ЖК Пионерский Квартал, г.Вишневое, ул.Ватутина 25

Discussion in 'ЖК Пионерский квартал' started by skvarnik, Dec 24, 2014.

1. StalkerUA

StalkerUA Member

Коллеги, может у кого-то есть чертежи нашего дома с геометрическими размерами?

2. tapo

tapo Active Member

П1сля того як ми обговорили ск1льки квартир опуст1ло, закрили доступ в1зуал1зац11 планування для мр1йник1в а заодно 1 порожн1х апартамент1в....рад1йте хто встиг скачати... а я ж щодня на не1 дивилася, заходила сюди як додому :(((

3. ulka

ulka New Member

А також і до документації. це мабудь щоб ми не так активно обговорювали призначення землі і в якій вона власності.

4. DeKa

DeKa Member

Сделал себе модель квартиры (стены, окна, дверные проемы) для HomeSweet 3D - буду планировать...
    Больше всего вопросов у меня к кухне. Кому подходит (2-ка в 5 и 6-й секциях) - забирайте. Одна просьба, если что то получится, поделитесь обратно.
    Спасибо.

Attached Files:

5. JUDGE DREDD

JUDGE DREDD Active Member

Така практика у будівництві є.... Думаю з цим проблеми виникнути не повинно :super:

Скоріше б добудували хоча б 6-ту і почали пускати подивитися на планування в реалі! stesn9us

Last edited by a moderator: Apr 6, 2015
    Жужик likes this.
  6. Oleksiy

Oleksiy Member

Я конечно извиняюсь, но может у кого-то есть размеры центральной однушки из 3-й или 1-й секции, очень хотелось бы помечтать на щёт планировки))) И на сайте 2-е новых фотки появилось:http://pionerskiy.com.ua/progress.html?galAlbum=12

7. Lena m

Lena m Member

На рахунок геометричних розмірів можна запитати в відділі постпродажного обслуговування, в них є розміри ширина,довжина кімнат,але зовсім детальних немає,буде лише після обмірів бті,або якщо самі поміряєте вже у збудованих квартирах, принаймі нам так казали.

8. ulka

ulka New Member

Oleksiy likes this.
  9. Happy Morning

Happy Morning Active Member

DeKa likes this.
  10. JUDGE DREDD

Найкраще - взяти планування в ел вигляді, трошки відредагувати і нанести свої розміри по факту, так буде найкраще :hello:

Молния likes this.
  11. yurii_s

yurii_s Member

Взяв розстрочку на квартиру в першій секції. Сподіваюся добудують :)

12. Женя115

Женя115 Active Member

:hello:

13. JUDGE DREDD

Інші будинки - добудували... І НАШ ДОБУДУЮТЬ! Головне не мішати та не панікувати! ;)

Молния likes this.
  14. Happy Morning

цікаво, а що за кирпич використовують в нашому будинку?
    Десь нібито проскакакувало, що до 5-го поверху будують одним, а з 6-го іншим. Не можу знайти інфу..

15. JUDGE DREDD

Чого ж? Додтатньо просто у прораба запитати.
    Біла (силікатна) цегла витримує більше навантаження і перші 5-ть поверхів будують з неї, а потім уже з червоної (обпалена глина), бо навантаження менше :)
    Точно по такому ж принципу побудовані перші дев'ятиповерхівки.

16. Happy Morning

Судячи по останніх фото, білої силікатної там немає http://pionerskiy.com.ua/progress.html?galAlbum=12
    Отож, цікавить конкретне маркування цегли (і до 5-го, і після 5-го поверху)

Приміром, на ул. Богдана Хмельницкого 59 http://pionerskiy.com.ua/progress.html?galAlbum=9 чітко видно, де закінчується силікатна біла цегла і починається червона.

Last edited: Apr 3, 2015
  17. ulka

ulka New Member

здається що перший поверх, що шостий - одна і та сама цегла. Знаю що балкони будуть металеві, а не цегляні (зі слів менеджера).

18. Happy Morning

по фото видно, що балкони на 2-му поверсі цегляні.
    З чого ви взяли, що будуть металеві? Може мова йшла про якісь балкони зверху?

19. ulka

ulka New Member

Можливо. У на 7 поверх і нам повідомили, що зі слів прораба у нас буде металевий балкон (хоча хотіли б звісно цегляний).

20. Happy Morning

А про яку секцію ви говорили?

Share This Page