А смысл??? Все равно ключи от ящиков они не дают пока договора с жеком нет. А договора нет потому что доков нет... А доков нет потому что... непонятно почему (уже почти год)... Замкнутый круг получается... надеюсь пока.
С 01.04.2015 уже 1-40 http://www.koe.vsei.ua/koe/documents/Taryfy_na_elektroenergiyu_dlya_naselennya_01_04_2015.pdf
Информация для должников: Настоятельно рекомендуем оплатить задолженность за услуги по содержанию домов и придомовых территорий до конца апреля. В противном случае ЖЭК и Застройщик оставляют за собой право приостанавливать любые услуги. Квартиры с задолженностью 5 и более месяцев: Одесская 24 - 15 шт. Одесская 30 - 4 шт.
Уважаемый ЖЭК, попросите застройщика подровнять вьезд на територию городка со стороны 26го дома, а то самосвалами поразбивали.... днищами все цепляют
Шановний Олександр Миколайович! повідомляю Вас що ТОВ "ЖК Молодіжне містечко" беручи оплату за водопостачання та електроенергію надає послуги не належної якості, а саме по водопостачанні - тиск не відповідає п.7.1 ДБН В.2.5-64:2012, і за якого не витримують крани, змішувачі ... практично у всіх сусідів купивши новий кран і редуктор тиску (який ще не встиг встановити) сьогодні о п'ятій годині ранку у мене розірвало подовжувач в гідробоксі і мало не затопило би квартиру хоча уже був випадок у під'їзді де ви б мали відшкодовувати збитки внаслідок надання послуг неналежної якості згідно п 1.3 статті 20 Закону 1875-15- IV від 26.04.2014 по електроенергії також є проблеми договір про надання послуг також не відповідає чинному законодавству України, зокрема п. 14.1 Договору не відповідає п. 2 статті 28 Закону 1875-15- IV від 26.04.2014, тому є не дійсним. Прошу прийняти міри, інакше будемо складати акт-претензію.
А еще меня мучает такой вопрос. Входит ли в плату за обслуживание придомовой территории уборка собачьих экскрементов? Как-то я не замечаю, чтобы газоны убирались.
Ми з Одеської 32 вже 3й раз міняємо крани! Тепер зрозуміла в чому проблема! Спочатку думали, що неякісні крани, купили найдорожчі і вони також потекли! Alex@ndr Дякую Вам за те, що розяснили тепер я знаю чому ламаються крани в квартирі.
Потрібно обов'язково ставити редуктор тиску в квартирі. Якщо зменшити тиск води , то 5 поверху буде її замало.
не спорю редуктор ставити потрібно, тобі тільки вхідній кран і все що до редуктора підлягає регулярній заміні:D а Grizvold на п'ятому проживає (якщо не помиляюсь)а проблеми такі як і на першому норми пишуть для того щоб їх виконували, і виробники тих-же кранів, підлаштовуються під ті ж норми, беручи при цьому певний запас міцності