ЖК Country House c. Гора Бориспольский р-н

Тема в разделе "Бориспольский район", создана пользователем alla_zv, 21 сен 2012.

1. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Та кожен має право на свою думку. Мене тарифи наразі не бентежать.
    Я не Олексій, ходіть на збори! :) так і познайомимося! Чи Ви були?
    Якщо так, то хто заважав наполягати і добитися інфи по затратам?

Затрати на озеленення розділять, я так думаю. А якщо ні, то можливо останню секцію доведуть до ладу частково за рахунок членських і т.п.
    Озеро наразі абсолютно не смердить! Навідміну від купи навозу за огорожею 5ї секції! :)

Последнее редактирование модератором: 1 апр 2015
  2. Миша Т

Миша Т New Member

Соседи, а когда будет следующее собрание? Есть план мероприятий?:))
    Из протокола, кроме даты "скоро", сроков нет...:(
    Когда, например, выбираем активистов или представителей от домов?
    Есть желающие из 4-б, ау?:)
    Может только я не вкурсе... скажите, плиз

3. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Олег! Не гарячкуйте! Щоб розібратися з комунальними, треба сідати разом з КХ і розбирати те все.
    І уявіть, що вони кожному одне й те ж саме розказують... це важко.
    От заселимося, коли все вирішиться, тоді оберуться представники від секцій (але я наполягав би, щоб від кожного будинку) і тоді будуть якісь консультації і т.п. з обгрунтуванням тарифів і конкретними пропозиціями.
    Сам бачив, що збори перетворюються на "балаган" і воно не дивно! Чим більше людей,- тим більше шуму і менше конструктиву.

4. Valentinka84

Valentinka84 New Member

Я предупреждала, а меня никто не слушал, говорили, что я не разбираюсь в септиках.

5. Миша Т

Миша Т New Member

Юра, так весь же смысл сейчас понимать куда идут платежи (3000 и т.п.), как сформирована смета и что с газом и пардоньте какашками:)
    Плюс, при наличии представителей, будет больше уверен конструктива. есть предложение определиться уже, для этого не обязательно ехать в Гору, можем в Киеве, в кофе например:)

6. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

А коли на схилі гірсько-лижного курорту сніг сірий, що треба сину відповісти? :)
    Я так розумію, що все наше правління кооперативу має квартири в комплексі. Невже вони самі собі таку свиню підклали б?! Власне, чому я тут розпинаюся?! Кожен має право на власну думку. Такщо шановні майбутні сусіди, нічого особистого! :)

Так наче ж сказали, що будуть представники. Але обрати їх до заселення наврят чи вийде. Збиратися в Києуі це не те ІМХО. І чому всі думають, що їх ошукати повинні?!
    Всім надобраніч, до завтра! :)

Последнее редактирование модератором: 1 апр 2015
    Миша Т нравится это.
  7. DVD_Vl

DVD_Vl Active Member

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Последнее редактирование: 24 мар 2015
    Irina91 нравится это.
  8. DVD_Vl

DVD_Vl Active Member

9. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Так наче ж сказали, що будуть представники. Але обрати їх до заселення наврят чи вийде. Збиратися в Києуі це не те ІМХО. І чому всі думають, що їх ошукати повинні?! Якщо я не помиляюся т
    Ну, гарний комплекс не сперечаюся, але ситуації різні. Щодо дерев - звісно треба шукати найкращі варіанти. І щоб потім дійсно туя виросла, а не фігня якясь...
    Може КХ всетаки озвучить якусь інфу по озелененню, камерам і т.п., що стосується благоустрою? Можливо у когось з нас є час і натхнення, щоб знайти і запропонувати варіанти...
    КХа-а-а! Що скажете?!

Последнее редактирование: 25 мар 2015
  10. sasha1505

sasha1505 New Member

Я думаю, что Львовские цены не актуальные. У меня знакомый занимается (-лся) доставкой с Европы подобных растений, так я два года назад для родителей покупал у него несколько десятков подобных сажанцев. И тогда были цены похожие на Львовские. Сейчас, я уверен, всё в разы дороже.
    А, к примеру, траву для своего газона думаю тут брать - http://www.gazon.ua/index.php?idd=3#.VRJhXtKsViM
    А вообще, вот красота - http://www.kvint.com.ua/produkcija/rulonnyj-gazon/

DVD_Vl нравится это.
  11. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Не все так просто з цими туями... три хвилини в гуглі і розуміння, що деревце може бути 20см висотою, а може бути 150см висотою. І ціни, відповідно, є різними (є і по декілька тисяч за дерево). Тож все не так просто, як здається на перший погляд.

12. BlackShadow

BlackShadow Member

Как ни странно - обошлось бесплатно :)

Olter нравится это.
  13. Olter

Olter New Member

О, спасибо. это радует.

14. DVD_Vl

DVD_Vl Active Member

Трава травою, але пропоную в першу чергу обнести містечко по периметру живою загорожею, бо вітри з поля дошкулятимуть постійно і дітям на майданчиках і дорослим між будинками. Для цього треба замислитись о придбанні та посадці наступних рослин: Живая изгородь Наш сад.jpg
    тыц кортінку

Туя тує - різниця! Ось 60шт. 4-риметрових туй за 2500грн./60шт.=41,66666 грн./шт
    туя.jpg

15. Nirinka

Nirinka Member

Здесь цены не соответствуют. Я позвонила по поводу самшита. Сказали, самшит 30 см.- 40 гривен оптом, а в прайсе 14 гривен.

DVD_Vl и Region нравится это.
  16. Eka

Eka New Member

По поводу озеленения, можно уточнить в ботаническом саду им. Фомина (на бульваре Шевченко). Там предлагают растения за понятные деньги. Я в этом ничего не понимаю, позвоните пожалуйста, кто разбирается :)

17. DVD_Vl

DVD_Vl Active Member

На сайте только пустой раздел "Магазин" и контакты:
    НАШІ КОНТАКТИ
    Телефон: +38 (044) 239 31 90
    Email: botsad_fomin@ukr.net
    Адреса: вул. С. Петлюри, 1,
    м. Київ, 01032

18. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Щойно з УкрБУДу.
    Доки на нашу квартриру не готові,- опечатка.
    Але готові на 38В кв. 20. Прізвище здається на літеру "Я". Тож вітаю! :)
    Але передзвоніть і уточніть перш ніж їхати! Я міг щось не так почути! :)

19. Irina91

Irina91 New Member

а у вас часом не 14 квартира в будинку 38а?!

20. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Поделиться этой страницей