Ну из прочтенного понял, что не особо продвинулись за 40 дней , после моего визита,установили подоконники и доустановили двери, лифты уже в начале февраля стояли, к фасаду приступят только при окончательно установившейся плюсовой температуртемпературе.По поводу котлов , конечно интересно,я их месяц назад видел на поддонах и заверяли что , вот вот начнут устанавливать.Как я и отмечал месяц назад , события не форсируют).гонят вторую очередь (коробки)
по событиям домов В и Г, то за крайнюю дату в договоре не выйдете))) написано 1 мая - ждите ибо раньше либо 1 мая)
судячи з документу висота 2.5м! Хто знає площу своєї квартири яку вимірювало бті? на скільки відрізняється від попередньо заявленої? я так розумію виходячи з попереднього договору, доблачувати потрібно буде за різницю більшу від 0,2м2 по ціні за м2 встановленій в попередньому договорі!!!
На якій площі така різниця? В мене проектна була 44,7м2 а реальна виявилася 45,1м2! Хоча цю цифру треба самому ще перевірити, хто його знає як вони там наміряли її!!!
По поводу высоты , я уверен что она в реале будет отличаться от документальной, причем даже в разных квартирах будут разная высота , как показала практика предидущих домов .По площади + 0.6 , на момент подписания договора фактическая площадь была известеа
Квартира № 152. Менеджер сказала, що видача ключів планується на червень місяць. Різниця від планової площі по моїй квартирі складає +0,3 м2. Зараз кладуть плитку, через тиждень можна буде подивитися квартиру .
А хто що знає, чому другий під'їзд наново штукатурять? брак з осені виправляють? якщо на червень, то враховуючи травневі+зелені свята якщо обіцяють на червень то тре чекати на липень імхо.
Мне изначально говорили на апрель. Так что июнь - это, думаю, с запасом менеджер сказал. Надеемся на лучшее и копим деньги на ремонт, соседи ))