ЖК Country House c. Гора Бориспольский р-н

Тема в разделе "Бориспольский район", создана пользователем alla_zv, 21 сен 2012.

1. Irina91

Irina91 New Member

Якщо чесно то,ще сама не знаю.Тільки в середу все буде зрозуміло:)

2. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Ну ви ще не платили за саму квартиру?

3. Irina91

Irina91 New Member

ууупс,трошки не правильно зрозуміла Ваше запитання:eek:ops: За квартиру вже платили,отже я так розумію,що скоріше за все документи на оформлення права власності

ууупс,трошки не правильно зрозуміла Ваше запитання:eek:ops: За квартиру вже платили,отже я так розумію,що скоріше за все документи на оформлення права власності

Последнее редактирование модератором: 11 мар 2015
  4. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

У нас теж в 5а. А який у вас номер, вже запросили? Нас ще ні... :-(

5. Dartsya

Dartsya New Member

Добрий вечір. повертаючись до теми табличок на будинках. Написала в емоціях повідомлення, після чого сама ж і видалила. Напевно трохи перегнула палку, але, повірте, наболіло. Хтось хоче відгородитись від подій в країні, але це неможливо.Тому такі дрібниці кидаються в очі. Зрозуміло, що таблички ніхто перероблювати не буде. Єдине, що хотілося б попросить КХ- це сприймати думки Ваших інвесторів, незважаючи на їхні відмінності. . Наперед вдячна.

aleksO и BlackShadow нравится это.
  6. Милая

Милая New Member

относительно языка, это вообще бред!!!!!!!!!!! От того на каком языке говорить, деньги в кошельке не прибавятся. А человек не будет лучше или хуже!!!!!!!!! И ВООБЩЕ В XXI ВЕКЕ СПОРИТЬ О ЯЗЫКЕ ИЛИ РЕЛИГИИ ГЛУПО И МАЛО ИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Так навіщо ж Ви сперечаєтеся?! Парадокс...
    Ви тільки про гроші думаєте? Знайома позиція... у нас багато хто думає лише про "гроші у власному гаманцю", нажаль. Мабуть одна з причин чому так живемо. Думати треба не лише про це.
    Ясно не можна вважати, що хтось кращий або гірший відповідно до мови спілкування, але
    в наших реаліях (можете назвати це загальним психозом, якщо Вам так зручно) цей моменет,
    момент національної свідомості, не можна пропускати. Доречі перший пост стосовно табличок
    людина написала російською мовою.
    Отже вихоить, що і російськомовні наші майбутні сусіди бажають бачити таблички українською.
    Я не педалюю цю тему, але пости з"являються і самі ж "прихильники" російськомовних табличок підливають масло в вогонь :)

8. KH13

KH13 New Member

секция 4а

9. BlackShadow

BlackShadow Member

Я тоже говорю по-русски. Это все еще отголоски союза, в котором нам запрещали говорить на украинском и в школах обучение велось на русском.... в принципе, это уже неважно. Но мы живем стране, где официальный язык украинский. И я тоже против российских табличек. Тем более, в этот период, когда россияне убивают наших ребят..

aleksO нравится это.
  10. KH13

KH13 New Member

Та хватить уже раздувать эту тему с табличками. Что сделано, то сделано. Менять их точно сейчас не надо. Есть и другие задачи у администрации КХ. Главное что таблички есть и абсолютно всем жителям Украины понятно, что на них написано. А популизмом у нас в Раде занимаются, здесь давайте по существу.

Country House, Ника1978596 и Кирилл18 нравится это.
  11. uteno4ek

uteno4ek Member

http://virtech.in.ua/p13293142-gant-pult-brelok.html
    GANT Т-15 ПУЛЬТ (брелок) ДЛЯ ШЛАГБАУМОВ И ВОРОТ 4-х канальный слайдер
    1шт. - 240 грн.
    от 5шт. - 200 грн.
    доставка - 100 грн (но можно и самим забрать)
    50 грн - программирование 1 кнопки, думаю можно как то варьировать эту стоимость ...
    280 грн - цена нашего пульта: сколько из этой цены сам пульт, сколько программирование или мы сами это можем сделать?

12. Olter

Olter New Member

Зарегистрировалась на форуме всего пару дней назад и пока читала все здесь написанное, успела удивиться, как люди, еще даже не будучи фактически соседями и никогда не видев друг друга в реальной жизни, могут успеть поссориться, помириться и снова найти причину, из-за которой можно поспорить!!!! Тема с табличками вообще очень удивила и огорчила.
    Юридически, конечно, учитывая то, что государственный язык-украинский, нужно было делать на украинском языке. НО!!!! Так критично и остро реагировать на русский язык - это неправильно в корне. Не нужно помогать раздувать созданный конфликт между людьми. Потому что говорить по-русски-это не преступление. Все мы родились в разных семьях, с разными корнями и традициями. Главное-как мы относимся к нашей стране. А от того, что люди будут скандалить на предмет табличек на русском языке и требовать убрать его, война не закончится. Не таблички на русском языке виноваты в том, что происходит сейчас в нашей стране. Поэтому давайте хотя бы в пределах нашего городка поддерживать здоровый климат, быть вежливыми и радушными. И главное-уважать друг друга независимо от того, кто на каком языке говорит. Потому что все мы сейчас переживаем в нашей стране одни и те же события!

И, кстати говоря, кантри хаус - английское название, и при въезде вывеска на английском. Это никого не напрягает случайно? Уверена, что нет...Может быть кто-то об этом даже не задумался...

Country House нравится это.
  13. DVD_Vl

DVD_Vl Active Member

Ще рік тому діяли Рекомендовані норми часу та норми обслуговування для робітників і виробничого персоналу, зайнятих утриманням житлового фонду ЗАТВЕРДЖЕНІ
    наказом Державного комітету України по житлово-комунальному господарству від 4 серпня 1997 р. N 59 де зазначено наступне:

1 двірник.jpg
    але цей наказ було скасовано і запроваджено Норми часу та матеріально-технічних ресурсів, норми обслуговування для робітників при утриманні будинків, споруд і прибудинкових територій
    ЗАТВЕРДЖЕНі Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 25.12.2013 N 603
    де нормативи наведеної площі на одного двірника трохи скорочені та запроваджені додаткові Об'єкти обслуговування накшталт: Вулиця, Двір асфальтований, Газон вулиці, Газон у дворі.., Одне дерево віком до 10 років, що потребує догляду, Очищення одного каналізаційного колодязя 1 двірник НО.jpg

Вложения:

Olter нравится это.
  14. DVD_Vl

DVD_Vl Active Member

Даречі, пропоную на розгляд сусідів варіант організації локальної мережі шляхом встановлення в кожному будинку по одному 24 портовому концентратору з SFP входом (разова витрата 5 751/24=240 грн з квартири + прокладання кабелю до дверей) і замовлення загальної послуги "Оптіка в квартиру" 1 Гбит/с (FTTH — Fiber To The Home) — 1155 грн./24=48грн. + Шкаф настенный антивандальный 4U-450
    742грн./24=31 грн.
    Ітого: 240+48+31=319 + кабель с коннекторами/розетками до квартиры.

(номінальна абонплата 200 грн./24=8,33 грн. :) ).

Последнее редактирование: 4 мар 2015
    aleksO нравится это.
  15. sasha1505

sasha1505 New Member

Вибачте, але я не зовсім розумію - що це дасть? Підключити одного користувача з швидкістю 1 Гбит/с, і роздати на усі квартири КХ?

16. номинальная абонплата в 200 грн. -это ежемесячный платеж?

17. DVD_Vl

DVD_Vl Active Member

Кортінкі для розуміння пропозиції 1 Гбит/с (FTTH — Fiber To The Home). Треба лише домовитись на варіант FTTB (Fiber To The Building) — волокно до здания;

з 24-х кв. будинку тобто 200/24=8,33 грн. з квартири щомісячно.

Последнее редактирование модератором: 12 мар 2015
  18. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Та не переймайтеся. Гострої проблеми у стосунках це не принесе, я сподіваюся, принаймні.
    Це форум, а написане тут не завжди є прямою проекцією на живе спілкування! Якби реакція на російську була вже ТАКОЮ гострою то бійки б на вулиці виникали регулярно! :)
    Повірте, що ніхто нічого Вам не скаже, через те, що Ви звернетеся російською. І скоріше за все толерантно відповість російською. Я знаю, що є люди з Донбасу, які купили квартири в комплексі. І можливо вони з острахом читають ці пости ( а може й ні :)), але на варто хвилюватися! В добросусідських відносинах мовне питання не буде відігравати жодної ролі, я певен! Головне жити по людськи а не "по понятіям" (хоча, уточнення,- я не стверджую, що всі люди зі сходу такі!) і не буде жодної агресії.
    А таблички це просто символічно і кидається в очі, бо всі таблички в м.Києві (офіційні і переважна більшість рекламних) написані українською, не дивлячись на те який відсоток російськомовних у будинку.
    З приводу англійської - ну до чого тут англійська? Це власна назва містечка!
    Ви самі, вибачте, роздуваєте тему про конфлікти і т.п.
    Якщо дійде до заміни цих табличок, то я готовий у себе на фірмі виготовити їх "в нуль" , за собівартістю.
    АЛЕ НА НЕГАЙНІЙ ЗАМІНІ НЕ НАПОЛЯГАЮ!!! Написав крупно, щоб не говорили про марнотратство і русофобію...:)

Машка нравится это.
  19. аа, так это мега дешево, а обслужка и.т.д. тоже за 8 грн в месяц? Сомневаюсь + что с самим оборудованием, самим покупать?

20. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Пропозиція цікава! Але наврят провайдери погодяться... їм це не вигідно.
    А якщо і погодяться, то розводкою від порта самим доведеться займатися?

DVD_Vl нравится это.

Поделиться этой страницей