Хвылевого 1

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Masik013, 9 фев 2013.

1. dima_9

dima_9 Member

1.
    В мене - поламався лічильник (до речі, як і в більшості сусідів - просто пройдіться подивіться по чужих лічильниках). Повідомив в вересні в обленерго, по телефону, а потім вживу переконався, що в базі заявка внесена. Надсилають платіжки по середньому, сказали в межах 3 місяців поміняють лічильник.

2.Щодо жеку.
    Мене ситуація цілком влаштовує. Менше грошей так буду тратити. А щодо прописки - то наразі не бачу смислу, в такий час імхо краще менше світити своїми документами перед державними органами.

3.Графік розвозки з Ашану помінявся.
    З Вишневого: кожні 00 і 30хв. кожної години. З найближчої нам зупинки "Вітянська" - відповідно в 05 і 35 хвилин. Останнє відправлення: 23.15.
    З Ашану: кожні 15 і 35хв кожної години. Останнє відправлення: 22.30.

4.Помінявся графік електричок з 15.12:
    http://swrailway.gov.ua/timetable/eltrain/?gid=1&rid=1&reverse=0&startPicker=2014-12-16&dateR=0&lng=

5.Хтось підкаже точніший графік відключень світла?
    Я наразі спостерігав 8,9,10.12 в 18.00 протягом 40хв...2год30хв.
    В інші дні відключали?
    Бачу кожен день ввечері після 18.00 хаотично включені-відключені будинки по всьому Вишневому.
    На сайті обленерго знайшов графік відключень:
    http://www.koe.vsei.ua/koe/documents/GAV_KSVIATOSHYN.pdf
    Якщо вважати, що ми там - "м.Вишневе побут ІІІ", то нас мають відключати від 15 до 16.00 і від 18 до 20.00.
    Там є ще 2 цікаві ссилки, щось типу "планові відключення на сьогодні" і "аварійні відключення"
    http://www.koe.vsei.ua/koe/index.php?page=76
    http://www.koe.vsei.ua/koe/index.php?page=190&ok=1

2. dima_9

dima_9 Member

ВИПРАВЛЕННЯ
    до мого попереднього повідомлення:
    Останній автобус з Вишневого в Ашан - 22.30, з Ашану в Вишневе - 23.15.

3. tomotto.ru

tomotto.ru Member

З обленерго дійсно рахунки приходять з даними взятими з потолка... навіщо їх взагалі присилати... а фраза "рекомендована сума для сплати" це взагалі щось...
    До речі, як у вас із стінами, не відсирівають? В мене зверху на стелі від стіни з вулиці почали чорніти. Може це через те що наді мною ще ніхто не живе. Відкоси також чорніють. Є ще в когось щось подібне чи це тільки в мене?

4. Вадим_18

Вадим_18 New Member

Стіни будуть відсирівати перший час, пови не висохне будинок.
    Стіни чорніють у більшості, це пліснява, потрібно обробляти та не давати розповсюджуватись.
    Пізніше напишу назву засобу яким користуюсь я.

5. tomotto.ru

tomotto.ru Member

З Новим Роком!

Masik013 нравится это.
  6. dima_9

dima_9 Member

1.Вчора ввечері вода з крану воняла тухлятиною (в 22-23год). Схоже, десь прорвало каналізацію і засмоктало в водопровід. А вже сьогодні зранку запаху не відчувалося. Якщо би продовжувалось - навіть і не знаю, куди звертатися. Мабуть, Ісаакович тут і ні при чому, і не допоможе. Думаю, краще в таких випадках тупо чекати, щоб вирішив проблему піонерський квартал: адже до них надходить вода з тієї самої труби.

2.Вставлю свої 5 копійок щодо плісняви.
    Я так розумію, це поширене явище в нашому будинку. Вже рік тому сусідка налякала, що в неї завелася пліснява, так я з переляку одразу ж почав застосовувати всеможливі засоби профілактики. І досі тьху-тьху, в мене не появилося в жодному місці чорних плям. Застосовував всі заходи, які знайшов в інтернеті. Головна ідея -в холодний період року зменшувати відносну вологість, не допускати утворення конденсату. Раджу згадати, що таке відносна і абсолютна вологість і точка роси. Приблизний перелік, що робив за порадами з інтернету:
    -не випускати вологість з ванної та кухні (витяжки включати)
    -постійно провітрювати (в нас всіх пластикові вікна - це одна з головних передумов плісняви)
    -якщо збільшилася вологість- одразу ж і посилювати опалення
    -це все особливо робити під час сушки речей і кипятіння води
    -поменше кипятити воду, особливо без кришки
    -рік тому, коли ще не було опалення і сусідів знизу, постійно витирав калюжі конденсату на підлозі і вікнах
    -весь час відслідковував появу чорних плям (так і не зявились)

7. Вадим_18

Вадим_18 New Member

Нарешті добрався до форуму, як обіцяв, викладаю засіб яким користуюсь я проти плісняви.

Вложения:

• 04_08g.jpg
      04_08g.jpg
      Размер файла:
      42,6 КБ
      Просмотров:
      600
  8. Вадим_18

Вадим_18 New Member

Засіб купувався в Епіцентрі рік тому, доволі ефективно знищуе плісняву.
    Доречі, нікого не напружують жестяні козирки над нашими димарями, деякі з котрих вже майже відірвані вітром, вже не кажучи про те як вони шумлять при вітрі?

9. Вадим_18

Вадим_18 New Member

Доброго Дня Сусіди!
    Хтось що небудь чув про ЖЕК чи Водоканал?

10. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Самому цікаво.

11. Вадим_18

Вадим_18 New Member

Саша розповідає байки про якусь одну квартиру, власники котрої не здали документи....
    Тобто фактично рік по цій причині він не може вирішити питання з ЖЕКом, Водоканалом та вивозом сміття...
    Дивує пасивність населення нашого будинку, таке враження що всім пофіг в яких умовах вони живуть.

12. Masik013

Masik013 Member

Доброго дня! Теж хвилює питання по ЖЕКу і прописка! Чи є вже прописані? Куди потрібно звертатись? А по написаному вище ця "міфічна квартира" мабуть на першому поверсі 1-го підьїзду, я так зрозуміла шо це вона мається на увазі, мол після оформлення документів власники більше не з"являлись.

13. Вадим_18

Вадим_18 New Member

Доброго дня! Прописатись можна без проблем, звертайтесь в паспортній стіл, дружина вже приблизно рік як прописана.
    Потрібно дотиснути Ісааковича, а то він мені каже що я один його дістаю, і мені одному це потрібно....
    Таке враження що всім всеодно що ми на данний момент незаконно використовуємо воду і що в будь-який момент водоканал може нас відрізати. Це вже не кажучи про те, що вірогідніше за все, коли здасться сусідній будинок, котрий зараз активно будує піонерський квартал, води в нас найпевніше не стане, просто не буде достатнього тиску щоб подати її навіть на другий поверх, як віхід потрібно ставити насос у підвалі для примусової подачі води, як це зроблено у сусідніх будинках, але наш "любий" забудовник цього робити не збирається....
    З приводу вивозу сміття, Ісаакович зсилається на Сашу а Саша на Ісааковича, такі от справи.... Піонерський квартал вже нас "попер", почекаємо поки почнуть гнати ще з сусідніх смітників... Як варіант можна буде викидати сміття Саші під "офіс" чи під магазин....

14. Masik013

Masik013 Member

Дякую за відповідь! А не могли б Ви ще вказати адресу цього самого паспортного столу? Дуже погано ще знаю Вишневе, працюючи 6 днів на тиждень на жаль пропускаю всі збори і новини по будинку((А ідея про сміття під магазин мені сподобалась)) В Піонерський носити мені совість не дозволяє а бігти ранком в смітник що через дорогу напроти нашого будинку мені зовсім не зручно та і я не впевнена що ми там бажані "сміттярі")

і ще підскажіть про інтернет- яким Ви користуєтесь? я підключилась до "максимум нет" але це жах, чи є їм альтернатива?

Последнее редактирование модератором: 29 мар 2015
  15. Вадим_18

Вадим_18 New Member

Паспортний стіл знаходився тут: Украина, Киевская обл. г.Вишнёвый, ул.Балукова, 22
    але його збирались перенести на Проспект Перемоги у Київ.
    Я також підключений до "Максимум Нет" якістью сигнала задоволений, звичайно якщо ви не використовуєте IPTV, там дійсно якість низька, альтернативи поки що як я розумію немає.

Последнее редактирование модератором: 4 апр 2015
  16. Masik013

Masik013 Member

Доброго дня! Підскажіть чи є якісь новини по ЖЕКу? Починаю хвилюватися по поводу води, водою то користуемось, чи не прийдуть потім гіганстські рахунки.

17. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Самому хотілося б дізнатися чому нас не бере жек на баланс.

18. Михаил С.К.

Михаил С.К. Well-Known Member

Извините, а где в этом протесте слова протеста касательно рекламы на фасаде?

19. dima_9

dima_9 Member

Не могу посмотреть вложение про рекламу на фасаде в предьідущем посте, ругает "У Вас нет прав для просмотра этой страницы", не пойму, почему. И также не вижу среди предьідущих сообщений собственно то собщение от V_R_V, которое бьіло процитировано.

У кого-то есть идеи, как действовать?
    Єти рекламньіе щитьі, как минимум, не дают возможности утеплить фасад.

20. dima_9

dima_9 Member

Если кто не бьіл вчера на собрании, кому интересно:
    Обсуждали новьій закон про жеки и ОСББ:
    http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/417-19
    В котором есть норма, что если дом не создаст ОСББ и не вьіберет "управителя" в период за год с 1 июля 2015 до 1 июля 2016, то такой управитель будет назначен насильно городом.
    Никто толком не знал других норм закона и процесса создания ОСББ, юристов у нас нет, вроде как договорились искать знакомьіх юристов - возможно платно за консультацию.
    В пример приводился соседний 8-єтажньій разноцветньій дом "Екофлетс", где есть ОСББ, в подьездах чисто, вокруг дома газоньі, коммунальньіе ниже, чем в пионерском, т.к. они создавши ОСББ, сразу сдались в более дешевьій жек "Євромісто".
    Собрание прошло, как обьічно, в разброде и шатании, постоянно прерьіваясь вставками от троллей-провокаторов. Бьіли жильцьі лишь примерно от 15 квартир, увьі.
    Также звучали нерешенньіе вопросьі про воду, рекламу на фасаде, землю, но тут всё еще хуже; они так и останутся нерешенньіми в обозримом будущем.
    На будущее уговорились встречаться во время, максимально всем подходящее: вечер рабочих дней в 20.30 или позже.

Поделиться этой страницей