ЖК Country House c. Гора Бориспольский р-н

Тема в разделе "Бориспольский район", создана пользователем alla_zv, 21 сен 2012.

1. DVD_Vl

DVD_Vl Active Member

Це дасть в кожну квартиру 100/24=4.16 Мбіт/с закордонного трафіку і 8,33 Мбіт/с - вітчизняного. За разову плату у 319грн і щомісячну у 8,33 грн.
    Для прикладу: в установі безлімітний інет на швидкості до 50Мбіт/с для 800 робочих місць і всі робітники користуються більш менш без скарг. А нам пропонують 100 Мбіт/с і нехай в кожній квартирі будуть по 3 компи * 24 = 72 компи/ноути. А це в 10 разів менше тому в 10 разів трафік швидший чим в установі.

Последнее редактирование: 5 мар 2015
  2. А обслуживание, замена оборудования, тех. поддержка тоже в 8 грн входит?

Последнее редактирование модератором: 12 мар 2015
  3. sasha1505

sasha1505 New Member

Гарна ідея. А чи вистачить цієї швидкості на 24 квартири у години пік? Тим паче, що я планую підключити телебачення Vivat TV на усіх телевізорах Smart TV, а це online HD. І ще одне питання - чи дозволить таке підключення провайдер, оскільки це вже публічне/комерційне підключення?

4. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Якщо швидкість замала (я теж хочу в ШД дивитись фільми) то можливо на під"їзд розділити?! І провайдеру більш вигідно, і швидкість уже більш ніж?! З одним з провайдерів можу спробувати домовитись (маю вихід можна сказати), але це якщо всі, чи більшість, до нього підключаться, або як не знаю. Його, провайдера, треба зацікавити у подібних маніпуляціях!

DVD_Vl нравится это.
  5. BlackShadow

BlackShadow Member

так давайте закажем через кого-то одного 10 пультов и купим их по 200 грн, а не по 280

6. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

А програмування?! Там написано, що 50грн за одну кнопку. А якщо відкриття і закриття вважається за дві кнопки? А якщо два шлакбаума і на кожен окремо програмується кнопка? Хоча на такій кількості, як планується (бо може хтось і по два пульти замовить) могли б зробити конкретну знижку...

7. DVD_Vl

DVD_Vl Active Member

Отожбойвоно, я лише запропонував найбільш бюджетний варіант, а розгалуженння і вдосконалення з урахуванням особливостей кожного - то є предмет для узгодження найбільш ефективного варіанту побудування внутрішньобудинкової інетмережі.

Якщо охорона має перевіряти в'їзд/виїзд - нафіга ці "барські" забаганки? Ще можу зрозуміти пульт для власної брами/гаражу. Але, навіщо при живому охоронці з пультом витрачатися??? Понтово чи я чогось не знаю? У нас на роботі в будці сидить охоронець з пультом, дивиться хто куди і жме "кнопачку". Все!

8. Мне интересно та охрана которая будет сидеть она мат. ответственная?

9. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

"мат" мабуть точно відповідальна! :)
    Жарт! Нікого не хотів образити!
    Охорона, яка несе матеріальну відповідальність коштує відповідно. Так що самі розумієте... за 3-5тис в місяць зарплатні ніхто мабуть не нестиме відповідальності...

DVD_VI
    З приводу пультів і "барських забаганок" Ви мабуь праві, можна пульта й не робити, але це особисте...

п.с. Але я замовив...

10. а что вообще за охрана нас охранять будет? Гос или частная? Если частная то какая?

Кирилл18 нравится это.
  11. Country House

Country House Active Member

DVD_Vl, если есть пульты дешевле, то перезвоните нам, сообщите. С программированием на оба шлагбаума ниже 280 не нашли. 067-230-30-73

Охрана ЖК - два человека, круглосуточно. По поводу подключения индивидуальной охраны квартиры, ведутся переговоры с Государственной Службой Охраны при МВД Украины. Они давно уже работают в с. Гора и предоставляют адекватные тарифы.

DVD_Vl нравится это.
  12. sasha1505

sasha1505 New Member

Мені здається, що краще на під'їзд, бо на будинок швидкості не вистачить. Тим паче, що задекларована швидкість ніколи не досягається у реальному житті.
    Относительно охраны ГСО - это было бы интересно. Тем более, что они могут у нас на территории сделать "отстойник" (не подумайте ничего плохого; это место где постоянно стоит машина с охраной в ожидании вызова). А нам дадут ХОРОШУЮ скидку за оптовый заказ, тем более, что риски реального вызова "бригады" - минимальные, ведь они бОльшую часть времени будут на територии КХ. Короче - просто будут с нас брать небольшую абонплату за приятно проведённое время на территории нашего замечательного комплекса :)

Юрій 17 нравится это.
  13. Country House

Да, авто быстрого реагирования будет стоять у нас на территории ЖК. По скидкам - конечно условия будут хорошие для нас.

14. butik04081983

butik04081983 New Member

Уважаемые инвесторы. Раньше на форуме спрашивал о качестве оконных рам стоит их менять или нет. Так вот судя по ответам КХ нужно, потому что эти самые стеклопакеты бюджетные. Я вот для себя решил что на окнах экономить нельзя потому как они плохо держат тепло, а соответственно зимой нужно будет больше газа на обогрев квартиры, а газ сейчас для населения не дешевый. У меня вопрос? Может есть у кого-то скидки, или если еще кто-то изъявит желание поменять стеклопакеты, то оптом наверное дешевле. Предлагаю фирмы стеклопакетов Rexau, Salamander, Veka. Может кто-то знает лучшие фирмы пишите. У меня секция 4-В. В любом случае секциям А-В нужно будет стеклить балкон из кухни, поэтому давайте вместе подумаем как сделать это качественно и не дорого за счет опта.

15. DVD_Vl

DVD_Vl Active Member

Шановний, Country House, будь ласка не пересмикуйте. Питання було не про більшу чи меншу вартість додаткової послуги, якою є можливість особистого піднімання шлагбауму, а про порядок доступу до стаціонарних об’єктів із встановленим пропускним режимом. У зв'язку з цим, прошу повідомити вищезазначений порядок, який має виконувати охоронник згідно посадової інструкції, а також, згідно яких документів він має пропускати працівників, відвідувачів, автомобільний та інші види транспорту і випускати їх із території об’єкта.

16. Country House

DVD_Vl, где Вы в наших словах обнаружили передергивания? Вы во всем подвох ищите? Если Вы нашли цену дешевле, то подскажите где и мы закажем там. Вы не дали. Мы заказали там, где нам предложили минимальную цену для наших жильцов. Служебная инструкция для охраны будет формироваться окончательно после ухода строителей Укрбуда. На данный момент охрана выполняет функцию визуального наблюдения за территорией ЖК, контроля за въездом и регистрацией посторонних автомобилей, контроль допуска в подвалы, подъезды, сооружения. После ухода строителей, въезд/выезд, вход на территорию ЖК будет контролироваться строго.

17. butik04081983

butik04081983 New Member

Шановний, Country House подскажите пожалуйста, на каком этапе фасадные работы в 4-5 секциях. Асфальт положили в 4-5 секциях. И когда можно будет посетить квартиру в 4-В.

18. Country House

В 4-й секции практически фасадные работы и благоустройство закончены, а в 5-й на 40% фасады сделаны, но благоустройство еще впереди. Расчет сдачи под начало ремонтов - апрель. Посмотреть можно, но нужно Вам подъехать и договориться с начальником участка, Анатолием Николаевичем.

19. DVD_Vl

DVD_Vl Active Member

Я не цікавився вартістю. Я спитав - "навіщо"? (зачем)? Можу ще поточнити питання: власний пульт мати обов'язково? Чи кожен мешканець його має мати? Використання пульту передбачено тільки для шлагбауму чи в подальшому для керування автоматичними воротами?
    Тому, вибачте, але звернення з Вашою пропозицією - не за адресою, зважаючи на попереднє повідомлення за #1793 шановного(ї) uteno4ek. Але, якщо Ви просите - повідомляю, що саме зараз за посиланням uteno4ek вартість пульта становить 170 грн. gant 170.jpg
    З повагою, DVD_Vl.

20. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Різниця суттєва...

Поделиться этой страницей