Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Владимир83

Владимир83 Active Member

Вчера когда заезжал на авто, охрана спросила только живу ли я тут и фамилию и имя..., то есть я просто могу знать любого жителя, назваться его именем и спокойно заехать и так же спокойно выехать с полным багажником всякого добра...

Vredinka нравится это.
  2. Vredinka

Vredinka Well-Known Member

но документы предьявлять каждый раз я тоже не собираюсь

3. Michkur

Michkur Active Member

а воды только на 5б нет? или у всех?

4. Klariss

Klariss Member

А кому Вы дозвонились?
    Это говорит о профессионализме охраны......это их дело разработать удобную и эффективную систему проверки(за это деньги платим...пример ЖК софия) и ЧТО БЫ ВСЕ БЫЛИ СОГЛАСНЫ С ТАКОЙ СИСТЕМОЙ

Vredinka нравится это.
  5. Michkur

Michkur Active Member

Я дозвонился Владимиру! У кого то получилось дозвониться к ТГ?

6. artyrro

artyrro Member

Какой пи...ц! Когда же уже все наладится? Люди, а кто-то писал претензию, которую скидывал Александр 1963 и передавал в ЖЭК? Мой знакомый юрист, говорит что нужно собирать такие бумажки, могут пригодится в суде. И опять же, есть ли какая то письменная реакция с ЖЭКа на наши заявления, которые мы писали месяц назад?

7. membrane

membrane Member

5б воды так и нет. горите в аду все кто в этом виноват.

8. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Громадо на рахунок охорони мої думки можуть не збігатись з вашими, але я не буду платити 89 грн. за охорону яка не буде виконувати свої функції. Чому не буде виконувати, да тому, що не ми її наймаємо. Спочатку вона заходить до забудовника де йде розмова про справи, а ми як вівці посто платимо і все. Думайте що робитимете. Ви хочете платити і не отримувати належний сервіс пи цьому сваритись і нервувати. Чи не платити і отримувати все теж саме.

Народ пишіть акт! Коза є на форумі не лінуйтеся. Це наш вплив на ЖЕК.

Последнее редактирование модератором: 11 мар 2015
    Owner_157, Klariss, membrane и ещё 1-му нравится это.
  9. artyrro

artyrro Member

А що хтось вже підписав новий договір? Я сплачую лише за прибудинкову територію (води і електрики поки немає). За опалення і охорону, до повного роз*яснення складової тарифів або змінення їх в адекватну на цей час цифру, платити не збираюсь! Лише за постанови суду!)))

Owner_157 и Businka_V нравится это.
  10. Nik-Nika))

Nik-Nika)) Active Member

Люди, не будьте байдужими!!! байдужість вбиває в людині людяність!зараз і так тяжкі часи для нашого суспільства і нашої країни, а ви дозволяєте ЦИМ ... заробляти на нас гроші, дурити нас і робити з нас віслюків, яких просто ведуть на мотузці в той бік, в який ручно забудовнику.

Вже був один КОЗЕЛ в Україні який нас обікрав і втік, бо вважав нас за мурах, які ні на що не здатні...

Отож закликаю, давайте разом йти до наших цілей по зниженню тарифів і НЕ ПІДПИСАННЯ договору про охорону!!!Ми всі заклопотані і не маємо часу, але якщо кожен із нас зробить хоч маленький крок, то вже буде лекше. І коли ціни на опалення піднімуть в 3 рази ми будемо платити вже не 3000 грн за Гкал. а десь в два рази менше.

Owner_157, new settler, Vredinka и ещё 1-му нравится это.
  11. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Зараз той час коли треба і потрібно це робити. Якщо ми профукаємо це буде пізно. Ця влада не панацея. Вона зайнята війною та знищенням патріотів. Але не тут то було. Нам треба обєднуватись і боротись з самого низу. Коли всі як ми візьмуть за приклад тоді будуть зрушення в державі. Тому що вважаю потрібно міняти своє мислення перш за все і міняти оточуючих. По одинці ми можемо щось робити і це буде теж зараховуватись, але більш дієво це буду тоді коли обєднаємось. Ніхто не зупинить військо мешканців які відстоюють свої права. ТОй хто не хоче бути людиною і мати права той не зрозуміє суть змін в державі і в світогляді незламного духу українського. Ми маємо створити державу в державі, як це роблять волонтери та добровольці на фронті. В нас це має бути організм який буде боротись проти свавільля чиновників та хапуг.

Всі хочуть казкового лідера який би дав надію на краще життя чи сказав би робіть те і те і все буде. Але такого ненайдеться якщо ми нічого не зробимо для народження в боротьбі його. Тільки в боротьбі за щось зявляються люди які здатні повести за собою. Вони теж без свідомого народу нічого не варті, тому ми цілий організм. Нажаль покищо ми боїмось того чого не має. Просніться та прийміть чітку позицію стосовно дій з організаціями які нас дурять. Це факт!

Owner_157, new settler, Vredinka и 3 другим нравится это.
  12. УКСУС

УКСУС Active Member

Отож пропоную нікому не платити за охорону, приєднуватись до бородьби за "ПРАВИЛЬНІ" тарифи, а віслюкам яким байдуже кому, за що і скільки платити пропоную і надалі мовчки тязнути віз на якому буде їхати забудовник!!!
    P.S. Деякі тварюки вже стурбовані тим що люди бунтують і підбурюють інших, хочуть щоб вони бунтували самі... Та це тільки початок!!! Далі буде більшеdergite men9 7-ro

13. Владимир83

Владимир83 Active Member

Я так понимаю вода уже есть..., по крайней мере на Чубинского точно...))

14. Александр_1963

Александр_1963 Well-Known Member

Вот-вот, уже устал писать, ЧТО ДЛЯ НОРМАЛЬНЫХ ВЗАИМООТНОШЕНИЙ С ЖЭКОМ НУЖНЫ БУМАГИ. Будут претензии, поверьте старому бюрократу, будет нормальное отношение к жильцам. А будут слова гневные с матом на форуме, такое же и будет отношение, вы тут кричите, а мы будемо свое робить!!! И бумаг должно быть много, и отношение сразу же будет афигенное. Пока мы - стадо баранов, нами руководить очень легко. Проснулось пока мало людей, пишите в личку, поверьте, что когда неравнодушных людей будет много, мы добьемся нормального отношения к себе. Конечно я не хочу сказать, что все проблемы исчезнут, у нас такая страна, но запустить процесс стремления к ликвидации проблем можно и нужно для всех, даже для тех КОМУ ОЧЕНЬ НРАВИТСЯ НАШ ЗАСТРОЙЩИК, которые хотят пить шампанское. Пейте, радуйтесь, мы не против, а даже очень за. Но акты-претензии все равно пишите, это нормально, и совсем не значит, что нам не нравится наш ОЧЕНЬ УВАЖАЕМЫЙ ЗАСТРОЙЩИК И ЖЭК. Поверьте, мы все вас очень любим и хотим все с вами строить САМЫЙ ЛУЧШИЙ КОМПЛЕКС в Киеве и его окрестностях.

Owner_157, УКСУС, Dushrska и 3 другим нравится это.
  15. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

Доброго дня. Так в 5В є вода чи ні? бо у мене в квартирі немає, будівельники кажуть... 3 підїзд

16. Vredinka

Vredinka Well-Known Member

Есть 4й подьезд

17. SanSan

SanSan Active Member

Проверьте краны в щитке, они могут быть перекрыты именно к вам в квартиру.

18. inna1604

inna1604 Active Member

комусь приходила вже квитанція за електроенергію з обленерго?

19. OON

OON Member

Соседи, на Горького 5Б есть сейчас вода хоть какая-нибудь?

На сколько я понял, то надо дождаться сначала чтобы опломбировали счетчики, потом надо ехать в обленерго и подписывать договор (до этого мы подавали только заявку на заключение договора), и только после этого выдадут книжку для оплаты эл-гии.
    Думаю, что начать на со второго шага:
    Кому-то уже опломбировали счетчики электроэнергии?

Последнее редактирование модератором: 12 мар 2015
  20. inna1604

inna1604 Active Member

я коли підписувала договір-вони сказали шо нам будуть приходити готові квитанції, ніяких книжечок як по газу не буде, вони будуть знімати показники з наших счотчиків в себе.
    просто ми не платили за електрику з початку року- а опломбовувати будуть в травні-це якось задовго, до того ж по якому тарифу ми платитимем, адже буде подорожання

Поделиться этой страницей