Вишневый, ул. Октябрьская, "Білоцерківський ДБК"

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем natavit, 23 дек 2013.

1. Aleksandr_

Aleksandr_ Active Member

Как это нет счетчика???? Объясните пожалуйста согласно каких нововведений Облгаз подключил объект без счетчика?

пиратка нравится это.
  2. MicroZora

MicroZora Active Member

на 105 сторінці наводився приклад, коли у лютому-березні 2015 року лічильник встановили за 4,9 тис грн. Нам пропонують більше 7ми. Підтримую пропозицію Sanjk, отримати тех умови, дізнатися у Ресурсозбереження вимоги до лічильника (tigrik казав, що вони хочуть модель Multical 401), дізнатися вимоги до фірми, що забезпечує встановлення.
    Переговори з Ресурсозбереженням бажано вести одній людині від імені усього будинку. Навіть якщо вони нав'яжуть нам своє ПП, слід збити ціну. Хто відчуває в собі сили взятися за це?

Сергій15 нравится это.
  3. Aleksandr_

Aleksandr_ Active Member

Проще зарегистрироваться на сайте УМГ там вводить данные по счетчикам. Я просто пошел в Приват и внес в прошлом месяце 200 грн. и указал в терминале свои показатели (есть отдельный пункт). Посмотрим что пришлют в этом месяце на сайте УМГ проплата высветилась.

4. natavit

natavit Member

Имеется в виду счетчик на отопление на дом. На газ, очевидно, есть. В этом и вся фишка - ресурсозбереження покупает газ по счетчику, а нам отпускает тепло без. Экономия, я думаю, приличная, с учетом того , что батареи еле живы.

Дайте ссылочку на сайт УМГ ,пожайлуста.

Последнее редактирование модератором: 9 апр 2015
  5. Aleksandr_

Aleksandr_ Active Member

Так о чем же я, ВАМ говорю уже несколько страниц! Такое ощущение что смотрят на буквы не вникая в суть сообщения!

6. Makcum

Makcum Active Member

http://www.umg.in.ua/

Данная организация вообще конченая на голову - обратите внимание на колоночку слева - Должники. Это же раскрытие персональных данных:negative:

7. Aleksandr_

Aleksandr_ Active Member

Другой нет! По воде нужно обратить внимание на то, что за горячую Мы плати только как за водоотвод 5,88, подачу и подогрев обеспечивает Русурсозбереження согласно нашего тарифа!

На данном этапе у Нас две беды (мое мнение) это Вытяжка и Неоправданые тарифи на отопление! По поводу вытяжки эсть два варианта: Многочисленные заявления в ЖЭК с указанием необходимости установки флюгера либо скинутся деньгами и самим поставить! Ну согласитесь это важнее зеркала!

Сергій15, Makcum и MicroZora нравится это.
  8. Ilya Dikov

Ilya Dikov New Member

А інші будинки Вишневого,у яких дахові котельні теж обслуговує якесь нав'язане"Ресурсозбереження",чи може організації з кращим сервісом.Повторюсь,ми власники підвалів,котельні і т.ін і вправі винайняти іншу обслуговуючу організацію.

Жорж нравится это.
  9. За горячую воду по счетчику мы должны платить как за холодную. Я это уточняла на Зеленой 2, нам дали не верную информацию.

10. Aleksandr_

Aleksandr_ Active Member

На данном этапе у Нас две беды (мое мнение) это Вытяжка и Неоправданые тарифи на отопление! По поводу вытяжки эсть два варианта: Многочисленные заявления в ЖЭК с указанием необходимости установки флюгера либо скинутся деньгами и самим поставить! Ну согласитесь это важнее зеркала!
    Именно Ресурсозбереження знаю дома и других застройщиков с их обслуживанием! На вопрос почему платите за воздух ответили что им ..... вникать нет желания и времени.

Вы имеете ввиду ту женщину что разносила договора? У меня информация от нее!

11. natavit

natavit Member

[
    Правильно. А за подогрев воды платим ресурсозбереженню вместе с отоплением (одна платежка)

12. Именно та женщина и дала не правильную информацию.

13. Aleksandr_

Aleksandr_ Active Member

Вы имеете ввиду ту женщину что разносила договора? У меня информация от не
    Спасибо за точную информацию! А то я уже подумал что Ресурсозбереження начали включать совесть тем что горячая вода выходила дешевле чем городская) а так наша вода всего на 61 копейку дороже.

14. ЯКУТ

ЯКУТ Active Member

Предлагаю с завтрашнего дня дабы это не выглядела как первоапрельская шутка начать сбор денег на покупку и установку зеркала в лифт!!!
    Желательно указать на бумаге ник, или имя, или № квартиры и сумму!!!
    Сумма 310 грн / 11 человек = 28 грн.
    Если можно без здачи!!!
    Всем небезразличным спасибо.
    Список :
    luliiasha
    MicroZora
    ЯКУТ
    Maykl

AnnetS

erem
    okxi
    Шкода
    Віра Дмитрівна
    Anet23
    Juliva

Последнее редактирование: 5 апр 2015
  15. Ilya Dikov

Ilya Dikov New Member

Я теж за теплолічильники,але потрібно вирахувати скільки Гкал буде показник за місяць і яка температура при цьому буде в квартирі,може хто проживав у БЦ будинку з лічильниками тепла.Будинок у нас теплий.І ще,якщо великий процент мешканців будуть встановлювати лічильники,Кацап нам 100% підніме вартість Гкал,чит.пункт1.3 дог.

16. Жорж

Жорж Well-Known Member

Ilya Dikov, якщо дахова котельня належить мешканцям будинку на правах спільної власності, тоді чому не спробувати контролювати "Ресурсозбереження" шляхом розходу газу? Котельня в будь-якому випадку обладнана лічильником газу, тобто якщо на дворі тепло, то зпрацьовує автоматика, опалення відмикається і газ не використовується. Ідея така, що якщо газу використано меньше, то і платити за опалення треба менше. Це альтернативний варіант встановленню лічильників.

Тут виникає ще одне запитання - якщо котельня належить мешканцям, то яким чином Ресурсозбереження її експлуатує? Хто передав їм її в експлуатацію? Може потрібно вимагати від Ресурсозбереження плати за користування вашим майном?

Сергій15 и DOSMOD нравится это.
  17. MicroZora

MicroZora Active Member

хлопці, лічильник треба встановлювати при любих розкладах і вартості Гкал. В двох квартирах однакового типу може бути 3 батареї, а може бути 5 (кутові квартири). У когось балкон з єднаний з кімнатою, і тепловіддача набагато більша.

щодо встановлення флюгера - я готовий здати гроші. Процедуру збору пропоную проводити за прикладом Якута, після того, як хтось конкретний візметься за організацію процесу.

18. Ilya Dikov

Ilya Dikov New Member

Контроль лічильника на даху нам зараз нічого не дає,так як ми підписали договір,де вказана ціна за опалення метражу квартири.Потрібно було перед цим проводити збори з метою внесення змін до дог.А так як на той час організованості серед мешканців будинку не було,не змогли визначитись щодо створення ОСББ,і вже настали строки опалювального сезону,міськрада провела"чесний"конкурс і підсунула нам "Ресурсозбереження" на їхніх умовах. Згоден,що лічильник однозначно потрібен у кожну квартиру,звісно хто має можливість.

19. Aleksandr_

Aleksandr_ Active Member

Нужно теребить ЖЭК заявлениями на предмет плохой работы вентиляции они обязаны это устранить.

20. sanjk

sanjk Active Member

С дружеского форума автоуа скопирую отличный текст :
    там же узнал и жду ответа почём могут достать счётчик

MicroZora нравится это.

Поделиться этой страницей