Шановні форумчани! Підкажіть, яка зараз ціна за кв2? Чи є майстри, яких Ви можете порекомендувати? Дуже дякую за відповіді!
110-120 на пол 120-130 на стены я могу посоветовать плиточника, не держала связь конкретно с ним, заключала договор с компанией, поэтому все вопросы решала с менеджером)
Плиточников можно найти и за 60 гривен за квадрат))) Но что это будут за плиточники??? Нам делали по 120, хорошие ребята, хорошо и быстро сделали.
Зацікавили вагонкою. Яка ціна монтажу дерев'яної та пластикової? Стосовно дерев'яної - працюєте зі своїм матеріалом чи купувати самому потрібно? Щиро рада за Вас)
Доброго дня, дерево - від 90гр.м2, пластик - від 70гр.м2. Свого виробництва вагонки немає, купуємо ми або замовник, як зручно замовнику.
Моей подруге клали плитку по 180 грн на стены и по 140 на пол. +швы по 70 грн. Выглядит суперски. Пока все держится. Делали быстро без мороки и надзора со стороны подруги. Все четко и ровно.
Доброе утро! если еще актально,даю номерок Валентин 0962298969 " 0633086113 . цена -качество ! и что немаловажно не пьет и не курит)))