ЖК Пионерский Квартал, г.Вишневое, ул.Ватутина 25

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем skvarnik, 24 дек 2014.

1. denisdnu

denisdnu Active Member

если я правильно понимаю, то так строят кирпичные дома( как первые девятиэтажки), а наш дом монолитный, поэтому используется только красный кирпич. сравните девятиэтажку на богдана хмельницкого 59 ( например) и на ватутина. разница сразу видна.

Молния и Happy Morning нравится это.
  2. JUDGE DREDD

JUDGE DREDD Active Member

Я мав на увазі загальні принципи...
    Проект будинку зовсім інший.... У нас, судячи з тих же фото. основна конструкція (витримує основне навантаження) - монолітний бетон, а перегородки - з цегли...

Молния и denisdnu нравится это.
  3. Женя115

Женя115 Active Member

У нас 2й поверх, то балкон цегляий, а на візуаліаціі були всюду металеві балкони, мабуть тільки 2й поверх буде такий, а всі інші металеві.

4. ulka

ulka New Member

3 секція. До речі, щодо власності Вам щось відомо, ви піднімали це питання? Проїздили сьогодні повз будинок близько 9 вечора і можу сказати наступне: 5 секція вже 9 поверх вигнали, 3 секція-4 поверх . На будівництві нікого звісно вже не було, але що саме цікаве )))))) в Акварелях висіла люлька з робітниками і лампою, і вони поночі штукатурили фасад. Я можу тільки уявити яка в Акварелях якість ремонтно-будівних робіт )))

Последнее редактирование: 4 апр 2015
    Молния нравится это.
  5. tapo

tapo Active Member

На в1зуал1зац11 скр1зь металев1 реш1тки, а як заложили 2поверх цеглою, зрад1ла.я думаю що вс1 балкони будуть од на ков1, раз почали закладати,так1 й будуть!

Б1ля мого дому поруч будують 2 таких будиночка столичн1 каштани, зам1сть перил металев1 реш1тки, д1ряхи м1ж ними сантиметр1в по 40-50, н1чим взагал1 не заклали.

Последнее редактирование модератором: 11 апр 2015
  6. Happy Morning

Happy Morning Active Member

Капець....
    Раніше, коли я заключав договір - план був інший. Там цегляні балкони були.

7. JUDGE DREDD

Давайте не будемо робити передчасні висновки і обговорювати те, чого нема....
    В будь-якому варіанті вихід знайти можна буде... Колись в тому ж Інтернеті бачив відео зведення перегородок на балконах такого типу, так що решітки - не проблема ;)

8. Женя115

Женя115 Active Member

Та взагалі такі балкони розраховані на металопластікове застікленіе. Його буде дорожче за склити, але в цьому є і свої плюси.

9. Happy Morning

Happy Morning Active Member

На Ватутіна 25 на балконах вище 2-го поверху будуть металеві балкони. В відділі продажу підтвердили.

Asole нравится это.
  10. JUDGE DREDD

Так в проекті теж так....
    Сподіваюся вдасться домовитися про якусь загальну ідею засклення, щоб не перетворити будинок після здачі на посміховисько "моя хата з краю" :)

Asole, Молния и Happy Morning нравится это.
  11. Молния

Молния Member

Будет очень красиво, большие окна это всегда красиво!

12. Женя115

Женя115 Active Member

Хтось звернув увагу ,що на новій візуалізаціі наш будинок 10 поверховий? 795.a13c3d4b211ed4243bd408ddbdfec322.jpg

13. Молния

Молния Member

Вообще супер, красотища! Значит те, кто брал со скидкой на последнем этаже, будут на на последнем. Может они продаваться будут, как в БХ57?

14. AleksandrSan

AleksandrSan New Member

це ж, по ідеї, має бути технічний поверх.

Happy Morning нравится это.
  15. Asole

Asole Active Member

Когда мы покупали квартиру, я наоборот хотела, чтобы балконы были решетки. Я мечтаю о витражных окнах на балконе. Скажите, кто знает, а можно будет в будущем застеклить балкон от потолка до самого низа? Это разрешается?

Молния и Lola нравится это.
  16. Lola

Lola Member

А кто может Вам запретить делать в вашей квартире то, что Вы хотите (если это не предусмотрено законодательством)?! Это же не памятник архитектуры.

17. JUDGE DREDD

Пам'ятаю, як колись у нас у ліфті висів плакат від якоїсь партії у Київраду де ЧІТКО було зазначено що фасад будинку не належить мешканцям, а є місцем загального користування.... :hello:

Думаю можна буде.... Наскільки мені відомо усі проекти (щоб було гарно) краще погоджувати з ЖЕКом - все ж таки він є комунальним регулятором нашого містечка і може надати якесь загальне рішення....
    Особисто я думаю робити саме так, щоб не гадити фасад будинку. Та і вимоги демократичні (дізнавався у ЖЕКу по інших 9-типоверхівках) - білий колір створок, без виносу і певна ширина створки.... Які заглушувати а які склити - вибираємо самі... :)

КРРРУТТТЯЯКККК!!! :bravo::beer:yr9:beer::bravo:

Последнее редактирование модератором: 14 апр 2015
    Asole и Молния нравится это.
  18. malik

malik Active Member

upload_2015-4-6_14-15-25.png

Прикольні ромашки на площадці.

Последнее редактирование модератором: 14 апр 2015
  19. dar`ya

dar`ya Active Member

Ой так хочется что б было так как на картинке:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Молния нравится это.
  20. Lola

Lola Member

Согласна, есть такие случаи, но на сколько мне известно это касается старых домов, может и Ваш такой был? Уже, даже интересно стало...

Поделиться этой страницей