ЖК Пионерский квартал. ВТОРАЯ, ДЕВЯТИЭТАЖНАЯ часть комплекса

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем Revis, 29 авг 2013.

1. Насташка

Насташка Well-Known Member

у вас с з/п снимают военый сбор, типа в фонд армии. так было до января 15. с января 15 военый сбор снимают не только с з/п а с всего где платят ндфл. мы его платим и соотвествено надо платить военый сбор, но если только не отменят. этот налог был типа времено. но в нашей стране нет нечего временого чем постояного

tashka2000 нравится это.
  2. Elpis

Elpis Well-Known Member

Хочу я подивитись на ці "какие-то нормы" про фасад і особливо коли ВСІ 108 квартир засклять балкон однаково! :bravo:

pioneer i ko нравится это.
  3. NBK

NBK Active Member

Хорошо, а если я захочу сделать витраж на лоджии? Другой захочет с глухими окнами, третий с ламинированного алюм. профиля, четвертый из "цінних порід дерева", пятый просто из стального уголка, шестой оставит без остекления, и т.д. Тогда наш домик станет похож на китайские клетки для попугайчиков!!! :eek::eek::confused::confused:

joke и Молния нравится это.
  4. malik

malik Active Member

5. Elpis

Elpis Well-Known Member

взагалі не бачу предмету розмови-це моя власна справа як склити балкон і саме так як нам зручно))) чи в когось просто є знайома компанія зі встановлення вікон, яка хоче підзаробити добренько? чи ми тепер у своїх власних (!) квартирах ще якісь маємо вирішувати питання типу - покласти однакову плитку у ванні чи поставити всім однакові двері вхідні в квартиру?

Да вставте вітражі, викладайте мозаїку - мені буде все одно. Головне не те, що ззовні, а те, що всередині))) Як то кажуть - Лишь бы человек был хороший!

Последнее редактирование модератором: 10 апр 2015
    23/76, Sergei82, Като и 4 другим нравится это.
  6. chilingiri

chilingiri Active Member

ну не скажите, внешний вид здания имеет значения, а уж внутри кто что хочет, тот то и делает. У меня знакомые в Америке получили штраф за то, что они свой забор вовремя не покрасили, который еще имел вроде неплохой вид, по нашим меркам. А у нас - мой забор, пусть хоть обшарпанный стоит, кому какая разница...

joke, Молния, Atlantis_gate и ещё 1-му нравится это.
  7. Revis

Revis Well-Known Member

Зовнішній вигляд обов'язково повинен витримуватись, але це не повинно ставати перед нами в ультимативному вигляді від ЖЕКа. Це повинні вирішувати інвестори, а в майбутньому мешканці ПК.

На рахунок "не знання чогось, і не зняття відповідальності". По-перше, ЖЕК не законотворчий орган. По-друге, в жодному варіанті договору я не застрічав такої умови.

По 5-ти поверхівках вже видно як виконуються правила від ЖЕКа - вікна, ґрати (до-речі, чому про них нічого не говорять?), кондиціонери...

Sergei82, Atlantis_gate, pioneer i ko и ещё 1-му нравится это.
  8. Гала14

Гала14 Active Member

Наверное, все хорошо в меру. Делать рамы балкона цветными, конечно, не нужно. Расширять территорию балкона за счет спецконструкций, выдвигая остекление вперед тоже неправильно - эти 10 см ничего не дадут, кроме самоутверждения. А вот мелкие детали значения, как мне кажется, не имеют. Если кто-то сделает одну стену глухой или, к примеру, установит лишнюю створку или форточку, то экстерьер дома не пострадает.

23/76, Untari, Mozart и 5 другим нравится это.
  9. Elpis

Elpis Well-Known Member

Ми не в Америці! Ми в Україні. Це залежить від самосвідомості і те чи вас влаштовую, що вас оточує.

І давайте питання по зовнішньому вигляду будинку не доводити до абсурду.

Последнее редактирование модератором: 11 апр 2015
    23/76, Sergei82, Насташка и ещё 1-му нравится это.
  10. pioneer i ko

pioneer i ko Well-Known Member

друзі!
    от я дивлюсь на ваші тексти і не розумію - що за агресії, нападки та спроби поділити шкіру невбитого оленя?

наскільки я пам"ятаю - у ПК про фасади говорилось лише те, щоб кондиціонери узгоджувались із ЖЕКом, і то для того, щоб стояли вони строго в ряд по кожному поверсі. тарілки супутникові - і так здається заборонено самостійно встановлювати (точно не знаю).

ну а щодо вікон - тут вже звиняйте - мови не було. і тому кожен буде вирішувати у особистому порядку які саме вікна і у якому форматі ставити, в залежності від бажань та можливостей. і ще ніхто не знає - чиї вікна будуть портити зовнішній вигляд - ваші прості білі, чи сусіда з мозаїкою, а може й навпаки - мозаїка буде покращувати вигляд - це все відносно. а ще звісно будуть квартири, де бакони не засклені будуть - будете заставляти засклити?
    думаю ні. тому давайте не піднімати лишній галас про те, що не варте такої особливої уваги.
    краще думати про те, що б більшість сусідів здружилась між собою. а для цього треба розуміння та повага один до одного.
    особисто мене ніхто не заставить ставити, наприклад два вікна, що відкриваються, якщо я хочу чотири, як приклад звісно. чи навпаки.

p.s. щодо Америки і забору: очевидно там є відповідні закони такі. але у нашій країні краще згадувати інші країни - наприклад Сингапур, у якому за пльовок на землю та викинутий не в урну бичок. або куріння у громадському місці - там за це впаяють по саме німагу.

p.s.2: всім гарного завершення робочого тижня

23/76, Sergei82, Revis и 4 другим нравится это.
  11. chilingiri

chilingiri Active Member

Нам говорили и насчет кондиционеров, и насчет застекления, чтобы было приблизительно в одном стиле, чтобы не портить фасад.

p.s. я тоже за хорошие и дружеские отношения между соседями! Мне кажется агрессии тут и не было, просто небольшая дискуссия ))

Молния и Иринка и Димка нравится это.
  12. pioneer i ko

pioneer i ko Well-Known Member

можливо щось і казалось, але поняття "в одному стилі" дуже відносне. і хто цей стиль має встановлювати? хто буде вирішувати який стиль мені підійде, а який вам? - такі речі повинні були прописані на стадії підписання догоовру. якщо не підписано - то все що стосується балкону моєї квартири - залежить лише мене. десь так. а як вже я буду себе вести по відношенню до сусідів - залежить від моїх внутрішніх переконань.

Revis и Atlantis_gate нравится это.
  13. Ivan.Matvienko

Ivan.Matvienko Active Member

Поддерживаю Ваш предыдущий пост "давайте не делить не убитого оленя", сейчас главное - чтобы дома сдали и мы все заселились. А договор с застройщиком здесь не причем, все равно он (договор) заканчивается в момент подписания основного договора и переоформления на инвестора права собственности. Поэтому это - вопросы к ЖЭКу.

14. Молния

Молния Member

Почему чушь? Нашла в интернете, может его еще отменят:
    Тимчасово, до набрання чинності рішенням Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України, встановлюється військовий збір.

Платниками збору є резиденти та нерезиденти.

Ставка збору становить 1,5 відсотка від об'єкта оподаткування.

Об'єктом оподаткування збором є доходи, зокрема у вигляді:

- процентів, дивідендів, роялті та будь-яких інших пасивних (інвестиційних) доходів, сплачених резидентами України;

- доходів від надання резидентам або нерезидентам в оренду;

- доходів від продажу рухомого та нерухомого майна, доходів від відчуження корпоративних прав, цінних паперів, у тому числі акцій українських емітентів;

- доходів, отриманих у вигляді внесків та премій на страхування і перестрахування ризиків на території України;

- доходів страховиків – резидентів;

- інших доходів;

- спадщини, подарунків, виграшів, призів.

15. Иринка и Димка

Иринка и Димка Well-Known Member

Ребята, всем доброго утра!
    Вставлю и свои 5 копеек.
    При покупке квартиры (ноябрь 2013) нам говорили, что кондёры, тарелки и балконы нужно будет согласовывать с Жэком. Чтоб у всех было одинаковое расположение и внешний вид.
    Про балконы говорили, что не обязательно одинаковые деления, но цвет должен быть белый.
    Как показала практика, сэндвичи (заглушки) на балконах допускаются.
    На мой вопрос (как всегда "Баба Яга против!"): "А что если я хочу коричневые?" (Хотя я их вообще не хочуtiho-wa), мне ответили: "Не вопрос! Сделайте двухцветные - с фасада белые, с квартиры - коричневые!"...
    Так в чем вопрос, тогда?

Revis, pioneer i ko и chilingiri нравится это.
  16. Atlantis_gate

Atlantis_gate Well-Known Member

Вообще зажрались. Я лично не буду его платить. С какого бугра я должна финансировать армию?! И так до фига налогов приходится платить.

VOIN и taga нравится это.
  17. Ivan.Matvienko

Ivan.Matvienko Active Member

Я думаю, что застройщик тоже не будет его платить, просто не заключит с Вами основной договор, а перепродаст квартиру

Молния нравится это.
  18. Atlantis_gate

Atlantis_gate Well-Known Member

Как он ее перепродаст? У меня квартира оплачена сразу все 100%

19. Светлана-Z

Светлана-Z Active Member

Не факт , что в Эпицентре сейчас дешевле. Я все стараюсь покупать через интернет-магазина - так мне дешевле и скидку можно попросить.
    Добрый день! Я в чем то с Вами и согласна(на процентов 70%) , но с другой стороны если идет требование, что были одинаковые балконы, почему нам сразу не остеклили? И все были б довольны .

Sergei82 и Atlantis_gate нравится это.
  20. Leyka

Leyka Member

Правильно. Вопросы к ЖЭКу. Наверное, не все обратили внимание, что на официальном сайте застройщика имеется раздел об управляющей компании "Пионер - сервис". В нем, на одой из вкладок, приведены "Правила перебування на ЖК Піонерський квартал". Пункт 1.1 гласит: Суворо заборонено: Самовільне встановлення будь - яких зовнішніх елементів та конструкцій (балконних рам,кондиціонерів, вікон, супутникових антен, рекламних вивісок та стендів тощо) на фасадах будинків та Території комплексу без письмового погодження з директором УК «Піонер Сервіс». Умови встановлення зовнішніх елементів узгоджуються шляхом подачі письмової заяви, у відповідь на яку надається відповідний дозвіл та схема. Далее - тоже много интересного...

joke, Иринка и Димка и Молния нравится это.

Поделиться этой страницей