ЖК "Южный" ул. Южная, 5б

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Александра Уманец, 30 май 2013.

1. #220 apartment

#220 apartment Active Member

Звонил сегодня в Центробуд. Сказали, что электричество подключат до конца марта. Считаю, что нужно искать хорошего юриста, т.к. лично я не верю, что электричество подключат.

2. denya

denya Moderator Команда форума

Головийчук на телефон не отвечает. На выходных его там никто не выловил?

3. leshi

leshi Member

Они все праздновали.... А в доме хоть трава не расти. Беременные девушки пешком ходят, а они празднуют! На лестничной клетке на ступенях уже пыль мохом скатывается, грязище по уши.

4. Шановні панове форумчане!​

Велике прохання та пропозиція припинити сварки між собою ! Зовні це виглядає як змагання розумників з істеричками! При цьому повною та об'єктивною інформацією не володіють ні одні, ні інші.

З іншого боку абсолютно повною її неможливо надати, бо є ще третя когорта - провокатори, недоброзичливці та зацікавлені "гравці", які обов'язково зіграють свою гру!

Розуміємо, що багато кому не терпець, але все відбудеться у відведений для цього час.

Тому запевняємо - все буде добре. Зрештою "Янтар " таки зможе подати в реєстраційну службу той нещасний загальний пакет документів, який чомусь не подав до цього часу. Після чого видасть завірені копії "СВМ-Буду", а він в свою чергу "ЦЕНТРОБУДУ" та власним Інвесторам. І все буде гаразд.

"ЦЕНТРОБУД" в цей час працює над своїми зобов'язаннями - оформлення зовнішніх електромереж та завершення деяких оздоблювальних робіт, що були перенесені на весну. Все це виконується зараз і буде обов'язково виконане у відведений для цього час та ніяк не пов'язане з питанням оформлення власності !

Бентежить інше. Будинок дійсно мохом обростає . В ньому немає господаря, відсутнє елементарне прибирання території та місць загального користування.

Шановні панове! Це ж Ваш будинок, Ви в ньому фактичні господарі, Вам у ньому жити. Організуйтесь і керуйте!

P.S. Ідея загальних зборів залишається слушною. ІБК "ЦЕНТРОБУД" готовий прийняти у них участь.

dumbQ и ms_mila27 нравится это.
  5. Шановні панове!​

ТОВ «ІБК»ЦЕНТРОБУД» надає хоча і дозовану, але виключно вивірену та об’єктивну інформацію, за яку відповідає. Розуміємо бажання почути чітку дату включення електроенергії, але в процесі оформлення надто багато зовнішніх, незалежних від нас чинників. Нажаль, ми не контролюємо обленергіївську вакханалію (sorry) і гарантувати дату не можемо, але працюємо над результатом і сподіваємось закінчити до кінця березня.

Відповідати на провокаційні пости окремих учасників форуму не будемо . Просимо віднестись до цього із розумінням. Працюємо далі, все буде добре!

dumbQ, denya, Русин и 3 другим нравится это.
  6. uapasha

uapasha Member

для чого постити іструкції з підключення будинку до електромережі?
    для чого постити телефони адміністрацій, котелень і інших інституцій включно з телефонами бухгалтера та прибиральниць?
    чому критикуються ті хто підтримує центробуд, а критикує янтарь?
    давайте подивимося:
    що мали зробити центробуд:
    - збудувати будинок (тут багато всього входить, якщо вникнути)
    - здати будинок в експлуатацію
    - завершити підкключення до мереж та завершити косметичні роботи.
    що має зробити янтарь? подати грьобані документи в виконавчу службу та завірити наші щоб право власності оформити. Якого, пробачте, чоловічого полового органу(ЧПО), до цих пір янтарь цього не робить? яка, на ЧПО, різниця центробуду чи отримаємо ми право власності. Цей шантаж янтаря надуманий. центробуд в будь якому разі ризикує тільки своєю репутацією в разі невиконання забовязань щодо доведення до остаточної готовності будинку.
    а от ми без права власності значно ризикуємо. особливо в таких умовах. зараз ліквідували державну реєстраційну службу, в країні війна, невідомо яка доля влади.. знаєте що можна зробити в таких умовах? наприклад оформити право власності на себе. янтарю.. на себе.. не на нас.
    тому подумайте над цим.. електрика нікуди не дінеться. а от юридичні моменти підвісли неприємно.

Последнее редактирование модератором: 13 мар 2015
    федор кисличный и dumbQ нравится это.
  7. leshi

leshi Member

Молодец, хоть один правильно написал. Поддерживаю!

Последнее редактирование модератором: 13 мар 2015
    федор кисличный нравится это.
  8. #220 apartment

#220 apartment Active Member

Я с Вами конечно же согласен. Но документы на квартиру, в которой нельзя жить, мало чем лучше отсутствия документов вообще.

Последнее редактирование модератором: 20 мар 2015
  9. leshi

leshi Member

.Будут документы, я думаю с электрикой как нибудь разберемся.Тем более еще не все потеряно,надеюсь Центробуд доведет дело до конца

10. uapasha

uapasha Member

Я все таки против того, что бы мы ругались друг с другом. Реально нужно провести трех(четерех с СВМ) встречу, что бы мы посмотрели в глаза Янтарю и Центробуду и нам посмотрели в глаза. Только желательно выработать единую позицию жильцов по данному вопросу.
    Я не вижу почему дожен Центробуд очень переживать что мы не получаем права собственности. Да в договоре написано что он должен выдать нам документы для регистрации права собственности. Но у него, наверняка есть право требовать соотв. документов у СВМ, а у того есть право требовать этого у Янтаря.
    соответственно если мы чего то не получим виноват будет по цепочке Янтарь.
    Да, наверное, Янтарь не подписывает акт приема дома с СВМ и центробуд на основе чего не выдает документы...Но есть жеж пути выхода из этого. например подписать дополнение к договору, согласно которому центробуд обязан доделать все что не доделал в определенный строки и за бесплатно (за ранее полученные средства). Таким образом договорные отношения останутся, но можно будет двигатся дальше.
    Я боюсь до полной готовности еще минимум пару месяцев, не хотелось бы сидеть без права собственности пока что, оставляя свои ценности в руках личностей, порядочность которых не доказана. Центробуд хоть строил уже что то..

#220 apartment нравится это.
  11. denya

Созвонился с Головийчуком. Ожидаемо он переложил всю ответственность на Центробуд - электричества нет, документы поздно подали и т.д.

От встречи отпирался, но в итоге предварительно согласился при условии, что от инвесторов будет не больше 2-3 представителей. На этой неделе не получится, созваниваемся в следующий вторник.

И да, давайте не будем разводить срач. От этого дом быстрее не заселится. Встретимся все вместе и тогда определимся, кто кому чего должен. Пока потерпите, пожалуйста.

ms_mila27, Алексей 1978 и #220 apartment нравится это.
  12. возмущенный

возмущенный Active Member

было бы неплохо чтоб на этой встрече был и кто-то из центробуда. как вы думаете?

13. denya

Ну естественно, мы парой страниц назад именно на этой схеме сошлись.

14. возмущенный

возмущенный Active Member

а центробуд что уже согласился встретится в таком формате?
    ведь на форуме ранее шла речь об общем собрании инвесторов + центробуда+янтаря. которое предлагали провести 14 марта.

15. denya

Представитель Центробуда на этом форуме предварительно подтвердил свое согласие на встречу без привязки к дате. Когда договоримся с Янтарем точно, тогда и с Центробудом согласуем.

Общее собрание всех инвесторов есть смысл проводить отдельно, иначе будет примерно то же, что творится в последние дни на форуме, только, вполне вероятно, еще и с применением других средств воздействия на участников строительства :)

Алексей 1978, ms_mila27 и Вадик_1978 нравится это.
  16. Вадик_1978

Вадик_1978 Active Member

Привіт усім. Нууу... швирятися какашками на форумі значно легше, чим організувати зустріч сторін, або підготувати і подати скаргу, загалом зробити щось корисне, що принесе реальну користь.
    Дуже дякую, Вам, що взялися організувати зустріч, витрачаєте свій час і думаю не одну нервову клітину. Впевнений, що зустріч багато що прояснить.
    Був сьогодні на об'єкті. Фарбують перила на сходових майданчиках. На території і по підїздах реально срач... просто капець. Стіни пообдирали, недокурки, сміття... І не дивлячись на це, на Янтар я всю провину не покладаю. Причина: будуть прибирати, якщо будемо платити. А ми готові платити, крім опалення, ще й за інші комунальні послуги, в тому числі прибирання територіїї і вивіз сміття в нежилому будинку??? Я ні. Буде можливість реального переселення в будинок в якому є світло, працюють ліфти і піде процес реєстрації прав власності на квартиру... буду платити. Думаю, такої ж думки і інші. ОТЖЕ:
    1. Проблема НОМЕР 1: підключення електроживлення на постійній основі. Питання до ЦБ.
    2. Проблема НОМЕР 2: подача загального пакету документів на реєстрацію. Питання до Янтаря.
    Все інше другорядне.
    По словах представника Янтаря, друге питання зав'язане на вирішенні першого. На зборах бажано вияснити, що реально з підключенням, і наскільки шантіж зі сторони Янтаря по реєстрації документів, реально допомагає вирішити це питання???

denya нравится это.
  17. denya

Я с юристом проконсультировался, он сказал что одно с другим никак не связано. Постараюсь договориться о более обширных консультациях по нашему вопросу.

18. leshi

leshi Member

Запитайте,якщо зможете, у свого юриста як ми можемо,як покупці реально вплинути на ситуацію?

19. denya

Тоже спрашивал. Идти пикетировать офис застройщика для создания наибольшего резонанса. Но для начала я б предложил все же провести встречу.

Алексей 1978 и Вадик_1978 нравится это.
  20. leshi

leshi Member

Юридическими методами никак?

Поделиться этой страницей