Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. morion

morion Member

Уважаемые застройщик, ЖЭК!!!

Убедительная просьба прекратить сливать остатки бетона за домом на Чубинского 2.
    Я уже молчу о свалке строймусора, которую там устроили.
    Мне такие виды из окна не к чему. Давайте уважать себя и окружающих. И не забывайте о потенциальных клиентах, навряд ли кто-то захочет жить на СВАЛКЕ!
    В качестве аргументов предлагаю несколько фото.

Спасибо за понимание. Надеюсь мы найдем общий язык, иначе, данным вопросом займутся соответствующие органы.

С уважением

DSC_2.jpg DSC_1.jpg

2. Владимир83

Владимир83 Active Member

Однокамерные не ставьте, лучше двухкамерные, они всего-то на копецки дороже, но зато в разы лучше, лучше держит тепло и меньше будет появляться конденсат...

3. CATIP

CATIP Member

делать нужно новый форум… и желательно не на бесплатном хостинге, а на платном!! Что б его со временем не снесли… На выходных думаю, сделаю )) это не долго! Сделаем форум посмотрим его если что не так поменяем!! Думаю домен **.kiev.ua цена качество… просто на com, ru, org… и т.д. дороже будет! Цена там около 100-200грн в год, если ничего не поменялось )))

4. Vredinka

Vredinka Well-Known Member

Если у вас выйдет заставить ЖЕК сидеть там, то салют в вашу честь. ТГ на подобные предложения отвечает шаблонами: "Вам надо вы и сидите, вам надо вы и делайте, вам надо вы и...."

УКСУС нравится это.
  5. CATIP

CATIP Member

4,5) может коллективную жалобу....?? подписи собрать?? в письменной форме предоставить ЖЕКу свои пожелания?? )) с Интернетом таким вообще никак (((( нервов не хватает...
    3) просто при покупке жилья пихают эту котельную как "+" в комплексе, а толку от неё никакого...
    2) Может взять воды с крана и отвезти в Борскую сан.станцию?? ))))))
    1) займемся... не обещаю что на этих выходных решим вопрос, но в ближайшее время решим...)) это не сложно!

надо её мотивировать )))) рассказать "+" общения в интернете ))) что никто кричать не будет... )) отвечаешь людям не видя их )) и не тратя нервы на общение )))

Последнее редактирование модератором: 4 апр 2015
  6. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

Вітаю!Стосовно форуму і спілкування забудовника/ЖЕКу з мешканцями – якби у них (забудовник/ЖЕК) дійсно було б таке бажання, то форум був би і на офіційному сайті забудовника – а його там нема, або бували б на цьому форумі хочаб 2-3 рази на місяць, а так – лише читають, мовчать і читають…

Є ще ряд форумів, але вони толерантні до забудовника – коментарі і зауваження, що не до вподоби забудовнику – просто видаляються, перевірено особисто.

Наш форум вважаю об’єктивним – модератори не паплюжать свою професію – їм за це респект.

Заводити ще одну тему – то гляньте – 10 сторінок тем, половина з яких вже мертва.

Для упорядкування – можна зробити якийсь довідник і викласти його, наприклад, в dropbox.

Стосовно того, що цей форум повинні читати ще більше мешканців і інвесторів – лише за, але оголошення в під`їзді – варіант на пів дня – прибиральниця їх зірве.

Тепер подивіться, як і коли представник забудовника пише на форумі – таке враження, що живе у своїй реальності і мешканці для нього вже перероблений матеріал – вони вже купили житло і стали нецікаві.

Приклад – ті, хто вже купив житло – пригадайте модель поведінки відділу продаж, їх обіцянки, а тепер порівняйте з моделю поведінки ЖЕКу – ви тут ніхто, це ви нам зобов`язані і т.д.

Коли виникає якась халепа – це не у їх компетенції, розбирайтесь самі.

Коли прорвало воду на комплексі – ні до кого не додзвонитись, а у сантехніка вже закінчився робочий день, тощо.

Я вже стомився намагатись достукатись і шукати компроміси – вони вперто гнуть свою лінію – так я буду гнути свою.

Хотілось мати нормальну атмосферу і нормальні відносини – проте, вони ну ніяк цього не хочуть.

Чудово, є купа інших методів.

7. vlasya

vlasya Well-Known Member

Блин, знал бы что они в ЖЕКе все такие "хорошие" не звонил бы им 1 или 2 января и не предупредил что их жильцы сверху затапливают )) :D

Dushrska и alex.jf нравится это.
  8. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Не переживайте , наш ЖЕК втопиться у своєму ж лайні , а ми їм допоможем .

УКСУС нравится это.
  9. УКСУС

УКСУС Active Member

Судя по тому что вы написали,- вы совсем недавно купили квартиру и совсем не знаете как "работает" НАШ ЖЭК...
    Возможно вы не присутствовали на общем собрании: ЖЭК, застройщик и жыльцы, иначе вы бы все поняли....
    Разговор с ЖЭКом- это мертвый номер, они даже если услышат то не зделают НИЧЕГО для того чтоб решить вопрос или проблему, а найдут 1000 причин для того чтоб ничего не делать...

Последнее редактирование модератором: 4 апр 2015
    Клім71 и alex.jf нравится это.
  10. new settler

new settler Active Member

...щойно звонила в договірний відділ ОБЛЕНЕРГО ..... вони кажуть, що ті хто вже заключив договори, отримають платіжки за електроенергію в квітні (мені вони, навіть, надали номер особового рахунку, по якому я хоч сьогодні можу заплатити!!!)... В ЖЕК платять лише ті хто не заключав договір!!!

Dushrska и alex.jf нравится это.
  11. alex.jf

Дякую.
    А от ЖЕК про це не в курсі...
    В оголошені про це ні слова - про яку комунікацію і достовірність тоді можна говорити?
    Самі ж проти себе налаштовують людей)
    Висновок покищо один - потрібно перевіряти достовірність всіх папірців/оголошень, що хтось розвішує на дверях та у під`їздах.
    Тому що я там жодного разу не бачив ні печатки організації, ні підпису уповноваженої особи - щоб у разі недостовірної інформації можна було б притягти до відповідальності.

Последнее редактирование: 27 мар 2015
    УКСУС нравится это.
  12. new settler

new settler Active Member

ЖЕК вкурсі!!! ТГ вчора була в Обленерго і їй це говорили....

13. alex.jf

2015326191233.jpg
    Вау...
    Ось оголошення, яке бачив учора.
    Чи може це не ЖЕК вішав?

14. УКСУС

УКСУС Active Member

L
    Дуже цікаво, виходить що ми своживаемо електроенергію яку виробляє наш ЖЕК, а не Обленерго...

15. Oleh_s

Oleh_s New Member

А якщо прийдуть квитанції в квітні то будуть по старим тарифам?

16. Maximustp

Maximustp New Member

Немає можливості в робочі часи ЖЕКу оплатити за електроенергію, тож вирішив поцікавитись чому так важко якусь бумажку для оплати намутити (за охорону якось вийшло, та ще й місяць не закінчився).
    Розмова з начальником ЖЕКа по телефону закінчилась словами "не хочете не платіть, в травні дорожче заплатите".
    Після чого набрав обленерго і мені розказали що насправді мій лічильник опломбований ще 1-го лютого і платіжка прийде в квітні, за два місяці по СТАРИМ ТАРИФАМ, тобто ЖЕК не має ніякого відношення до спожитої мною електроенергії.
    Прошу звернути увагу що договір я заключав, але мені його на руки не видали, просили заїхати через недільку за ним, так воно в мене і затянулося...
    Не розумію я навіщо розвішувати такі незрозумілі оголошення, що означає "в тому числі і тим мешканцям, в яких були прийняті документи в ПАТ Київобленерго", а коли пробуєш якось знайти вирішення проблеми разом з ЖЕКом у відповідь "не хочете не платіть".

new settler и alex.jf нравится это.
  17. alex.jf

І ще одне – в нашому селі є ряд ЖЕКів, що праціює у суботу (якщо не помиляюсь, в ЖК «Софія»).

По хорошому – достатньо одного дня у будній день і у суботу з 10:00 до 14:00.

Але коли ми таке пропонували, нам зказали, що такого ніде немає, лише хардкор, лише будні)

УКСУС нравится это.
  18. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Наш ЖЕК , самий оху..ший ЖЕК в Київсьій області,і потрібно щось з цим рішати!!!!

19. УКСУС

УКСУС Active Member

ЖЕКу просто дуже потрібні гроші, от і напхав по під"їздах таких оголошень. Наступне буде: "Якщо терміново не заплатите- відімкнемо електроенергію":D
    А от на рахунок договору, це ви дарма його не забрали...
    І про охорону ви теж підписували?

Justos нравится это.
  20. Владимир83

Владимир83 Active Member

Вроде бы скважина, но раньше вода была значительно лучше, её даже полезно было просто пить, а осадок и накипь это оставался от кальция который есть в воде... Но в последние недели вода сильно ухудшилась, появилась мутность, неприятный вкус и запах...

Поделиться этой страницей