліції та дільничним міліціонером для юридичного оформлення правопорушень;
    6. Надання відеоархіву мешканцям для виявлення та аналізу правопорушень.
    Персонал служби охорони "Софія Київська" під час виконання функціональних обов'язків має право:
    1. Вимагати від осіб припинення протиправних дій, дотримання законності та правопорядку;
    2. Протидіяти правопорушникам і негайно повідомляти органи внутрішніх справ про вчинення цими особами кримінального або адміністративного правопорушення;
    3. Застосовувати заходи фізичного впливу та спеціальні засоби для попередження правопорушень;
    4. Проводити відкриту відео- та фотозйомку подій як допоміжний засіб запобігання протиправним діям з обов'язковим оприлюдненням на об'єкті, що охороняється, інформації про здійснення таких заходів;
    5. Припиняти, шляхом здійснення заходів реагування, правопорушення проти власності об'єкту охорони та фізичних осіб.

правила

Вложения:

Последнее редактирование модератором: 13 апр 2015
    Igor777 нравится это.
  6. A&L

A&L Member

Доброго дня сусіди! Щодо оплати за отримання охорони у мене таке бачення:

- я не згодний з тим що, сума оплати повинна визначатися з площі квартири, вона повинна виходити від кількості бажаючих на даний вид послуги;

- нам охорона потрібна виключно для здійснення пропускного режиму на наш ЖК;

- за даний час (і в подальшому мабуть також) ми користуємося одними воротами (одним постом охорони), чому ми повинні платити за другий пост охорони який веде на буд майданчик – нехай за нього платить забудовник, або взагалі заглушити той прохід і тоді відпаде необхідність в його утриманні;

- якщо я є власником трикімнатної квартири то це ще не обов’язково що у мене дохід більший ніж у власника однокімнатної;

- я плачу за комунальні послуги згідно своєї площі, і для мене цього достатньо з головою;

- охорона якщо колись і буде здійснювати охорону безпосередньо моєї квартири, то вона буде здійснювати нагляд за моїми вхідними дверима а вони як в одно, двох так і трьох кімнатних мають одну площу приблизно два м2;

- охорона не є обов’язковим видом послуг і під субсидію не підпадає;

- коли я ставив домофон то та організація з якою я укладав договір не вимагала від мене щоб я платив за його утримання втричі більше тому що нібито я мешкаю у три кімнатній квартирі;

- в об’єктивності щодо голосування по даному питанню не бачу тому, що в нашому ЖК однокімнатних квартир більша кількість ніж кімнатних;

- тому якщо розрахунок буде визначатися від площі житла договір підписувати не буду і відповідно сплачувати також.

Klariss, Vitos_i_k, Katerina13 и 4 другим нравится это.
  7. Клім71

Клім71 Well-Known Member

ч
    На квартиру хватило ,а на комуналку ні.Міняйте на одноеімнатну,і ноу проблем.Це те саме,що купити Lexus 670, і на АЗС плакати ,що немає грошей на бензин.

Последнее редактирование: 5 апр 2015
    Vredinka и Melluni нравится это.
  8. vlasya

vlasya Well-Known Member

мне кажется, что пора уже продводить итоги по поводу охраны..

9. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

Ось і почалось)

- стосовно необ’єктивності в голосувані лише через те, що однокімнатних більше, це логічно – ЖК у нас економ класу, це видно і по якості комунікацій, кривизні стін і т.д.

- квартплата розраховується виходячи з площі квартири тому, що загальна частка власника, наприклад, трьохкімнатної квартири, в цілому більша, проте, прибирання території тощо – однакове для всіх і його рахують пропорційно частці власності.

- особисто мені, не принципово, буде у нас охорона чи ні. Якщо хтось буде себе неадекватно вести на території комплексу – я вийду з квартири і спробую пояснити, що так не потрібно себе поводитись.

- проте, є люди, для яких наявність охорони принципова – без проблем, тут потрібно шукати спільну мову, але ніхто і нікого не змусить платити за охорону – послуга не є обв`язковою.

- ціна у 85 грн мене не влаштовує.Але, готовий розглянути варіант 1 грн за м.кв. (моє бачення теж є вище).

- якщо ми будемо зараз гиркатись одне з одним – а в мене трикімнатна я не хочу платити за м.кв чи ще щось – то нах знімаємо це питання. Відмовляємось від охорони і займаємось більш нагальними речами – гаряча вода і котельня.

Owner_157, УКСУС и Zheka нравится это.
  10. A&L

A&L Member

На комуналку хватає також. Я за охорону яка до неї не відноситься.

Klariss, Вітуся и Marriya нравится это.
  11. Nelson

Nelson Active Member

Лучшие итоги это результаты голосования. Так как в них сейчас принимает мало людей, то и результат нереально считать справедливым. Предлагаю пойти по принцыпу как делал ЖЕК. Узнаем в ЖЕК телефоны всех жильцов нашего ЖК. Сообщаем им о голосовании по услугам. Оговариваем время на принятие решения. Например 3 дня. Голосуем. По результатам голосования принимаем решение.

Гарячою воду і котельнями вже займаються. Про це викладений протокол.

Owner_157 нравится это.
  12. irri_79

irri_79 Well-Known Member

[QUOTE="Гарячою воду і котельнями вже займаються. Про це викладений протокол.[/QUOTE]

Так у ЖЕКа странный способ заниматься -- просто предложить отключить горячую воду

Marriya нравится это.
  13. Marriya

Marriya Active Member

Полностью согласна. Подписывать договор по охране в зависимости от площади квартиры и платить в таком случае за охрану не буду. Задолженности по коммунальным услугам не имею, не смотря на то, что услуги не соответствуют их тарифам, а то и вовсе отсутствуют.

Klariss нравится это.
  14. УКСУС

УКСУС Active Member

Скажите пожалуйста, сколько актов- претензий по поводу несоответствия услуг вы составили и направили в ЖЭК?

Victor и alex.jf нравится это.
  15. Zheka

Zheka Well-Known Member

Да не, тут кворум не наберётся... Ни по каким вопросам. Пустой трёп.

Обидно за тех людей,которые верили в реальность затеи и имели светлые мысли. Старались, время тратили. Всё зря.

16. Александр_1963

Уважаемые владельцы 2-3 комнатных квартир ! Давайте на миг допустим, что охрана стоит 85 грн с квартиры, мы живем в домах, где создано ОСББ, и не ЖЭК и застройщик решает все вопросы, а мы и только мы. Что получается в этом случае ? У вас квартиры по 80-100 квадратов, и вы платите по 1 грн за квадрат, а у людей живущих в 1-ах по 2 грн. за квадрат. Вы считаете это справедливым ? Теперь дальше. Привожу пример нашего города. В доме, где не было ни охраны, ни домофона, полностью сняли весь металл с лифта. Лифт восстановлению не подлежит, стоимость нового лифта на кого положить ? Вот вы тут пишите, что у нас все хорошо, а вы не задумаетесь, что это ПОКА все хорошо ???????????? И уж если мы хотим, чтобы и дальше было все хорошо, за это надо платить !

Sasha.m119, Victor, Vredinka и 2 другим нравится это.
  17. Zheka

Zheka Well-Known Member

Обидно за тех людей,которые верили в реальность затеи и имели светлые мысли. Старались, время тратили
    Саня, тебе сейчас напишут, что лифты в безопасности,так как все дружно платят за домофоны :) А если с ними что то случится - то это проблемы ЖЭКа, мы ж им за обслуживание лифтов платим :)

Vredinka нравится это.
  18. Александр_1963

Ну конечно, сломали лавочки, вырвали тую, сняли оборудование с лифта, все должен платить ЖЭК, а задумайтесь из каких средств ???? Из 4 грн за квадрат ???? Мария, вы написали. что ЖЭК не оказывает вам услуг, т.е. дворник не убирает возле вашего дома, у вас не работает лифт, у вас нет воды, у вас обписаны стены дома и подъезда ? Я согласен, что ЖЭК не работает на все 100 процентов, и постоянно пишу об этом, но все таки что-то он делает, плохо, но делает.

А вот для того, чтобы он оказывал свои услуги хорошо, и нужны мы, жители нашего ЖК. Сейчас проделана, поверьте, огромная работа, действительно потрачено много времени и, кстати, и денег тоже, бензин щас дорогой, да и сил, а где конструктив, не хочу, не буду, честное слово, как маленькие дети !

Igor777, Businka_V, Sasha.m119 и 7 другим нравится это.
  19. CATIP

CATIP Member

Читаю-читаю, третий день читаю... не отписывался... Становиться печально(( Каждый тянет одеяло на себя )))))))) У кого нет машины кричит что б платили у кого есть машина... у кого 2-3 комнатные квартиры пишут что плотим стандартную цифру а не от квадрата.... )) и все заходит в тупик.... начнем по пунктам....
    1) Охрана не отвечает за охрану авто... какого чёрта в ЖК где Я покупал кв. м. я должен плотить за которое не отвечают....??? Мы плотили и покупали продукт м.кв. а не парко место во дворе!!!
    2) Ув. жильцы кто живет в 2-3комнатной квартире... покупая квартиру Вы понимали что услуги у Вас будут ДОРОЖЕ чем в однокомнатной... почему сейчас вопрос в 40грн так Вас беспокоит??))) Вы купили дороже продукт который в обслуживании у Вас получается дороже... все просто! Тем более если у Вас квартира не больше 85м.кв. вы больше плотить и не будите!
    3) Вопрос который действительно должен был бы всех тревожить это отопление в квартире и горячая вода... Для того что б жить КОМФОРТНО.... НО его никто не обсуждает ))))))) все обсуждают вопрос в 85грн... и тратить нервы не только себе а и всем остальным.... Всем сейчас комфортно у себя в доме???

Victor, M@X, Vredinka и 3 другим нравится это.
  20. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Мені наш форум нагадує "Однокласники",задрало ,я вихожу з форуму,кому потрібно,мої телефони і почту знає.Пока.Актив на мене може розраховувати.

alex.jf и Zheka нравится это.

Поделиться этой страницей